O gal ten tas meistriukas pachimičino. Pasiėmė sau geras dalis o sudėjo palūžusias

pas mane karosai po puse kilo, jie is tu suspaustu lapeliu juk neprivalgys.. beto 150g 35lt, prabangiai.. tai cia nei savaitei tos bonkos neuztektu.. jie man teslos is miltu gera stikline per savaite suryja atsipute.. ner kokiu kombikormu ar granuliuoto maisto?
ka tu tuom nori pasakyt?ubuntu rašė:Plsatmase ir karpiai xD baseinas xD
tai juk aiskiai parasyta, kad cia ju ziemos namai. as ne del grozio ar ko, tiesiog ar i kubila juos ar i akva ileidauubuntu rašė:na tai, kad nelabai i tikra akvariuma panasu, tik neisizeisk ;)
O pas mane raudes plaukioja tarp nugrauztu augalu... Tai ir ne kazka :D bet katinam patinka
o del augalu kokius pas tave raudes nesueda? nes karpiam viska dejau ir visas per pora dienu suedaubuntu rašė:Persiprasau, nedaskaiciau. Pasiplaunu, nes matau jau ne kas daros
ubuntu rašė:O pas mane raudes plaukioja tarp nugrauztu augalu... Tai ir ne kazka :D
Tai kaip ir viskas aisku... Vadinamos vysnios, jei tokias zinote, tai eina kaip salotos... Kokiu anubiu greiciausiai neiveiktu, bet neturiu noro eksperimentuoti...martiz-zz rašė:o del augalu kokius pas tave raudes nesueda? nes karpiam viska dejau ir visas per pora dienu sueda
anubi (anubias) pabandyk. pas mane buvo vienintelis augalas, kurio net ciklidai neiveikdavo. nereiklus aplinkai, nereikia sodinti. galima prie kokios sakos ar akmens su vielute prikabint, arba tiesiog palikt plaukiot.martiz-zz rašė:o del augalu kokius raudes nesueda?
Pirma tai tau bus nereikalingas sildytuvas, antra tai ziurek kad filtras butu pakankamai galingas. As imciau akvariuma su dangciu, o filtra jamciau atskirai, backa pagal akvos ir kisenes turitimocha rašė:Gal kas patars kur siuo metu galima pigiausiai įsigyti 120-200 ltr akvariuma Vilniuje ar jo apylinkėse, ir kiek daugmaž jis galėtu kainuoti? internete ir skelbimuose kainos svyruoja nuo 200 iki 700 lt (su spintele, kurios man beje nereikia). Ar apsimoka pirkti pilnai paruosta su visa įranga, ar ja butu pigiau pačiam susikomplektuot?
Akvariumas bus naudojamas vietinėm zuvim laikyti, ešeriukai, kartuoles, lynukai ir pan...