Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #256572   savas
 15 Vas 2011 20:05
Prispyre reikalas: gal yra tarp forumieciu, katrie kazka ismano apie projektavimo programas. Domina konkreciai laivu - valciu korpusu programikes, kad be ipatingu pastangu but galima paskaiciuot taskus, skerspjuvius, isklotines. Gali but ir be 3D funkcijos. Bandziau Carene naudot, ale per skysta pasirodo zaraza, o progeCAD 2010 - neina perkrimst ant greicio. Gal sakau, kas kada mate kazka tokio? O tai dabar toks jausmas, kad ant popieriaus rankytem greiciau einasi...
 #256940   vava
 17 Vas 2011 10:59
saciokas rašė:Zinau vava :grin: :grin: ir pats ten buvau ir karts nuo karto vel grisdavau. :grin:
blyn, jau 4 lygi praejau....
 #257002   saciokas
 17 Vas 2011 14:26
Vegys rašė:
saciokas rašė:Jo sito tipo zaidimukai veza. Liuks pabandysiu tavo pasiulytus.
A bandei ? Kaip sekėsi ?
Bandziau :twisted: sunkus zaraza tas antras gal tik iki kokio 35 dasikasiau, paskui biskeli apleidau ir nezaidziau, reikes vel bandyt., o to su balionais is vis nezaidziau, gal reieks pabandyt
 #280740   saciokas
 11 Geg 2011 10:15
Vegys rašė:http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defens ... C2-TD.html - bandėt kas nors ? Easy lygiu praeinu (max 44 lvl), bet sunkesniu - nea ...
Kitas panašus žaidimas http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defens ... nse-4.html - ale šis žymiai lengvesnis, praeinu ir Hard lygiu.
PAGALIAU 45lvl pasiekiau
 #281088   vyrgaz
 12 Geg 2011 10:35
Vat dar įdomu kiek yra tokiu, kurie nepagydomai serga arba jau persirgo "Heroes of the might and the magic III" :?: Aš buvau labai stipriai įpuolęs prieš keletą metų..Da ir dabar kartais prisėdu..
 #281092   EDVD
 12 Geg 2011 10:43
vyrgaz rašė:Vat dar įdomu kiek yra tokiu, kurie nepagydomai serga arba jau persirgo "Heroes of the might and the magic III" :?: Aš buvau labai stipriai įpuolęs prieš keletą metų..Da ir dabar kartais prisėdu..

sitas geras :)
 #281096   Vegys
 12 Geg 2011 10:55
Herojai ir dabar yra kompe - vienintelis žaidimas kuris skirtas man, ne dukrai. Ale nesu super duper šio žaidimo fanatikas. Kartais tik pažaidžiu.
Va Diablo / Warcraft / Starcraft - prie jų daug laiko praleista. Kai bus naujas Diablo - manau nemažai laiko irgi bus paskirta :)
 #284133   Vegys
 23 Geg 2011 18:50
saciokas rašė:
Vegys rašė:http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defens ... C2-TD.html - bandėt kas nors ? Easy lygiu praeinu (max 44 lvl), bet sunkesniu - nea ...
PAGALIAU 45lvl pasiekiau
Bene geriausias mano rezultatas. Beveik viskas pakelta max, tik freeze tower po ~ 3 lvl . Lig šiol dažniausiai prasisukdavau tarp 20-40 praleistų kareivių arba iš vis (kartais) nepraeidavau.
Paveikslėlis

P.S.prieš tai buvau suklydęs - max 45 lvl
 #284382   hamis
 24 Geg 2011 17:14
man tai per daug jau rembo tas call of duty. labiau patiko naujas medal of honor, tik gaila, kad toks trumpas. kadangi daba rlaiko daug darbe laisvo yra, o reikia iki darbo pabaigos istemti tai pradejau sena gera tes morrowind zaisti.
 #284384   vyrgaz
 24 Geg 2011 17:22
Aš dabar vėl eilinį sykį susiinstaliavau "Hidden and dangerous 2", bent jau man šitas grajus "n" kartų geresnis už tuos CoD, ar MoH, (mano pc galimybės neišneša CoDMW ir vėlesnių, tai tenka senus gerus tratyt), te galima ir su komanda, ir "rembo" režimu žaisti, pastarasis ma labiau patink..Taip sakant viens pats gali pasitvarkyt kaip nori, nors su komanda gal kiek tikroviškiau būtų..O Battlefieldas1942 irgi buvo užkabinęs, tik vat lietuviškų serverių nežinojau tai su visa europa lošiau..
 #284389   hamis
 24 Geg 2011 18:07
man asmeniskai geriausias zaidimas yra fallout'as nuo pat pirmos dalies atidroziau po n kartu. paskutinia 3cia dali ir new vegas atplakiau ant xboxo. 3cia dali kaliau gal 2savaites pusiau be miego. taip iklimpes buvau, kad net geda :( su new vegas siek tiek padoriau susitvarkiau :D siaip man ir filmai ir zaidimai tokie post apokaliptiniai labai patinka.
 #284390   Mr. Nobody
 24 Geg 2011 18:12
CoD rembo? nu zaidziant paprastai "istorija" gal, as taip pagrinde CoD serijos zaidimus greit praeinu ta istorija ir zaidziu internete pries kitus zaidejus :-D Bent jau man tai daug smagiau
 #284394   vyrgaz
 24 Geg 2011 18:23
Urėdijos kompiuterastas irgi sakė kad šitas geras..Mano senis antrą dalį turėtu vežt, reik šian gryžus mano torrentuose paieškoti..Beje, dar Farcry neblogas, labai ilgas, paskutinio lvl niekaip neperėjau tai youtubėj pažiejau ir užteko..O apie Half life 2 su visais pratesimais tai musėt nė kažko rašyt nereikia....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė