sunnuva rašė:o Nemo yra tikrai dar bet Olzon sukurta, iš 2004 metų albumo Once, ir mano manymu šita daina yra tarsi vizitinė Tarjos eros grupėje kortelė.
Oops soriukas

Čia jau apsigėdinau. Teisingai, susibalamutinau pats, sumaišiau kažkodėl su Amaranth. Nemo dar spėjo prieš išeidama padainuot

Šiaip Nemo gera daina, bet man yra kur kas geresnių - "Wishmaster", "Stargazers", "I Wish I had an Angel", "Bless The Child", "Dead To The World"... na ir šiaip man "Century Child" albumas yra Ze bestinis
sunnuva rašė:Drįsčiau pastebėti, kad Tarja Turunen ne pati išėjo bet buvo išmesta
Na žiūrint ką reiškia išmesta

Jei vietoj to kad ateitų repetuot trainiodavosi su savo dabartiniu vyru Cabuli po kabačiokus, tai kaip čia pasakius

. Tuomas tada pamenu buvo parašęs "Naitwišų" puslapyje atvirą laišką, apie Tarjos elgesi, kaip Cabuli ten kišos į grupės reikalus, ir rašo kad grupei gaila bet neliko nieko kito kaip atsisveikint... Na bet kaip buvo iš tikro kažin ar kada sužinosim, bet aš vien grupės tikrai nekaltinu

. Aj dar beje po to buvo išleista ir knyga ta tema
Once upon a Nightwish, kurios autorių Cabulis padavė teisman už šmeižtą

O naujai iškeptas Nightwish albumas kolkas neytingai, gal 4 dainos užkabinančios... na bet dar netaip daug klausiau... Būna man kartais taip keistai, kad tik po mėnesio klausymo kaip su kuolu per galva ir atsikvošėju - "blin tagi čia zašibys albumas"

Va su nauju In Flames albumo kai paklausiau tai net nusivyliau

ir net daugiau nei po mėnesio paklausymo tik atsikvošėjau ir dar dabar negaliu atsiklausyt
http://www.youtube.com/watch?v=onzd6lkLUwA