Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #425440   SauliusM
 23 Lap 2012 12:03
viskas ten su tais gremezdiskais batais butu puse bieso, nu bet kai uzlipi ant lygaus kaip stiklas ledo su jais, tai pzdc... be "kaciu" ar siaip kokiu papildomu shypu tai nerekomenduociau to daryt. kazkada ant Kauno mariu pamenu isejom rumsiskese su kebra, tai kartu isejus, kol as daejau, tai kebra jau buvo ir buteli isgert suspeje ir eseriu pagaut... o kai atgal reikejo eit, tai galvojau, kad numirsiu kol pareisiu...
 #425443   Rapalas
 23 Lap 2012 12:05
Visi su eva kaip karvės ant ledo, man irgi baisiai nervina, dažnai paslysti, paskui koki raumeni dar timpteli nenorėdamas išsitiesti.
 #425481   Airis
 23 Lap 2012 13:25
o guminiai tipo neslysta?
visi slysta ir ant gryno ledo reikia nagu
 #425485   SauliusM
 23 Lap 2012 13:29
Airis rašė:visi slysta
tik vieni daugiau, kiti maziau.
 #425486   Wytux
 23 Lap 2012 13:32
yra vieni rusiski seno sukirpimo su sypais :ruko
 #425492   Airis
 23 Lap 2012 13:39
SauliusM rašė:
Airis rašė:visi slysta
tik vieni daugiau, kiti maziau.
vistiek eini kaip is rurytas ar daugiau ar maziau slysta
 #425519   p.arturas
 23 Lap 2012 15:22
Rapalas rašė:Visi su eva kaip karvės ant ledo, man irgi baisiai nervina, dažnai paslysti, paskui koki raumeni dar timpteli nenorėdamas išsitiesti.
dabar yra visa kruva rusisku eva su sypais. pas Ina maciau gal 5 modelius. visai liuks batai tik uz lenkiskus stolniku brangesni.
o igrust sypa manau ne problema.
 #425521   tukasG
 23 Lap 2012 15:32
Įgrūst šypą ne problema, bet nelabai sunkiai tie "samadielni" šypai ir vėl išsibarsto. Be to, yra dar vienas eva batų minusas, tai labai menkas atsparumas pradūrimams, na bet čia ant ledo vaikštant mažiau aktualu. Vienus savuosius paupiais braidžiodamas jau esu pradūręs ir pikčiausia, kad tam net nereikėjo kažkokio labai aštraus ar labai tvirto daikto. Užteko kažkokio nepatogiai styrančio kiečio šiaudo nušienautos pievos ražienoj... :(
 #425525   Rapalas
 23 Lap 2012 15:43
Aš buvau grąžta ant ledo padėjas o ne igrežes ir kai stojausi kažkaip stuktelėjau i gražta, vandenukas pradėjo sunktis per pada, bet ten ilašinau klijų ir atlaikė jau tris ar 4 sezonus.
 #425529   p.arturas
 23 Lap 2012 16:20
tukasG rašė:Įgrūst šypą ne problema, bet nelabai sunkiai tie "samadielni" šypai ir vėl išsibarsto. Be to, yra dar vienas eva batų minusas, tai labai menkas atsparumas pradūrimams, na bet čia ant ledo vaikštant mažiau aktualu. Vienus savuosius paupiais braidžiodamas jau esu pradūręs ir pikčiausia, kad tam net nereikėjo kažkokio labai aštraus ar labai tvirto daikto. Užteko kažkokio nepatogiai styrančio kiečio šiaudo nušienautos pievos ražienoj... :(
nu nezinau, kokie ten buvo pas tave, kad su kviecio siudu pradurei.
tris metus lemigo arctic tampiau, ir su vaikais su rogutem miskuose dukdavom. rudeni ir pavasari zvejota. nieks ten neprasiduria.
o i ale crocs tapke is pneumo saudem, tai nepramusa, spjauna tiesiai atgal. o jokios skyles nebuna.
 #425540   Vitolis
 23 Lap 2012 18:44
Ne su kviečio o su kiečio :-D Buvau užlipęs ant gudobelės spyglio, tai pervėrė kiaurai. Gerai, kad tiksliai pro tarpupirštį išlindo :superšokas Bet EVA ne guma. Neleidžia nei čiut ir po šiai dienai. Nors su jais jau du metus drožiu ir miškais ir paupiais :gutgut Lengvučiai ir kai rudeniui, užtektinai šilti. Na o kad nebūt slidu, beveik visad ant batų deduosi tokius guminius antbačius. Va panašius į šiuos, bet maniškiai dar fainesni ir užsegimas eina per riešą. Dydis reguliuojasi ;-var-var.
Paveikslėlis
picture hosting
 #425645   pradinis
 23 Lap 2012 22:45
Sveiki, gal kartais galite pasakyti kokioje Vilniaus parduotuveje didziausias Rocky batu asortimentas? e-shopai nedomina, norisi batus gyvai pasimatuoti. Buvau uzejes i rivagri, tai turejo tik 3 ar 4 modelius.

Beje kalbant apie Rocky sport utility max tai lietuviai raso, kas su goretex,

http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19395

o rocky saite raso, kad jie be goretex. Ant bato bent jau zenkliuko goretex taip pat neradau, greiciausiai jie bus be goretex'o

http://www.rockyboots.com/Product-Detai ... roof-Boot/
 #425648   vava
 23 Lap 2012 22:48
iseina, kad pizdunai tie zvejys.lt
 #425683   tukasG
 23 Lap 2012 23:41
Vitolis rašė: Bet EVA ne guma. Neleidžia nei čiut ir po šiai dienai.
Maniškiai irgi lyg ir neleidžia, gal kiek ir drėgsta, bet kai su įdėklu, tai kojai nesijaučia.
Vitolis rašė: Na o kad nebūt slidu, beveik visad ant batų deduosi tokius guminius antbačius.
Kur tokio gėrio pirkt būna?

Na, o šiaip tai eva medžiagos batais esu labai ir labai patenkintas. Turėjau ir turiu ne vienus. Kasdien kaip darbinius nešioju žiemą vasarą. Paprastai vienos poros visam sezonui užtenka, kasdien nuo ryto iki vakaro nešiojant. O kilometrų praminu, tai kad net padai kiaurai nuo vaikščiojimo pradyla :-D Žodžiu, jeigu tik žvejybai naudot, tai tarnaus ilgai ir nuobodžiai. Tik reik pasirinkt įdėklą pagal sąlygas, kuriom naudot numatot, kažką prisitaikyt dėl mažesnio slidinėjimo, kai slidu ir pasisaugot, neužlipt ant aštrių, smailų daiktų, nes koją persivaryt neblogai ir nesunkiai įmanoma...
 #425748   Vitolis
 24 Lap 2012 16:39
tukasG rašė: Kur tokio gėrio pirkt būna?.
Pirkau pas save Utenoje. Lyg ir dabar da yr. Reikės pasitikrint. Gal domina?
 #425779   valgykitmorkas
 24 Lap 2012 21:05
Rapalas rašė:Visi su eva kaip karvės ant ledo, man irgi baisiai nervina, dažnai paslysti, paskui koki raumeni dar timpteli nenorėdamas išsitiesti.
Žinai kas įdomu, žmonai darbo rūbų pardėj Akropolyje nupirkom eva gumos mėlynos spalvos botus (su tokiu nestoru pašiltinimu iš vidaus), kai važiavom ant stintų į Kuršių marias, o žmona neturėjo tinkamos avalynės. Ir įsivaizduoji neslysta jie. Nežinau ko į juos pridėta, bet praeitą berods žiemą kai buvo visi šaligatviai Vilniuje apšalę plikšala ir dar tos plikšalos paviršius atleistas, tai specialiai ji movėsi tuos botus, kai ėjom į parduotuvę ir neslidinėjo visai, o aš su normaliais žieminiais batais, kurie šiaip neslidūs, ėjau išsižergęs.
 #425782   p.arturas
 24 Lap 2012 21:14
Bearas per savo isgyvenimo laidas rode, kaip eiti per leda. tiesiog kojne ant bato uzmove ir viskas, ein kaip asvaltu.
tai galima primastyt kazka. kokio astraus pluosto, ale stiklo pluosto tinkliuko paklijuot... jei sypu nenorit kalt.
klijai putplasciui turetu tikt evai.
o siaip net nepasakyciau kad trukdo slydumas. varai kaip su slidem, dar greiciau nusigauni i vieta :)
Paskutinį kartą redagavo 1 p.arturas. Iš viso redaguota 24 kartus.
 #425784   giedriuzzz
 24 Lap 2012 21:17
O tai kam tą pluoštą klijuot jei galima kojinę apsimaut ant bato :lol:
 #425785   p.arturas
 24 Lap 2012 21:19
giedriuzzz rašė:O tai kam tą pluoštą klijuot jei galima kojinę apsimaut ant bato :lol:
galima :-D kokia grazia :-D
 #425787   EDVD
 24 Lap 2012 21:23
seniau pleistrą ant pado klijuodavo žmonės
 #425790   Vitolis
 24 Lap 2012 21:38
Geriausia- tarką. Tik gumas pritaisai, užsimauni ir pirmyn. Seniau ant veilokų maudavom, kai nieko kito neturėjom. Iš vienos tarkos abiem kojom užtekdavo. Perkirpai pusiau ir....O kainuodavo kelias kapeikas :-D
 #425796   p.arturas
 24 Lap 2012 21:43
Vitolis rašė:Geriausia- tarką. Tik gumas pritaisai, užsimauni ir pirmyn. Seniau ant veilokų maudavom, kai nieko kito neturėjom. Iš vienos tarkos abiem kojom užtekdavo. Perkirpai pusiau ir....O kainuodavo kelias kapeikas :-D
:gutgut
buvo kazkur nuotrauku vailokai su tark :-D
ner ko isradinet, viskas jau israsta :lol:
 #425808   Airis
 24 Lap 2012 23:23
valgykitmorkas rašė:
Žinai kas įdomu, žmonai darbo rūbų pardėj Akropolyje nupirkom eva gumos mėlynos spalvos botus (su tokiu nestoru pašiltinimu iš vidaus), kai važiavom ant stintų į Kuršių marias, o žmona neturėjo tinkamos avalynės. Ir įsivaizduoji neslysta jie. Nežinau ko į juos pridėta, bet praeitą berods žiemą kai buvo visi šaligatviai Vilniuje apšalę plikšala ir dar tos plikšalos paviršius atleistas, tai specialiai ji movėsi tuos botus, kai ėjom į parduotuvę ir neslidinėjo visai, o aš su normaliais žieminiais batais, kurie šiaip neslidūs, ėjau išsižergęs.
ant gryno ledo abejoju ar neslysta ta eva, bet ant sniego, pats buvau nustebes, kad neslysta.
analogiska situacija.. zmona ant stintu pamego..nauji batai is evos..eina be problemu
 #425863   looking4snow
 25 Lap 2012 12:34
Kojine gal ir veikia, bet kokia kojine turi buti, kad atlaikytu bent kelis kilometrus ejimo? :roll:
 #425989   riboks
 25 Lap 2012 21:49
pradinis rašė:Sveiki, gal kartais galite pasakyti kokioje Vilniaus parduotuveje didziausias Rocky batu asortimentas? e-shopai nedomina, norisi batus gyvai pasimatuoti. Buvau uzejes i rivagri, tai turejo tik 3 ar 4 modelius.

Beje kalbant apie Rocky sport utility max tai lietuviai raso, kas su goretex,

http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19395

o rocky saite raso, kad jie be goretex. Ant bato bent jau zenkliuko goretex taip pat neradau, greiciausiai jie bus be goretex'o

http://www.rockyboots.com/Product-Detai ... roof-Boot/
Nu dabar visi kas panesiojot ir atsibodo ,tai galite grazinti :)
 #426013   Donis
 26 Lap 2012 07:53
bet dydziu pasirinkimas tai labai ne koks :) ,pora ismieru belike.
 #426025   riboks
 26 Lap 2012 09:32
Donis rašė:bet dydziu pasirinkimas tai labai ne koks :) ,pora ismieru belike.
yra visos ismeros ,bet reikia pasirinkti dydi wide,tai truputi platesni ,o tai kai kam net geriau.
 #426027   Rapalas
 26 Lap 2012 09:33
Aš irgi šitus žiūrėjau, kaina 100$ lietuvoi 100 EUR, o mūsų pardėse 525 Lietuviški, bet reikia per tarpininkus siūstis.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė