Nu tas biski daugiau gauruotas irgi tokio inteligentisko veido, taip kad .... 

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
su valerijankeTadunce rašė: tai lyg ir kalbėjo, kad galima vaistų pagalba patelę apramint..
reikejo klausyt zmonos ir nemaitint, dabar prisijaukinai laukinukes pamestinukes - sunkiai atjaukinsi. juolab, mazu vaiku turi, a sitos - visokiausiu zinomu ir nezinomu bacilu nesiotojos ... siulyciau ju "atsikratyt" - gyvunu globos tarnyba informuot ...Vegys rašė:Klausimas - be veterinoriaus skalpelio dar kaip nors galima padaryt, kad katės "neužniežtėtų" ?
Aš tai tokiu būdu atsikratyčiau visais pensinykais.pensininkas rašė:... siulyciau ju "atsikratyt" - gyvunu globos tarnyba informuot ...
Gal ir nebloga mintis ... Reiks pabandyt.arabas rašė:Vegy, jei jau nori auginti, tai teks kastruoti arba sterilizuoti. Pakalbėk su tais gyvūnų globos entuziastais
kam moket tokius pinigus jei gali pavogt, vage tuos kuriems dokumentus galima padaryt, toki kaip maniskem dokus padarai ir ate kergimui i uzseni, o dabar pas mane tik popieriai is sunsVegys rašė:Gal todėl, kad šuns neturiu, ale niekaip nesugalvoju - kam vogt šunį ?
berno zenenhundai yra perdaug geri sunys, tai kitoj savaite vaziuosiu bulmastifa pasiimt, uzkniso tas mazas jorksiras namie :D, tai aukle parvesiu :DAiris rašė:o Berno aviganis, mano svajone buvo savo laiku, bet pasiemem niufaundlenda tada. galvojom bus panasaus ,ramaus flegmatisko charakterio, bet uzaugo tikras zveris, sargas, geraja prasme.
o tai chipo nebuvo?dokus gal ir padirbs bet chipo neislupsBolidas rašė:kam moket tokius pinigus jei gali pavogt, vage tuos kuriems dokumentus galima padaryt, toki kaip maniskem dokus padarai ir ate kergimui i uzseni, o dabar pas mane tik popieriai is sunsVegys rašė:Gal todėl, kad šuns neturiu, ale niekaip nesugalvoju - kam vogt šunį ?