Galim net suderet, kad ilgai laukt netekscesius rašė:Gal su laiku ir pas mane atsidurs koks LC experimentinis, kaip Ignelis sako del mados
Na ners iki 3m. Aisku nesigailiu ypac kas liecia zvejybaVitolis rašė:Na bet ans ners tai "prilicno"liezuvis ilgsGadas rašė:Tikiuosi blyn neveltui 55Lt suplojau....Sveikiju su pirkiniu. Turi losht
Nesigailek niekad to, ka jau padarei
Man taviskis butu per ziaurus, raveciau dugna, bet tu turbut zinai kur gaudysiGadas rašė:Del to ir emiau sita nes pas mane nevisai tinkamas kotas tvicingujcesius rašė:nepatiko nei vienas filmukas, mano darbinis gylis iki 3m, o cia ne twicingavimas o paprastas pravedinejimas
sukriukes visos geros tik reikia pritaikyt prie zvejybos salygu, o is vobu tai raudongalivis ir tas mazas minnowEcka357 rašė:http://img207.imageshack.us/i/dsc00060km.jpg/
Jusu norėjau paklausti ar yra čia kas nors gero?
pas tave nera nuoseklumoEcka357 rašė:Viskas blogai?
Pas tave labai yvairus masalai, sukres, minnow valbeliai, dideli vobleriai. As pasiimu viena masala pvz guminuka RELAX(turiu apie 20 rusiu) ir zvejoju 2 - 3 metus, ismokstu pravedinet, parinkyt spalva galvutes dydy ir kitus niuansus, o dabar pradejau dometis mazais twicinginiais vobleriais. O pastave toks arsenalas kad atrodo tu profas visuose masaluose.Ecka357 rašė:Kaip suprast nera nuoseklumo? Ką man maždaug pirk gan padoriomis kainomis?