Igneli,
netikras savaitei užbanintas, taigi teisingo atsakymo teks palaukt ...
netikras savaitei užbanintas, taigi teisingo atsakymo teks palaukt ...
..Sorry,kad tik dbr su viktorinos rezultatus skelbiu..(čia truputėlį "izuoliuotas" buvau..)Ignelis rašė:netikras o kox teisingas atsakymas/.?
..saunu kad jus susiorganizuojat i miska...saturnas rašė:netikras - spaudziu letena, derlius nerealus . Turiu ir pats foto , bet netalpinu , del kai kuriu priezasciu , bet grybu metai tikrai ispudingi , su zmona pats per 3 h 5 kibirai , is ju gal 30 raudonikiu , wisi kiti brawykai
Dedi in skarvadu an sviestuko ir kepiGedasas rašė:imeskit kas recepteli zvynabudes paruosimo , kieme pradejo dygt, jau kelinti metai vis nesiryztam paragauc..
Tai zelionku kaip ir visur daugiausia bus jaunuolynuoseVegys rašė:Pavydžiu tau Skumbrotas !!!
Gal kas nors norit pasidalint rudmėsių vietomis aplink Vilnių ?Arba - zelionkų ?
Man skaniausiai kepti ant rebalu ir pagal skoni vegetos pabarstyti, be jokiu miltuWytux rašė:Dedi in skarvadu an sviestuko ir kepiGedasas rašė:imeskit kas recepteli zvynabudes paruosimo , kieme pradejo dygt, jau kelinti metai vis nesiryztam paragauc..aj dar miltuose pries kepant galima pavolioc ...
Nu nedashuto. Daugiau gazatu in konteineri nebemesiu.sonca rašė:Todėl ir patinka, kad net popierių pabarsčius mononatrio gliutamatu jis pasidaro visai skanus
Kai dirbdavau Viciunuose, sio priedo buvo teke ir gryno paragaut, nes jis eidavo i daugelio krabu lazdeliu sudeti ir sandeliuose jo budavo n tonu. Po paragavimo atsakingai galiu pareikst, kad jis vienas visiskai neskanus, tad popieriu juo barstyk nebarstes - gero skonio neispesi. Beje, tas MSG (Mono sodium glutamate) Japonijoje, Kinijoje vartojamas jau labai seniai ir viskas ten jiem ok. Prisikisat i galvas visokiu nesamoniu apie maista is milteliu, nors nieko apie tai nesuprantat, o paskui dar bijot valgyt normalu maista ir susergat visiska paranoja. O linksmiausia, kad daugiausia zalos sau padarot ne valgydami maista su ivairiais priedais, o gruzindami save bei besinervindamisonca rašė:Todėl ir patinka, kad net popierių pabarsčius mononatrio gliutamatu jis pasidaro visai skanus
Bet svarbiausia kad be jo, viskas lygiai taip pat skanu (net ir kiniskoj virtuvej) tai kam ta sh visur det ir ji est?audrutis rašė:Ne blogis, o mono natrio glutamatasVisa kiniska virtuve ant sito priedo laikosi, o man ji patinka