Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #424171   EDVD
 19 Lap 2012 20:21
vava rašė:EDVD, jei ieskai geru apatiniu, uzeik i Survival'a
užeisiu spiningėlio pasiimti ;-)
 #424206   lemba
 19 Lap 2012 20:57
Nu siandien buvau pasimataves ta RUNOS COLDBREAKCKERI tai visai neblogas man pasirode. sake pardavejas kad 5 minutes pyle vandeni ir neprashlapo :) tik vat dydis man labai itartinas pasirode. man tiko M, nors beveik 95 kg manes, nepavalgiusio :) tai tas 2xl turi buti Shaqui .
 #424218   Airis
 19 Lap 2012 21:06
kazkur maciau,kad skiriasi dydziu uzrasymas. lyg M yra tarp L-xl, L yra tarp xl-xxl
 #424384   ramkis
 20 Lap 2012 14:38
Neysiavo kartais tas 5 min :-D
 #425412   Rapalas
 23 Lap 2012 10:07
O gal žinot kas kur galėčiau rasti saviškei guaho sport heavy apatinius? PNV salmo buvau neturėjo, vilniui dar nebuvau. Internete tai niekur nerandu.
 #425575   darkaa
 23 Lap 2012 20:25
Reikalingas patarimas:
Zvejoti ziema pabandziau pernai, uzkabino, bet supratau, kad be geru rubu - nemalonu.
dar pernai buvau nusprendes pirkti Norfin extreme 3, bet siemet pasirode Norfin explorer, parduotuveje sake, kad explorer per sunkus, per siltas ir t.t., bet jeigu jis kvepuojantis, tai lyg turetu isgarinti ta siluma (nesu stiprus nauju technologiju zinovas)
tipo pilnai uztenka extreme 3. nors apie si irgi priestaringi atsiliepimai, kazkur radau, kad per daug "skystas".
klausimas butu ar reikalinga butu Norfin explorer ar uztektu extreme3?
Esme, kad butu konfortabilu bet kokiomis salygomis, kai zvejoji retai, rubai neturetu sugadinti zvejybos? apatinius turiu situos
http://www.autovega.lt/index.php?action ... 23&lang=lt
 #425609   Tironas
 23 Lap 2012 21:42
na priklauso kaip zvejoji. jei zvejoi aktyviai, tai yra kas 5-10 minuciu grezi po skyle ir vis vaikstai ir ieskai, tai kostiumas gali buti lengvesnis ir netox siltas. jei ketini daugiau sedet prie keleto skyliu, arba pav dazniau gaudyt stintas, tai reiktu maziau galvot apie sunkuma kostiumo, o daugiau apie storuma.
 #425624   darkaa
 23 Lap 2012 22:10
Tironas rašė:na priklauso kaip zvejoji. jei zvejoi aktyviai, tai yra kas 5-10 minuciu grezi po skyle ir vis vaikstai ir ieskai, tai kostiumas gali buti lengvesnis ir netox siltas. jei ketini daugiau sedet prie keleto skyliu, arba pav dazniau gaudyt stintas, tai reiktu maziau galvot apie sunkuma kostiumo, o daugiau apie storuma.
kaip ir rasiau, esu zvejys, kuris gaudo viska kas kimba, eseriu nesivaikau, paprasciausiai zvejoju ir jauciu malonuma, kelis kartus buvau pernai prie minus 20, kelis kartus ant CIUDO ezero, bet kaip ir sakiau, ar neturi buti taip, kad kvepuojantis, nors ir siltesnis turetu buti konfortabilus bet kokioje temperaturoje?
 #425625   darkaa
 23 Lap 2012 22:13
Tironas rašė:na priklauso kaip zvejoji. jei zvejoi aktyviai, tai yra kas 5-10 minuciu grezi po skyle ir vis vaikstai ir ieskai, tai kostiumas gali buti lengvesnis ir netox siltas. jei ketini daugiau sedet prie keleto skyliu, arba pav dazniau gaudyt stintas, tai reiktu maziau galvot apie sunkuma kostiumo, o daugiau apie storuma.
na o jeigu daleiskim tik sedesiu vienoj vietoj ar norfin extreme 3 bus per vesus?
 #425633   Bratka
 23 Lap 2012 22:30
Bus per daug vesus...
 #425639   darkaa
 23 Lap 2012 22:37
Bratka rašė:Bus per daug vesus...
blin
 #425642   Baikas
 23 Lap 2012 22:39
Jei ne visiskas abstinentas,tai tikrai uzteks :ruko
 #425644   EDVD
 23 Lap 2012 22:44
o kaip tie apatiniai? geri?
 #425654   Baikas
 23 Lap 2012 22:54
Nu cia jau tu juos devi -pats gali papasakot apie tokius rubelius :!: As pats turiu dvejus pasiemes NORFINO winter line ir Cosy line ir nesiskundziu :ruko , O ir ne extremas 3 ar dar koks, O artic red ir tikrai nesusalu ziema(Grudinames xebra grudinames ) ;-)
 #425657   darkaa
 23 Lap 2012 23:00
EDVD rašė:o kaip tie apatiniai? geri?
ir man idomu ar ju uztenka, ar dar kokio velnio reik?
 #425660   darkaa
 23 Lap 2012 23:04
Baikas rašė:Nu cia jau tu juos devi -pats gali papasakot apie tokius rubelius :!: As pats turiu dvejus pasiemes NORFINO winter line ir Cosy line ir nesiskundziu :ruko , O ir ne extremas 3 ar dar koks, O artic red ir tikrai nesusalu ziema(Grudinames xebra grudinames ) ;-)
as juos po s... kostiumu buvau pasivilkes... grudintis blogai pradet isejus i zvejyba...
 #425680   Tironas
 23 Lap 2012 23:33
istikroa visa tai labai salyginis dalykas. jei tu pasirengsi siltus ir geru apatinius, normliai suderinsi sluoksnius bus gerai ir extreme 3. o seip realiai imant tai kalbant apie ziema tai per akis butu ir extreme 2. ir pigiau ir siltas ir dabar yra L long ir XL long dydziu. pilnai jos uztenka. as jau 5 ziemas su juo . na taip ji perlys jei pils lietus visa ziema. bet man tokio atvejo nepasitaike. buvo kai liko kelias valanda, bet tas kelias atlaike, ant liuties ziema kazkaip neuztaikiau.
Kita vertus kai sedejau ant ztintos per visa nakti, tai susalau. bet manau sulaciau ir su pukiniu, nes visu pirma pavargau visa para, judesio mazai, alkoholis ir pan.
Jei leistu fianasai siuo metu iumciau explorel nes pagal visus parametrus jis labai geras, plius fazonas ir pasiuvimas talkovas.
 #425694   Arnuxazz
 24 Lap 2012 01:26
Noreciau patarimo. vistiek cia dauguma nusimananciu labiau nei as, tai kad manes balamuto toj srity neapgautu, klausiu. Kokius apatinius ziemai patartumet pirkt, i ka reiktu atkreipt demesi, kokia turetu buti kaina kad nenukentetu kokybe? truksta tik ju, kostiuma turiu, kazkaip visi giriasi, tai galvoju ir as bandysiu isigyti. dekui uz info is anksto.
p.s. del ganetinai rimtos ligos buwau apleides tiek forumus, tiek zvejyba. cia tam, kad neatrodyciau kaip is medzio iskrites.
 #425698   looking4snow
 24 Lap 2012 03:39
Patarciau ziureti ne i firma, o i sudeti. Jeigu tai pirmas sluoksnis, tai kuo daugiau polipropileno daug judant arba Merino vilnos mazai judant. Jeigu tai antras sluoksnis, tai kas nors is Polartec. Cia butu bene geriausia, ka imanoma isigyti. O siaip praktiskai bet kuris siuolaikinis pirmas sluoksnis is sintetikos ar flysas bus geriau nei medvilne ir pan.
 #425699   Karalaitis
 24 Lap 2012 09:03
Tipo sitas saltas? Paveikslėlis Tada nezinau ka jus vadinate siltu kostiumu, arba ant nuogo kuno rengiates.
 #425713   darkaa
 24 Lap 2012 10:41
Tironas rašė:istikroa visa tai labai salyginis dalykas. jei tu pasirengsi siltus ir geru apatinius, normliai suderinsi sluoksnius bus gerai ir extreme 3. o seip realiai imant tai kalbant apie ziema tai per akis butu ir extreme 2. ir pigiau ir siltas ir dabar yra L long ir XL long dydziu. pilnai jos uztenka. as jau 5 ziemas su juo . na taip ji perlys jei pils lietus visa ziema. bet man tokio atvejo nepasitaike. buvo kai liko kelias valanda, bet tas kelias atlaike, ant liuties ziema kazkaip neuztaikiau.
Kita vertus kai sedejau ant ztintos per visa nakti, tai susalau. bet manau sulaciau ir su pukiniu, nes visu pirma pavargau visa para, judesio mazai, alkoholis ir pan.
Jei leistu fianasai siuo metu iumciau explorel nes pagal visus parametrus jis labai geras, plius fazonas ir pasiuvimas talkovas.
Is tikro tai buvau issirinkes explorer, bet atkalbejo, tipo prie mazo salcio bus per karsta. Kazin ar tiesa? Ar nebus per ksrsta su juo prie pvz minus 3?
 #425717   Tironas
 24 Lap 2012 11:32
nu kaip tu isisvaizduoji per karsta prie salcio? na tai tu prasisegi ir zvejoji, arba isvis nusiimi striuke. vasara gali buti per karsta kai jau tik skura belieka nusiimt. o ziema, jei matai kad silta diena nusimato, tai ploniau rengiesi po kostiumu. cia pasake tau kazkox visiskas neismanelis
 #426962   Vitolis
 29 Lap 2012 21:12
p.arturas rašė:kokia forumieciu nuomone apie Norfin Active ziemini kostiuma?
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=18498
● Drėgmės išgarinimas, g/m2/24h - 6 000
● Atsparumas vandeniui, mm - 10 000
skirtas naudoti temperatūrose iki -30°C.
Dėviu striukę jau gal 5 metus :gutgut Dar perliję nebuvo. Nešalta, neperpučia. Kelnių nepirkau, nes jos visos buvo nestandartinio ūgio. Taip sau ir nepritaikiau. O dabar dar ir kaina jo :gutgut Kelnes dėviu slidinikam skirtas. Gaučiau savo išmieros, tikrai pirkčiau.
 #426979   p.arturas
 29 Lap 2012 21:40
dekui Vitoli uz nuomone.
sian matavausi gamakatsu nauja, 5000 vanduo 5000 oras, kas nepatiko, tai kad kalnierius siauras, na gal ir kiseniu galetu but daugiau.
o siaip liuks modeliukas.
 #426984   timocha
 29 Lap 2012 22:04
As irgi tik virsu nupirkau, ir kelnes skiltas alpinistams su 15000/15000 kvėpavimu/nepralaidumu. Bandysim šiemet :gutgut
 #426992   timocha
 29 Lap 2012 22:10
kelnes Lenkijoj pirkau, buvo 50% nuolaida, tai paklojau virs 500 zl, virsu salmo oze uz kiek jau nepamenu 300-400 lt lygtais
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė