savo akim esu mates kaip saulės baterija suko filtriuka 

Nuuu, o kaina tos baterijos?karpiukas rašė:savo akim esu mates kaip saulės baterija suko filtriuka
Net "sušiktų" samanų iš miško negalima imti. Gali baudą uždėti. (Aišku jei pagaus ir norės)Na, čia miškininkai geriau žinos.Vegys rašė:Žmonos brolis turi prūdelį. Ajerų nori. Porą žmona nupirko, ale kaina 20 lt / vnt. Sakyčiau - nemažai.
Kaži, palei Panevėžį yra kur nors jų, kad išsikast būtų galima ? Ir ar tai būtų legalu ?
Kokius augalus "iš gamtos" (ty nepirkę, bet "pasiskynę") pas save prūduose laikot ?
Esu sanžilėj pavasarį radęs ajero šaknį, pasodinau į akvariumą, augo kurį laiką. Turėtų būti upių pakrantėseVegys rašė:Žmonos brolis turi prūdelį. Ajerų nori. Porą žmona nupirko, ale kaina 20 lt / vnt. Sakyčiau - nemažai.
Kaži, palei Panevėžį yra kur nors jų, kad išsikast būtų galima ? Ir ar tai būtų legalu ?
Kokius augalus "iš gamtos" (ty nepirkę, bet "pasiskynę") pas save prūduose laikot ?
nejau ir manes tai laukia,na darbu ten bus,pavasari sulini kasiu,dar pastuoges apkalt,gryndis apsiltint,ir lubas,is darbo vata jau tempiu,likucei lieka nuo karkasiniu namuku,daililenciu ir jau kaupiu darbe,parduos kaip uz malkas.Agis rašė:Niekas nepyksta, cia juk hobis, tik va.... man darosi liudna, kad netrukus neturesime nuostabaus zvejo, puikiu straipsniu autoriaus![]()
Kiek draugu-zveju turejau, tai ysigijus soda, zvejybos retedavo, pinigai jau ne vandenin metami buvo, bet zemen kisami, zodziu pamazu pamazu ir zmogus gyvenimo prasme matydavo tik sode
tai jug tau patinka gyvent apsurdiskoi lietuvoi,jie ziuri kaip zmogu isknist,i biudzeta prikimst paprastu zmuoniu saskaita,jie po 20m viska apmokestins,net ir ora,atmink mano zodzius.tukasG rašė:Va čia tai naujienahttp://grynas.delfi.lt/gyvenimas/es-sie ... 28561_7985 . Pasirodo, kad vos ne kiekvienas sodininkas, daržininkas ar ūkininkas pagal naujausius ES, taip pat ir Lietuvos įstatymus esam nusikaltėliai...
Jeigu iš kaimyno išsimainei, gavai dovanų, ar neduok Dieve nusipirkai sėklinių bulvių maišelį, tai pirmas kartas turėtų būt baudžiamas bauda iki 500 Lt, antras - iki 1000 Lt...
Te gyvuoja sėklininkystės industrijos monopolija, sudie močiučių "smetoniniai" svogunėliai, bulvytės ir t.t....
Vitoli,pasmane uz keliuko priesgaisrinis prudas gan nemazas,yra karosiuku sake,tad vakarais patapsiu pludininku su vaikais,tikiosi,kad ir man iseis soda suderint su zvejyba,sodint nieko nezadam,nebent zmuonike biski,.dar supines daryt reks,ai dar terasa,aliukui pasiurpt.specialei pirkau netoli,upes,visus sodus ziuriedamas,ziuriejau per mapa,labiausiai nenuoriejau dituvoi,Vitolis rašė:Soda turiu seniai. Tikrai zvejybai ne kliutis. Tik privalumas. Kilo ideja, pasistaciau rukelnycia (jau antra, nes pirma buvo ish nerzaveikos tai metalistai priglaude) ir dabar turiu kur zuvi ishsirukyt. Vasara zuvi turiu kur ishdorot. Prie sodo yra nedidelis ezerelis, tai laikas nuo laiko suderinu ir zvejyba. Turiu kur chebra pasikviest reikalui esant. Sveikinu Gelmes istojus i sodininkus.Agis rašė:Niekas nepyksta, cia juk hobis, tik va.... man darosi liudna, kad netrukus neturesime nuostabaus zvejo, puikiu straipsniu autoriaus![]()
Kiek draugu-zveju turejau, tai ysigijus soda, zvejybos retedavo, pinigai jau ne vandenin metami buvo, bet zemen kisami, zodziu pamazu pamazu ir zmogus gyvenimo prasme matydavo tik sode