Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #356480   pensininkas
 29 Kov 2012 21:49
Kazkuris cia kazkuria puslapyje publikavo tai ...
http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes
as galiu pasakyt tik viena - jeigu as cia busiu, tai iseisiu pats is saves, o mane gales sugrazint tik kunigas arba daktarai. pinigine jau atverta :ruko
 #356756   shelwius
 30 Kov 2012 17:53
blight rašė:O va jei aš čia būsiu, tai mane jau sunku bus iš vis sugražint !yeee! :
http://www.youtube.com/watch?v=XUJ0IYZKLvE
Šiaip jau senai svajoju TENAIS nusigaut, bet...
Aj ir šiaip dar, kad jau "Killed by death" tai čia orginalus jų klipukas, kaip 1984 metams sakyčiau su gausybe efektų :-D :
https://www.youtube.com/watch?v=gV6noHEd6XE
būsi draugas matau :twisted:
 #356759   blight
 30 Kov 2012 17:56
shelwius rašė:būsi draugas matau :twisted:
Varom? :-D
 #356770   Wytux
 30 Kov 2012 18:29
shelwius rašė:ai blem, metal battle šį šeštdienį bus Vilniuj.... Nesigaus nuvaryt... 'viarkt
Dalyvauji ?
 #357133   vava
 31 Kov 2012 23:16
pagaliau kazka normalaus....
 #361990   audrutis
 14 Bal 2012 08:51
Pafilmavau vakar koncerte. Mano akimis tai geriausias atlikejas Lietuvoje ir kazin ar greit dar kazka panasaus turesim.....

http://www.youtube.com/watch?v=qVPHYLDy ... e=youtu.be

Klausantis gyvai nublanksta bet kokie irasai, o ypac studijiniai. Si zmogu reikia klausytis gyvai
 #362079   Vegys
 14 Bal 2012 16:31
Nenoriu būt banalus, ale manau jam iki pvz Mamontovo - dar toli. Čia aišku skonio reikalas ...
 #362086   audrutis
 14 Bal 2012 17:15
Pagal kuryba aisku toli, bet as turejau omeny atlikima. Esu buves ne viename Foje ar Andriaus koncerte, tai galiu pasakyt, kad Donatas tiesiog kito lygio, daug aukstesnio lygio. Jis turi neitiketina balsa, taip pat ir charizma bei yra labai profesionalus. Mamontovas taip pat ivairiaphsiskas, taciau balso jis niekada neturejo. O kas dainavime svarbiausia?
 #362088   Vegys
 14 Bal 2012 17:38
Gal tu ir teisus. Aš vertinu daugiau kūrybą, ne atlikimą. Ale aš nepersilaužiu, negaliu teigiamai vertint atlikėjo, jei nėra kūrybos (jo kūrinio).
O šiaip ... net jei ir vertinant tik atlikimą/balsą - "neveža" manęs Montvydas. Kiek suprantu - geras balsas, bet ...
 #362164   vava
 14 Bal 2012 21:02
manes irgi "neveza", taciau pripazistu, kad bachuras yr talentingas - geras balsas ir superinis judesys. Gali daug pasiekt, taciau neturint tokios charizmos ar kurejo talento, kaip tai turi Mamontovas ar Mikutavicius, niekad nesurinks pilno Siemenso ar Kauno arenos
 #362540   pensininkas
 16 Bal 2012 09:38
Nebutinai lygint mamontova su mikutavicium pries montvyda. iki to paties paskeviciaus jam irgi labai toli. beje, pastarasis per savo paskutini tura rinko pilnas sales
 #362980   audrutis
 16 Bal 2012 23:03
Kazkada ne taip ir seniai Rimiskis taip pat rinko pilnas sales, bet tai ne rodiklis, ar ne? :)

Na ir siaip lyginti vos pradejusius savo kelia zmones su 20 metu scenoje esanciais vilkais biski durnai gaunasi. Palyginsim, kai Donatas bus pasiekes savo aukstumas, arba galim lyginti ji su senais vilkais, kai jiems buvo 24-25 metai.

O is esmes as cia parasiau ne del lyginimu kazkokiu. Tiesiog isgirdau Montvyda gyvai ir likau pakeretas. Patikdavo jis man visada, bet tik po koncerto supratau ka jis sugeba. Ar nors vienas is suabejojusiu Montvydo sugebejimais girdejot ji gyvai, ar ne?
 #362985   Vegys
 16 Bal 2012 23:49
http://www.youtube.com/watch?v=g8844sZW9bA
Lygink nelyginęs ... jam tada dar 20 nebuvo ar ne ?
Žinoma, dabar kiti laikai. Tas pats Andrius jau nebekoncertuota didelėse arenose. Nenori, o gal ir negali surinkt publikos. Nors kai prie porą savaičių buvau jo koncerte - dramos teatras buvo pilnas, bilietai išpirkti gerokai iki koncerto ...
Montvydo gyvai negirdėjau. Tiesiog negirdėjau nė vienos jo dainos, kuri vežtų.
Iš jaunesnių atlikėjų patinka Aistė Smilgevičiūtė (super balsas ir dainos), Alina Orlova (kur ji dingus?). Ypač man patiko jų koncertai Kotrynos bažnyčioje.
 #362990   audrutis
 17 Bal 2012 00:08
Tai rekomenduoju pasiklausyt Montvydo gyvai. As jau ji girdejau ir negaliu atsitoket. Zmona taip pat. Ant Foje as uzaugau, Mamontovas man buvo dievas, taciau jau dabar galiu pasakyt, kad iki Montvydo kaip iki atlikejo jam jau dabar toli, na o kaip kurejas aisku jis ko gero dar ilgai isliks neperspjautas. Bent jau as taip manau. Tiek zodziai, tiek muzika, kuria grojo ir dainavo Foje - tiesiog beprotiskai faktastiska :)
 #363006   sunnuva
 17 Bal 2012 07:31
Aš nelabai suprantu kaip jūs lyginat visiškai skirtingus dalykus, Mamontovas vargu ar praeitų atranką į paprasčiausią mokyklos chorą, tuo tarpu Foje grojo idealiu laikmečiu, kuomet okupacijos iškamuotam jaunimui reikėjo kažkokio kad ir nedidielio maišto. Ir joks kitas lietuvių atlikėjas nesurinks 60.000 žmonių koncerte. Montvydas yra saldžiabalsis lėkštų meilės baladžių atlikėjas, tai ir lyginti jį reikia su tokiais pat, ten kokiais nors raigardais tautkais, sasha songais ir panašiais. Man asmeniškai aišku visa tai yra šūdas bet nesmerkiu žmonių kuriems tai patinka, mano muzika jiems irgi ausis plėšo :]
 #363125   pensininkas
 17 Bal 2012 10:41
audruti, lygindamas montvyda, rimiski, puikiai apibudini savo megstamos muzikos stiliu. uzjauciu.
 #363448   audrutis
 17 Bal 2012 21:48
Pensininkas, linkejimai tau is Panevezio !:fak! ;-)
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė