Nebutinai vegetos, galma ir taip kokiu prieskoniu 

Matyt labai ilgai rytais kimariniVegys rašė:...+ kiek internete skaitau, šalnos joms nekenkia, o ir šalnų kaip rašiau, paskiutiniu metu nėr.
......
jei pardavinetu prie Valkinyku tai butu ir Pirciupiuose, nera pas mus dar ... pvz baravykai marcinkonyse pradeda dygt, pas mus po savaites ar dvieju prasideda.. per velykas pracekinsiu ir duosiu zinia, jei noresit pagrybaut, per mapsa ar per gugla imesiu nuoroda birzes ..Vegys rašė:Gedasai, ale gi sako jau http://www.lrytas.lt/foto_galerija.asp? ... 1301860869
Iš kitos pusės - įdomu prie Valkininkų pardavinėja ar ne ? Ten geriausias kriterijus
bobausiai skanu, bet juos reik moket pagamint. plius kazkaip papildomai nuvirt men regis reik. as pats tik valgyt juos megau, kol tevukas gamindavo...Vegys rašė:http://www.grynas.lt/gamta/grybu-sezona ... d=44470011
Gal kas nors jau grybaujat ? Niekad nesu ragavęs bobausių - norėtųsi pabandyt ...
2-3 kartus pavirti po 15 min ir kazkart nupilti vandeni po virimo... tada jau galima su svoguniukais ir visaka kepti. Tiesa, pirma karta gyvenime valgant rekomenduojama suvalgyti nedaug- max puse grybo - nes nedidelis procentas zmoniu netoleruoja tu grybu, bet jei po pirmo karto viskas ok- tai skanaus. Dar juos dziovina (2-3 men) - sako, laabai skanu kaip prieskonis ir po dziovinimo taipogi patampa viviskai nenuodingas- si sezona ismeginsiuvava rašė:.... plius kazkaip papildomai nuvirt men regis reik...