Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #331167   blight
 06 Sau 2012 13:04
vyrgaz rašė:Bligth'ui patiktų turbūt tokiai muzikai grojant iš palapinės ropštis.. :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=cypoBjSY ... re=related
Heh, kad gal nee, su tokia gal greičiau lengviau užmigt pavyktų :roll: , o va su ta kur prieš tai įdėjai tai būtų pats tas - šoku iš palapinės ir lekiu gaudyt sintą pūkį, stintą pūkį, stintą stintą stintą pūkį :-D
O vat čia tai Kroatijoj rimtas Guns'ų pakaitalas auga :yaaah!
http://www.youtube.com/watch?v=C3qjdWhL ... r_embedded#
 #332477   vava
 10 Sau 2012 22:18
visai klausomi dalykeliai
 #334365   blight
 18 Sau 2012 20:43
Et beprotiškai geras Tarjos Turunen koncertukas vakar Forum Palace buvo.
Paveikslėlis
Staigmena su R. Milium sudainuot "Operos fantomą" pavyko idealiai, salė tiesiog ošė.
Paveikslėlis
O šitas gyvulys kai prieina prie būgnu tiesiog nesveikai pasiunta - http://www.youtube.com/watch?v=wPXrR686fuk :
Paveikslėlis
Stovėjau visai netoli būgnų, tai žiūrint ką jis ten išdarinėjo tiesiog atrodė nerealu :yaaah! Prieš galą teko labai taikliai pagaut jo mestą lazdelę - sučiupau tiesiai per vidurį. Bet ilgai džiaugts neteko - kažkoks išbadėjęs skustagalvis gerbėjas stovintis prieš mane griebė abiem rankom už lazdukės galų ir užgriuvo kone visu svoriu. Galvoju pasisiusk, jau iš mano kumščio išlupsi tik per lavoną :roll: Taip galynėjomės gerą minutę (per tą laiką aišku buvo galima išgirsti daug malonybinių žodelių :-D ), kol galiausiai lazdukė perlūžo ties mano pirštais pusiau ir ans patenkintas stovėjo su abiem jos galais rankose :evil: Nu ir bala nematė.. bus dar tų lazdukių...
PS. Fotkės darytos Renatos Drukteinytės (Crazytės) - http://www.fotogriausmas.lt
 #334820   vava
 20 Sau 2012 08:43
Blaic, a nuo kada patapai popso gerbeju? ar tau ta Turunen "kaip boba" patinka?
 #335684   blight
 22 Sau 2012 21:32
vava rašė:Blaic, a nuo kada patapai popso gerbeju? ar tau ta Turunen "kaip boba" patinka?
Aj tai jo, man Tarja patink kaip boba, o Terrana kaip vyrs :koliorava :lol: O jei rimtai, tai :-byta:... duosiu aš tau popso :liež-uvis Nors šiaip jos gabalai iš tikro kiek nupopsėję, bet iš seniau esu nemažas Nighwish gerbėjas, kai dar ana ten dainavo (tik pabandyk pasakyt kad čia popsas :-byta: ), kol nepradėjo rodyt savo ožių ir paskui išėjo. Deja deja, bet kaip tikėjaus jog bus nemažai Nightwish gabalų, tai gavau tik vieną vienintelį "Nemo" !:fak! , kuris jau su jos pakaitalu Anete sukurtas :roll: Matyt ana rimtai užsirūstinus ant "Naitvišų". Ir šiaip nebūtų jų sudėtyje buvę Teranos, tai kogero būčiau ir nėjęs, bet tokį būgniorą kuris grojęs pas Yngwie Malmstyn, Axel Rudi Pell, Rage, Masterplan ir t.t. ir pan., turėjau žūt būt pamatyt :-D
Na bet kaip sakiau, smagiai suėjo ir naujieji gabalai, kur kas geriau klausosi gyvai nei įraše :-D
 #335937   sunnuva
 24 Sau 2012 08:57
Drįsčiau pastebėti, kad Tarja Turunen ne pati išėjo bet buvo išmesta, o Nemo yra tikrai dar bet Olzon sukurta, iš 2004 metų albumo Once, ir mano manymu šita daina yra tarsi vizitinė Tarjos eros grupėje kortelė.
 #335955   vava
 24 Sau 2012 10:53
jusu deka pasiklausiau to Nemo. Nesigailiu :). Aciu, bernai
 #335963   Skridžas
 24 Sau 2012 11:12
Reikėjo jotubas imetsi ar dar ka nors,nes dabar neaišku už ka tu ten tiems bernam dėkoji :roll:
 #335971   vava
 24 Sau 2012 11:27
ne lochas esi, susirasi
 #336268   blight
 24 Sau 2012 23:31
sunnuva rašė:o Nemo yra tikrai dar bet Olzon sukurta, iš 2004 metų albumo Once, ir mano manymu šita daina yra tarsi vizitinė Tarjos eros grupėje kortelė.
Oops soriukas :oops: Čia jau apsigėdinau. Teisingai, susibalamutinau pats, sumaišiau kažkodėl su Amaranth. Nemo dar spėjo prieš išeidama padainuot :-D Šiaip Nemo gera daina, bet man yra kur kas geresnių - "Wishmaster", "Stargazers", "I Wish I had an Angel", "Bless The Child", "Dead To The World"... na ir šiaip man "Century Child" albumas yra Ze bestinis :roll:
sunnuva rašė:Drįsčiau pastebėti, kad Tarja Turunen ne pati išėjo bet buvo išmesta
Na žiūrint ką reiškia išmesta :roll: Jei vietoj to kad ateitų repetuot trainiodavosi su savo dabartiniu vyru Cabuli po kabačiokus, tai kaip čia pasakius :roll: . Tuomas tada pamenu buvo parašęs "Naitwišų" puslapyje atvirą laišką, apie Tarjos elgesi, kaip Cabuli ten kišos į grupės reikalus, ir rašo kad grupei gaila bet neliko nieko kito kaip atsisveikint... Na bet kaip buvo iš tikro kažin ar kada sužinosim, bet aš vien grupės tikrai nekaltinu :roll: . Aj dar beje po to buvo išleista ir knyga ta tema Once upon a Nightwish, kurios autorių Cabulis padavė teisman už šmeižtą :-D
O naujai iškeptas Nightwish albumas kolkas neytingai, gal 4 dainos užkabinančios... na bet dar netaip daug klausiau... Būna man kartais taip keistai, kad tik po mėnesio klausymo kaip su kuolu per galva ir atsikvošėju - "blin tagi čia zašibys albumas" :lol: Va su nauju In Flames albumo kai paklausiau tai net nusivyliau :( ir net daugiau nei po mėnesio paklausymo tik atsikvošėjau ir dar dabar negaliu atsiklausyt :yaaah! http://www.youtube.com/watch?v=onzd6lkLUwA
 #336289   sunnuva
 25 Sau 2012 08:52
Kiek užkliuvo akis už apžvalgų, visur Imagenaerium labai gerai vertinamas, tiek kad kiek supratau nuo metalo nutolęs gan smarkiai.
 #336479   blight
 25 Sau 2012 21:19
sunnuva rašė:Kiek užkliuvo akis už apžvalgų, visur Imagenaerium labai gerai vertinamas, tiek kad kiek supratau nuo metalo nutolęs gan smarkiai.
Aš tai kolkas nematau už ką gerai vertint :roll: Be pagrindinės dainos Storytime (kuri prieš tai išėjo singlu), "metalinės" yra dar vos 4 dainos. Man maloniausia ausiai "Gost River" ir "I want my tears back". O kitos tai nesuprasi, ale tai vos ne pasakos su lopšinės elementais. Na ką padarysi, tokie laikai, vieni metalą keičia plastmase, kiti zaionais, o kiti...
 #343804   Vegys
 21 Vas 2012 19:54
Keista, kad tokio amžiaus būdamas (jei profilyje teisingai nurodęs amžių) domiesi tokia muzika (nieko blogo tuo nenoriu pasakyt). Aš jau save laikau šiek tiek per jaunu Megadeth muzikai :)
Va kad kokie nors My Dying Bride atvažiuotų .... Čia jau į mano amžių panašiau :)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė