Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Velkiavimas; žūklė vobleriais, sukrėmis, blizgėmis, guminiais masalais; gaudymas skrituliais
 #590142   Rapolas
 23 Rgs 2014 13:58
alkanas rašė: o esme tokia, jog zvejojant vobleris turi pasiekt atitinkama gyly kuriame zvejoji, tai ju reikia lygiai tiek, kiek yra norimu gyliu apgaudyt
zdrastvuj :-D iš kur daba čia ta teorija, nori pasakyt, kad užtenka pasiekt norimą gylį ir viskas :-D
nu tai paiimi vieną rapalos countdown'ą ir apgaudai visus gylius. susiskaičiuoji prie kurio skaičiuko užmetus pasieki atitinkamą gylį ir vperiod :-D su guma net tokio finto nepakartotum, nes jį skęsdama vartaliojasi ir su ja neapskaičiuosi tiksliai reikiamo gylio :-D
 #590220   Evaldas Z
 23 Rgs 2014 18:51
Sestadieni nedidelej upej nuo ~8 iki 12val. lydekaiciu ieskojau. Paciupinau 9, bet didzioji dalis stai toookios :)
1.JPG
Viena vos perkopus legalumo riba.
2.JPG
Ir viena kiek smagesne.
3.JPG
3.JPG (79.74 KiB) Peržiūrėta 6979 kartus(ų)
 #590409   knoppix
 24 Rgs 2014 11:50
Nu ot zmonem sekasi... As praeita savaite nevezi apzvejojau- nieko... Vakar vel buvau nuvaziaves... vel nieko... Vienas stovejo su gyvom gaude irgi nieko nepagavo... Kur dabar lydekos dar duobeje sedi ar jau i zoles plaukia?
 #590496   zuviss
 24 Rgs 2014 18:58
Siaip ne taip tris sukrapsciau-0,7-1kg-2,5kg.Maziausia paleista.Viskas sugaudyta ant velkes.Veiksmas truko nuo 7 iki 14val.Jauniausia sugauta prie zoliu,visos kitos 4-4,5m gylije.Manau,kad pasitrauke i gylius,ryte pilnas ezeras pavirsiuje buvo mailiaus,bet veiksmo jokio. :roll:
 #590549   SKYLINE
 24 Rgs 2014 21:43
Ir pas mane tokie pat pastebėjimai. Prie žolių, sėkliuje laikosi labai daug peiliukų, eidamas pakrante gal kokias 6 mačiau, bet didesnės sėdi gyliuose.
 #590668   RastaMan
 25 Rgs 2014 17:22
SKYLINE rašė:Ir pas mane tokie pat pastebėjimai. Prie žolių, sėkliuje laikosi labai daug peiliukų, eidamas pakrante gal kokias 6 mačiau, bet didesnės sėdi gyliuose.
Eidamas pakrante sugebėjai įžiūrėt kas duobėse tūno? :-D
No offence :grin:, bet "pastebėjimai" iš lempos
 #591651   knoppix
 02 Spa 2014 07:43
Na gal jau kur pastebetas lydeku aktyvus judejimas? Praeita savaitgali nevezi ir nemune- nulis. Kitus zvejus prasilenkdamas pakalbinau- irgi nieko.... Ne ant gyvos, ne ant spiningo neeme...
 #591670   vytska
 02 Spa 2014 09:20
Praeita savaitgali dzukijoje du ezerai prazonduoti ir viso labo keletas lydekeliu. Eseriams lygi nusi... ant visu mikriuku taipogi buvo. Sujudimas jauciasi sekliose pelketose balose. Bus matyti kaip atsilieps kibimui sios savaites saltos naktys ''plot
 #591672   vaitko
 02 Spa 2014 09:29
knoppix rašė:Na gal jau kur pastebetas lydeku aktyvus judejimas? Praeita savaitgali nevezi ir nemune- nulis. Kitus zvejus prasilenkdamas pakalbinau- irgi nieko.... Ne ant gyvos, ne ant spiningo neeme...
Tiek pirmadieni tiek antradieni judejimas buvo jauciamas jau ir kabinejosi Nemune kiek zemeliau Kauno (tarp via balticos tilto ir kacergines), lyginant su rugpjuciu ir rugsejo pradzia akivaizdus skirtumas.
 #591696   Rapolas
 02 Spa 2014 12:18
turgis rašė:Praeita sekmadieni kolega Nevezyje 7,3 kg lydeka.... Masalas guminukas. Ir zinok kur tavo laime :)
Laimė guminuke ,būtum bent parašęs tiksliau ,kokiame :-D
 #591750   vaitko
 02 Spa 2014 19:08
knoppix rašė:O pastebejimu: ilankose labiau, senvagese, giliai, pavirsiuje, greiciau pravedinet, ar letai?
Viskas standartiskai spiningaujant lydekas: Pravedimas pagal ju aktyvuma jei ramuma tai ir pravedimas ramesnis jei nesuveikia bandom eksperimentuot ir greitint juk kiekviena zukle vis kitokia ir nevarai su nusiteikimu "siandien pravedinesiu ramiai" nes forume kazkas taip patare ;) atvaziuoji ir bandais taktikas prie vandens. Ilankos ir senvages kaip taisykle upeje visada perspektyvesnes vietos negu srove lydekoms bet velgi - bandymai ir brainstorminimas yra tai ko reikia :)
 #591876   alkanas
 03 Spa 2014 17:50
treciadieni zuvy jau radau gilumose, sekliai tusti visiskai, zuvis buvo gyliuose nuo 5 iki 8 m, paciose giliausiose vietose irgi nieko. ps ezere.
 #591895   knoppix
 03 Spa 2014 21:04
Na kiek pabendravau ir persiklausinejau zveju, tai Nevezis mires kaip keli zvejai sake... Nebent mikro masalais eserius gali pagauti.. Idomu tik, kodel... Siaip anksciau tokia smagi upe buvo lydekauti...Vakar irgi kelis spiningautojus buvau sutikes- visiskai tusti buvo, net niekas nekabino... Aisku dugnine meskere, man Nevezis seniai vilciu neteike, bet lydeku atrodo visad buvo... Ryt planuoju Nemune laimes ieskoti:)...
 #591943   zaltyzz
 04 Spa 2014 13:53
knoppix rašė:Na kiek pabendravau ir persiklausinejau zveju, tai Nevezis mires kaip keli zvejai sake... Nebent mikro masalais eserius gali pagauti.. Idomu tik, kodel... Siaip anksciau tokia smagi upe buvo lydekauti...Vakar irgi kelis spiningautojus buvau sutikes- visiskai tusti buvo, net niekas nekabino... Aisku dugnine meskere, man Nevezis seniai vilciu neteike, bet lydeku atrodo visad buvo... Ryt planuoju Nemune laimes ieskoti:)...
Velnias žino kiek čia ji mirus. Teko man girdėti tokių gandų, kad rudenį ten suplaukia stambios lydekos iš Nemuno ir galima pagauti rimtų egzempliorių. Kiek tame yra tiesos neaišku :roll:
 #592013   Dimy4
 05 Spa 2014 11:26
Sveiki visi.. Vakar buvau pavažiavęs išmėgint Karvio ežerą, žvejojau nuo 9 iki 12val apie 10 buvo pagauta 2,5 KG lydeka, daugiau jokiu kibimu. Prieš savaite ištraukiau 4KG lydį iš Šventosios, įdomu kad abidvi pagautos ant pontoon 21 crack jack "fire tiger" spalva, tik ežerę ant 11cm o upėje ant mažesnio ilgio voblerio. Pradeda jau lakstyt lydekos po truputi :)
 #592039   musė
 05 Spa 2014 16:41
Paveikslėlis
Šiandien pagal orą matėsi kad kibimai bus tik ryte, tai žvejojau neilgai, apie porą valandų (iki 11). Nepaisant to -kibo, tik kad duagumoj nelegalkės :(
Viso ištraukiau 6 ,dar dvi atsikabino prie kranto. 4 gyvena toliau.
Vieta - Kauno apylinkės ;)
 #592216   turgis
 06 Spa 2014 11:56
Moletu krasto ezeras? Nes savaitgalis per lietuvele tai neispudingi lydeku kibimai.... Pilnatis arteja. Nebent ten prie observatorijos negalioja zemes traukos desniai :)
 #592319   Kipas
 06 Spa 2014 18:50
Evaldai,sitie dar po viena susirinko o likusias realis sugaude
Paveikslėlis

turgi,ezerai daniski... O kas liecia moletu ezerus tai ten irgi kimba neblogai siuo metu nes uspraeita savaidgali pazistamas 9kg isprase o praeita sake irgi pagavo tokiu po pora kg
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė