Įdomu, ar tą "langą" žino eilinis inspektorėlis, pasigausi kokią lydekėlę, paskum bylinėkis, gadinkis sau laiką ir nuotaiką.
Šiandien kimba kitur...
Audruti, tai jūs pirkot dienine licencija penktadieniui? Aš tai mėnesinę turiu, nors ir pirkau tik prieš savaitę, o žvejo bilieto Vilniaus krašte neturiu, ta misliju ką čia daryt savaitgalį. Penktadienį išeigine imt, ar rizikuot savaitgalį žvejot (aš ar taip ar taip, jei tik pagaučiau tauriąją, tai įamžinčiau nuotrauka ir paleisčiau, neturiu jokio noro ir tikslo tempt jos namo).audrutis rašė:Ledekele tai lydekele, o su lasisa kaip? Savaitgali planavom megint imt, nes draudimas nuo pirmadienio. As pasiemiau sau penktadienine licenzija ir paemiau Edosiui, planavom savaitgali imt. As tai galiu ir penktadieni megint, nors po ketvirtadienio kazin ar noro bus, o Edosius penktadieni tai dirbaMan atrodo nesvarbu, rizikuosim, o jei ka tai ta eilini inspektoriu meginsim sudirbt savo zinojimu
arnas23 rašė: Audruti, tai jūs pirkot dienine licencija penktadieniui? Aš tai mėnesinę turiu, nors ir pirkau tik prieš savaitę, o žvejo bilieto Vilniaus krašte neturiu, ta misliju ką čia daryt savaitgalį. Penktadienį išeigine imt, ar rizikuot savaitgalį žvejot (aš ar taip ar taip, jei tik pagaučiau tauriąją, tai įamžinčiau nuotrauka ir paleisčiau, neturiu jokio noro ir tikslo tempt jos namo).
Nu jo, labai lengva permaišyt - spiningą su pickeriuku, voblerį su matylium... Labai jau sunkiai atskiriami dalykai...Wytux rašė:As del visa pikto tureciau 15d licencija savaitgali,nes nezinai kaip kas 'sutraktuos', kad ir ziobrius gaudant ar tipo lydekas salacius ....
Sakai? bet tada karpius irgi su UL gaudytu galaudrutis rašė:Ir dar pagalvojes galeciau pridurt, kad galbut mano 1141 minkstumas nebutu leides vobleriui baisiu greiciu islekt is pabaisos burnos