Toliau trupinau batoną,sunnuva rašė:Gaudžiau lašių aš ant Urtės,
Pintas valas - atsipurtė.
Moviau skrudinimui Toste,
Nieks nekibo, tiktai uostė.
Nors ryte sutikau Oną,
Nešėsi ji tuščią viedrą,
Ir nuo ryto buvo giedra....
I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Toliau trupinau batoną,sunnuva rašė:Gaudžiau lašių aš ant Urtės,
Pintas valas - atsipurtė.
Moviau skrudinimui Toste,
Nieks nekibo, tiktai uostė.
pratesimasWytux rašė: Toliau trupinau batoną,
Nors ryte sutikau Oną,
Nešėsi ji tuščią viedrą,
Ir nuo ryto buvo giedra....
galikessstas rašė:Sveiki rybokai!!! Pirkau lincenzijas lasiam ir kilo toks neaiskumas..lincenzija pirkau I Aukstaitijos Sventaja , o ten raso jog ji veikia nuo ziociu iki tilto kavarskas utena ir nuo kavarsko uztvankos iki Virintos ziociu..nezinojau, kad kavarsko uztvanka turi zuvitakius ir , kad zuvis gali pereiti kavarsko uztvanka..ar negali?!
Sveikinimai, grazus laimikis!Aqua v. rašė:Kolkas![]()
didziausia mano pavasarine
Tu esi pagaves sia zuvi ? . Manau cia klausdamas tikrai negausi atsakymu eik prie upes zvejok ar sedek stebek ir gal but pamatysi . O gal ir nepamatysi .amigooo rašė:kurioj vietoj daugiausiai?
Neryje srovej, salia kranto.amigooo rašė:kurioj vietoj daugiausiai?
Cia buvo zodziai is Olimpo virsunes .MindaugasK rašė:Tu esi pagaves sia zuvi ? . Manau cia klausdamas tikrai negausi atsakymu eik prie upes zvejok ar sedek stebek ir gal but pamatysi . O gal ir nepamatysi .amigooo rašė:kurioj vietoj daugiausiai?
MindaugasK rašė:Tu esi pagaves sia zuvi ? . Manau cia klausdamas tikrai negausi atsakymu eik prie upes zvejok ar sedek stebek ir gal but pamatysi . O gal ir nepamatysi .amigooo rašė:kurioj vietoj daugiausiai?
O kam pinigai?MindaugasK rašė:Jei turi laiko ir pinigu verta pradet tau ieskot nauju vietu . Mokintis skaityt upe . ☺
Išlaidos kurui, masalams, licenzijoms. Jei vartiklėm gaudysi, tai gali nusiteikt per žvejybą ~5 neptūnui palikt, ypač jei vietų nežinai. Ir taip, jau galima bandyt laimę.Vitalijus.R rašė: O kam pinigai?
Gal galima butu sekmes istorija (ateities kartoms)MindaugasK rašė:... As gaudau sekmingai.
Licenziju kolkas nenereikia, o nauju vietu paieskoms pirkt lic... na nebent neturi kur $ detshelwius rašė:Išlaidos kurui, masalams, licenzijoms. Jei vartiklėm gaudysi, tai gali nusiteikt per žvejybą ~5 neptūnui palikt, ypač jei vietų nežinai. Ir taip, jau galima bandyt laimę.Vitalijus.R rašė: O kam pinigai?