užeisiu spiningėlio pasiimtivava rašė:EDVD, jei ieskai geru apatiniu, uzeik i Survival'a

kažkaip tais taip 

užeisiu spiningėlio pasiimtivava rašė:EDVD, jei ieskai geru apatiniu, uzeik i Survival'a
kaip ir rasiau, esu zvejys, kuris gaudo viska kas kimba, eseriu nesivaikau, paprasciausiai zvejoju ir jauciu malonuma, kelis kartus buvau pernai prie minus 20, kelis kartus ant CIUDO ezero, bet kaip ir sakiau, ar neturi buti taip, kad kvepuojantis, nors ir siltesnis turetu buti konfortabilus bet kokioje temperaturoje?Tironas rašė:na priklauso kaip zvejoji. jei zvejoi aktyviai, tai yra kas 5-10 minuciu grezi po skyle ir vis vaikstai ir ieskai, tai kostiumas gali buti lengvesnis ir netox siltas. jei ketini daugiau sedet prie keleto skyliu, arba pav dazniau gaudyt stintas, tai reiktu maziau galvot apie sunkuma kostiumo, o daugiau apie storuma.
na o jeigu daleiskim tik sedesiu vienoj vietoj ar norfin extreme 3 bus per vesus?Tironas rašė:na priklauso kaip zvejoji. jei zvejoi aktyviai, tai yra kas 5-10 minuciu grezi po skyle ir vis vaikstai ir ieskai, tai kostiumas gali buti lengvesnis ir netox siltas. jei ketini daugiau sedet prie keleto skyliu, arba pav dazniau gaudyt stintas, tai reiktu maziau galvot apie sunkuma kostiumo, o daugiau apie storuma.
Jei ne visiskas abstinentas,tai tikrai uzteksBratka rašė:Bus per daug vesus...
ir man idomu ar ju uztenka, ar dar kokio velnio reik?EDVD rašė:o kaip tie apatiniai? geri?
as juos po s... kostiumu buvau pasivilkes... grudintis blogai pradet isejus i zvejyba...Baikas rašė:Nu cia jau tu juos devi -pats gali papasakot apie tokius rubeliusAs pats turiu dvejus pasiemes NORFINO winter line ir Cosy line ir nesiskundziu
, O ir ne extremas 3 ar dar koks, O artic red ir tikrai nesusalu ziema(Grudinames xebra grudinames )
Tipo sitas saltas?Bratka rašė:Bus per daug vesus...
Is tikro tai buvau issirinkes explorer, bet atkalbejo, tipo prie mazo salcio bus per karsta. Kazin ar tiesa? Ar nebus per ksrsta su juo prie pvz minus 3?Tironas rašė:istikroa visa tai labai salyginis dalykas. jei tu pasirengsi siltus ir geru apatinius, normliai suderinsi sluoksnius bus gerai ir extreme 3. o seip realiai imant tai kalbant apie ziema tai per akis butu ir extreme 2. ir pigiau ir siltas ir dabar yra L long ir XL long dydziu. pilnai jos uztenka. as jau 5 ziemas su juo . na taip ji perlys jei pils lietus visa ziema. bet man tokio atvejo nepasitaike. buvo kai liko kelias valanda, bet tas kelias atlaike, ant liuties ziema kazkaip neuztaikiau.
Kita vertus kai sedejau ant ztintos per visa nakti, tai susalau. bet manau sulaciau ir su pukiniu, nes visu pirma pavargau visa para, judesio mazai, alkoholis ir pan.
Jei leistu fianasai siuo metu iumciau explorel nes pagal visus parametrus jis labai geras, plius fazonas ir pasiuvimas talkovas.
Dėviu striukę jau gal 5 metusp.arturas rašė:kokia forumieciu nuomone apie Norfin Active ziemini kostiuma?
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=18498
● Drėgmės išgarinimas, g/m2/24h - 6 000
● Atsparumas vandeniui, mm - 10 000
skirtas naudoti temperatūrose iki -30°C.