Jeigu jie dirba ir srove laiko, jei gaudysi pagausi!pensininkas rašė:Ar lasisa ant ju pagausiu?
Zinok lasisos (kaip ir kitos zuvys) pavadinimu ir to kas uzrasyta ant vobleriu ipakavimu neskaito!
aciu dievui:):):):):):)
Jeigu jie dirba ir srove laiko, jei gaudysi pagausi!pensininkas rašė:Ar lasisa ant ju pagausiu?
oozzaas rašė:Prie jonavos veiksmo uztektinai buvo siandiendiego rašė:keista, gal ne nery buvaioplia rašė:nesenai nuo nieries nei isejimu, nei atejimu, nei kibimu...
Problema tik ta,kad"Aise" Kauko nedažo ir dar nera dažiusi kolkasscape12 rašė:pries savaite meginau aises blizges.dirba graziai.zilvina silkutes atakavo 2kartus,o kaukas buvo taip graziai padazytas,bet po ridenimo per akmenys labai greit nusilupo dazai.pirma blizge man taip kad nusiluptu.gal kaukas biski per ziauru neri?
kaikurie "Pinciai" buna dazyti ir antju pavadinimas neikaltas. turiu tokiu kelis, tai gal zmogus sumaise, nes forma labai panasi i kauko, tik didesnis tas.matamode rašė:Problema tik ta,kad"Aise" Kauko nedažo ir dar nera dažiusi kolkasscape12 rašė:pries savaite meginau aises blizges.dirba graziai.zilvina silkutes atakavo 2kartus,o kaukas buvo taip graziai padazytas,bet po ridenimo per akmenys labai greit nusilupo dazai.pirma blizge man taip kad nusiluptu.gal kaukas biski per ziauru neri?
kad GA maziau del kabliavimo prisifisinetuRapolas rašė:...kam dažyt varinę blizgę, jei ana skirta "katalinimui"
Problema ir yra ta,kad iki šiol nedaže reikalingu blizgiu,skirtu nekatalinimui.Bet greitu laiku tai bus ištaisytaRapolas rašė:Nesupratau ,o kokia čia problema. juk ir nebuvo sakyta, kad "Aisės" dažymoo kad kaukus Aisė daro tai faktas, o ir sunkintus- taip pat, nors kas čia dabar gali žinot, murzilkos dbr ir patys moka prisištempeliuot
Tiesą sakant, nelabai suprantu ,kam dažyt varinę blizgę, jei ana skirta "katalinimui"
matamode rašė:... Nes su kokiu vobleriu ir lengviau,ir paparaščiau.O originaliai dažyti buvo tik maža partija Kipšas,Puikioji ir Atomas.
tai ir preilas,ir pincius pamirsai... gal dar ka...matamode rašė:pamiršau
prasom apsilankiti traku zveju parduotuvei ir pamatysit net keli variantai kauko dazyto,juk pakuote aises,ir gale blizges iskalta kad aise o kitoi pusei uzrasyta kaukas 24g.vakare ikelsiu foto nete gal rasiu.o kaip nusislupo dazai tai varine liko.SauliusM rašė:kaikurie "Pinciai" buna dazyti ir antju pavadinimas neikaltas. turiu tokiu kelis, tai gal zmogus sumaise, nes forma labai panasi i kauko, tik didesnis tas.matamode rašė:Problema tik ta,kad"Aise" Kauko nedažo ir dar nera dažiusi kolkasscape12 rašė:pries savaite meginau aises blizges.dirba graziai.zilvina silkutes atakavo 2kartus,o kaukas buvo taip graziai padazytas,bet po ridenimo per akmenys labai greit nusilupo dazai.pirma blizge man taip kad nusiluptu.gal kaukas biski per ziauru neri?
o kurioj parduotuvej? prie iki ar cia kur prie stoties buna , kazkaip neuzmatydavau aisesprasom apsilankiti traku zveju parduotuvei ir pamatysit net keli variantai kauko dazyto,juk pakuote aises,ir gale blizges iskalta kad aise o kitoi pusei uzrasyta kaukas 24g.vakare ikelsiu foto nete gal rasiu.o kaip nusislupo dazai tai varine liko.
ok dekui uzsuksiu paziuretscape12 rašė:prie iki.prie prekistalio po kaire puse sukabintos.prie stoties atrodo irgi turi aises,o gal tik zumpe,nepamenu.
blem kada busiu prie pat,uzleksiu foto padarysiu.o pas mane buvo ir panasau ir nepanasu i upetaki.jai bus laiko vakare,gal nete rasiu foto imesiu.jai prekyboi atsirado,tai turi e-parduotuvese buti.matamode rašė:Trakai baisiai toli,o nuotrauka butu idomu pamatyti.bent jau koks dažymas ten buvo,gal kokiom lydekinem spalvom ir gal dar nelakuotos
galiscape12 rašė: pasirode kad medinis,gali taip but?
siaip jis nesake, kad ten jo asmeniskai pagauti, idemiau skaitykit.bobis rašė:Rapolas 3 lašiakai
tada durneliai ir tiek. nu nieko, su laiku ir ten i prota ateis.rezidentas rašė: Kituose forumuose deda nuotraukas ir dalinasi informacija.
Aha, placiau sia teorija galima? O tai tada jei vieta nesvarbi kas lieka svarbu?martynasm rašė:man tai smalsu pagal ka nustatot kad nei kvapo, vandeni uostuot ir ka kita
siandien nuo pietu buvau prie upes, isejimu maciau, teko uzmatyt ir istraukima ;) beje kuo toliau tuo labiau linkstu prie teorijos kad reik eit zvejot belekur, svarbu maziau issmindziota butu ;)