Agis kitoje temoje gražiai buvo parodęs žurnalistų nusišnekėjimo pavyzdį
Tas pats ir su rašančiais apie "Euroviziją" lietuviais, kiek pats pastebėjau. Jau nešneku apie tai, kad per LR programą buvo siūloma mums (!) balsuoti už Lietuvą, nes tai himnas vilčiai (totalus nusipezėjimas, gerai tik kad be išliekamosios vertės- pasakyta žodžiu, o ne juodu ant balto

)
Antra, kas pribloškė ir nelabai buvo eskaluojama spaudoje... Islandė
Silvia Night lietuvių žurnalisto buvo įvardinta kaip
pasipūtėlė (" LT United" aišku, kaip
šaunusis šešetas). Jeigu kalbėtume apie humorą ir ypač ironiją- mano asmenine nuomone,
Silvia Night "nuspjovė toliausiai"

. Eurovizijos įvaizdį ji sudirbo taikliausiai, už ką susilaukė žymiai didesnio nušvilpimo ir nepasitenkinimo nei mūsiškiai, kurie, beje, atsisakė agresyvesnės pozicijos ir savo povyzom bei veido išraiškom gerokai "sušvelnino" įspūdį būsimiems euroviziniams nedašutusiems balsuotojams: "čia gi bajeris, chebryte,
ba- je-ris 
" (Palyginkit pasirodymus Lietuvos atrankoje ir Graikijoje...)
O apie
Lordis nenorėčiau kažko labai daug komentuoti. Taikliai buvo pastebėta kad Eurovizija tampa ne dainų, o
įspūdžio konkursu. Jei būtų nominacija "už įvaizdį ir kostiumą"-
Lordis neabejotinai gauna pirmą vietą. Bet dainelė... na kaip kas supranta ... man tai pasirodė visai neįmantrus skudurinio roko šablonas ...

Smagu tik tiek, kad
tai yra Eurovizijoje. Nors jei nebūtų nuskambėjęs
Lordis gabalas, esu naiviai įsitikinęs kad LT United galėjo labai rimtai pretenduoti į vietą trejetuke

- savotiški "Eurovizinio protesto" balsai atitektų mums
Sirgau už rusus, bo manau kad jų gabalas tiek muzikine, tiek scenografijos/ choreografijos prasme pelnytai turėjo būti pirmas. bet čia tik mano nuomonė
Kitoje Eorovizijoje galima tikėtis roko arba pseudoroko apraiškų, bo po Ruslanos triumfo kitamet kažko "netyčia" pagausėjo būgnų partijų bei "wild" įvaizdžio
Svarbu kvėpuoti kartu su mada

Juk dabar Euroviziniai gabalai, pvz.: Aistės Smilgevičiūtės "Strazdas" arba rusų "Mumij Trol" skambėtų jau kitokiame kontekste