Pasigooglink paprastoji poniabudė, daug ka su ja galima daryt
as tai esu tik karta paragaves to kiausinio zalio, tai visai skanus daiktas, skonis i ridikus nesa 

Galinga vaistinė priemonė pries daug negalavimų, savybės buvo nuodugniai tyrinėtos Latvijos mokslininkų, išvados patvirtintos mokslų akademijos lygyje. Kadangi Latvijoj tie grybai labiau paplite tai veiki kelios firmelės gaminančios įvairius preparatus iš jų. Kaina kosminė, todėl ir parašiau, kad tie kiaušiniai "auksiniai". Lietuviškai labai mažai informacijos, pagrinde nusirašinėjimas vienų nuo kitų, o latviškai ir rusiškai labai daug info, galima nuodugniai susipažinti kas prie ko. Latviškai vadinasi "zemes tauki", rusiškai "veselka".fozas rašė:Skumbrotai,apsviesk mane neismaneli,ka darai su tais cingiskano kiausiniais.Mates ju miske nemazai,tik kazkaip jau itartinai i juos ziuriu
O ruošiami kaip įprasti baravykai, ar kaip nors ypatingiau?vava rašė:Ir be reikalo. Puikus grybai
Taip pat. Ten, kur as grybauju, ju nebuna labai daug, bet, jei jau yra, tai dziovinu arba verdu kartu su kitais. Tik i marinata nededam nes tikriniai marinuoti graziau atrodoUlafas rašė:O ruošiami kaip įprasti baravykai, ar kaip nors ypatingiau?vava rašė:Ir be reikalo. Puikus grybai
Timocha tuose krastuose grycia turi. Gal pasipasakos...bn rašė:Buvo kas labanore?
O nerijoj dar neauga???eLPi rašė:Vakar ir aš sudalyvavau tokius renkant: