ne, pateles storos kaip turi but, cia patinelis fotodusys rašė:A tai ka jau isnerse eseriai ?
jachklubas.... tik reikia spalva pataikyt ir perkritimo paieskot irEdga5251 rašė:Galvoju ryt pabandyt nulekt koki eseri suzvejot, gal kas zinot nebloga vietele kur eserei ganos?
Pernai ten bandziau, toi teritorijoi kur vartai i marias, tai viena eseriuka tik pagavau ir salviuka kokio 100g. ...:Dsamas235 rašė:jachklubas.... tik reikia spalva pataikyt ir perkritimo paieskot irEdga5251 rašė:Galvoju ryt pabandyt nulekt koki eseri suzvejot, gal kas zinot nebloga vietele kur eserei ganos?![]()
![]()
rekomenduociau manns rudus, kur pries saule violetiniai, jei zinai apie ka as:) ir gana sviesiai zalius su raud/juod blizguciais
jei ne nuvaziuok pas Gyti i baze ir duos:):)
na ten ne tik ant vartu "romo uosto" ziotys irgi turi neblogu vietu, taciau reikia laika apataikyt, as pvz sia savaite du kartus po darbu buvau nulekes tai 12 ir 14 vnt , taciau kibimas trumpas apie 1 val tarp puses 7 ir puses 8, kas ryte anksti bando sake geriau kimba, dydziai tokie standartiniai apie 300 gr, vienas puskilio tik pakliuvo:)[/quote]samas235 rašė:Pernai ten bandziau, toi teritorijoi kur vartai i marias, tai viena eseriuka tik pagavau ir salviuka kokio 100g. ...:D
Na bet ant sukres gaudziau, dekui uz patarima, reiks pabandyt tuomet vel nulekt...
As uz jactos buvau uzkabines, apsisuko uz vamzdzio, bet graziai patraukiau ir atsivyniojo...Sportininkas rašė:jacht klube bandyk.. prie laivu/kateriu pametyk.. po jais pilna zuvies stovi. po liepteliais ir panasiai.. bent as kai ten gaudydavau tai kuo arciau laivu ir liepteliu gaudydavau ir eseriu pagaudavau uztektinai.. tik uz virves kokios daznai uzkabindavau
Cha cha... malonu kad pasireiskei...Evaldas Z rašė:o as... as... viena kart i medzio sakas buvau imetes. ir dar i kita kranta upelio permetes ir... ir... nu dar i kelma iseges buvau...
rusla cia minijoi?rusla02 rašė:Šiandien upej primikrinau ešeriu, kaip ir tiketasi kol iš ryto lijo tai peiliai kabinejosi, o po pietu pasibaigus lietui ir ešeriai biški atkuto![]()
Uploaded with ImageShack.us