Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Velkiavimas; žūklė vobleriais, sukrėmis, blizgėmis, guminiais masalais; gaudymas skrituliais
 #638410   Feniksas
 19 Rgs 2015 20:07
Teiks paieskot ju. Gal tikrai be svorio reiks bandyt. Dar koki pigu pintuka reiks nusipirkt. Mano 1.0pe ten tikrai neatlaikytu. Iskart dugna ars betkoks lydekiokas. O ten dauzes tikrai ne peiliukai... zoles ten eglutes yra ner labai baisios, bet kiekybe savo padarys. Kokio storio but tinkamiausias tam? Galvoju pp sena gera pirkt. Per ateinancia savaite bandysiu viska siauliuos rast. Sito taip sau nepaliksiu :grin: jei kas dar patarimu turit butinai parasykit. Tik kad ten taip arti zoles viska gadina... kaikur nebus ne 10cm svaraus vandens. Net ir bentas galbut eglutes ten rinks...
 #638507   doze
 21 Rgs 2015 11:04
sveiki, kokias rekomendutumet nesikabinancias blizges? kad butu galima pravedinet tarp leliju, nendriu ir kitu zoliu? norisi, kad butu patikrintos, kad dirbtu. ir gal zinot, kur kaune ju galima nusipirkti? :)
 #638539   arabas
 21 Rgs 2015 20:39
doze rašė:.... kad butu galima pravedinet tarp leliju, nendriu ir kitu zoliu?...
Čia tai jau mano mėgstamiausios vietos - kuo sekliau, ir kuo daugiau žolių.
Jei kas nedraugaujat su grynai paviršiniais masalais, tai puikiai tiks SSR krenkai. Puikiai praeina vertikalią augmeniją, sugeba persiversti ir per lelijų lapus - platus krenkų liežuvis patikimai užstoja trišakius. Puikiai dirba iki pat vėlyvo rudens. Ir nereikalauja jokios ypatingos technikos. Trauki tolygiai arba stop&go. Neveltui amerikonai šituos masalus vadina Idiot Baits.
P.S. Rapala Spoon irgi jėga.
Dar galima ant trišakio užmauti mažą tvisteriuką - dar labiau sulėtina blizgės darbą.
 #641759   PelkiuSenis
 26 Spa 2015 20:31
Tylu. Nesigiriat niekas :)
Savaitgali buvom pakile, pradzioj palei zoles metem kur gyliai 2-3m ir nieko. Tada paplaukiot- pavelkiaut nusprendem. Tai kolega eme is 5m ir 8m gylio lydekaites 2. Abi kilogramines. Man pan 6m gylyje ir buvo kliovas, pusaukeleje nusipurte, bet ir ne ka didesne. Vanduo ezere 8 laipsniu.
 #641761   Vitalijus.R
 26 Spa 2015 20:49
Buvau vakar.1 ant rudros oikawa.75cm.pirma kart tokia stora maciau,pilvas platumo ohoho.ir dar trys neiskaitines.pirma kart gyvenime pagavau lydekaite ant blizges Jura.valciu buva gal 12,niekas nieko.tik maciau kaip senis viena nelegalie pasiemie.visi kibimai labai atsargus,tvicingas lietas,flegmatiskas.
 #642173   giedriuks
 30 Spa 2015 20:11
Vitalijus.R rašė:
andrius0302 rašė:Dabar lydeku nebeliks musu vandens telkiniuose :-D
Jo svarbu turet blizge.ir pora vobleriu :-D
na ne siaip blizge ir pora vobleriu - blizge turi but sidabrine, o vobleriai - zali. :-D
 #642306   Ewro
 01 Lap 2015 13:45
man ta pati situacija buvo vakar :grin: pora valandų nebūtų užtekę :D pas mus vienas kai sustojo vakar naktį tai šiandien dar ledo vietomis buvo (nors naktį šalčių nebuvo) :roll:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis