per paskutinius 5 metus labai jau intensyvaus spinigavimo esu pastebejas,kad pvz metai metai,nera kibimo nors uzmusk,tik uzmeti ant velkes prabraukti ziurek neuzilgo barkstelejimas,didesnis mazesnis bet barkstelejimas...o del rytas vakaras tai visaip...siaip ne vien mano nuomone,jei eis grynai palei snukuti lydekai masalas jos plesrunes instinktas turetu sudirbti,bent jau ykasti masalui,kad nuvytu nelaukta svecia,neziurint y tai ar ji maitinasi ar deginasi

,gal todel net pats pastebejau,kad kuo toliau tuo daugiau pradedu skirti laiko velkiavimui...,nes kaip jau sakiau,labai daznai buna kad metant nieko,o velke kazkokius stebuklus daro,nors ne daznai,bet buna atvirsktiniu atveju...
vienas zmogus yra ysitines,kad el varklio garsas tas toks savotiskas-nedidelis praplaukiant jas kiek suerzina,ir pvz velkaiujant mano valas uz valties y vandeni eina uz koki4 metru max,galvoes nedideles naudojamos iki 8 gr musu vietose,ir emimu galiu pasakyti BELEKIEK...taip,kad del to garso gal ir pats pradedu patiketi po biskiuka...,nes kad taip daznai butu sutapimai,manau nerealu...bet kaip sakoma kiek zveju tiek nuomoniu...