Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #257390   Tironas
 18 Vas 2011 17:32
rapalai, as skaitau tavo postus. ju cia daug prirases, bet kuo toliau tuo labiau matau kad esi tiesiog reklamos auka. savo patirties mazai teturi.
NOri apie rubus gincytis, tada biskeli igyk praktikos. paimk bet kuri kostiuma kurio kvepavimas 3000 (bet kuris tikrai turi membrana o ne koki suda ). ir paimk seafox su 5000. ir prasibek su jais 1000m, kad suprakaituotum ( na jei esi sportininkas tai gali 3000m).
Ir po po pusvalandzio pamatysi kuris kuris ir kiek kvepuoja.
 #257498   Tironas
 18 Vas 2011 21:23
ir aplamai tai kalbu ne apie seafox, o apie "neskestancius kvepuojancius".
cia tox mulkinimas gaunasi naivuoliu, teoriskai kvepuot ir galetu, bet nekvepuoja :) o ir neskestanciais ju nepavadinsi.
 #257499   pensininkas
 18 Vas 2011 21:24
neskestantis kostiumas kvepuoja per uztrauktuko ertmes :)
 #258104   Jurginas
 21 Vas 2011 11:05
Gerai, dabar jeigu mano ūgis 181 cm, olaus talpyklos neturiu, tai jei pirkčiau norfin extremą (pirmą), tai į kokį dydį orientuotis?
Ar labai stipriai norfin thermal prastesnis už extremą, ir jei taip, tai kuo? T.y. ar būtina mokėt brangiau?
Kuo skirias extremas ir arctic ir arctic red?
 #258110   Rapalas
 21 Vas 2011 11:13
Tu tironai tiesiog neimportuoji seafoxo, nes tai normarko prekė, o uzsiimi su salmo todėl ir šneki pats brieda, blemba batai su goretelsu tai liuks, kvėpuoja, o jau kostiumas ne ane. Ir kažkodėl medžiaginis kostiumas norfino irgi kvėpuoja ir nepraleidžia vandens, bet tik seafoksas yra reklama, tad niekas nepirkit jo. Šūdas konkretus, tai tik reklama, užsidėja jį jei ilūšit iškart i dugna nueisit, bet va norfin kostiumai yra lediniai, pirkit tik norfin ir mora ir viskas bus zjb. Pats nespank ir nesikelk čia kad patirties turi. Plauti smegenis nebent!
 #258137   Tironas
 21 Vas 2011 13:00
nu tai nusipirk kvepuojanti neskestanmti ir megaukis kvepavimu.
 #258149   Tironas
 21 Vas 2011 13:24
o palygint ar turi su kuo?
as gi sakau paimkt du kostiumus kvepuojancius, viena skestanti kita ne. nereik imti norfin, imkit abu seafox. ir prasibekit kilometra. ir pasakysit ar yra skirtumas ar ne
 #258157   zzzubarruu
 21 Vas 2011 13:46
tironai, tu vel apie tai kas pats geriausias. mars brosoku su pilna ekipiruote nedarau. kilometrais nebegioju. o koki kila nuklampot ziema irgi pakankamai susylu. tik man jo pakanka. isgaruoja gan greit. man to uztenka. pludrumo, kad lengviau islipt iluzus, irgi neatsisakyciau, del to paaukot dali konforto ne beda.
palygint galiu tik su nekvepuojanciu neskestanciu, buvau anksciau pasiskolines is draugelio. firmos nepamenu, bet kazkoks francuzkas, atsisiunte jis ji.tai lyginant su juo maniskis netgi laaabai kvepuojantis.
tironai, cia bergzdzia diskusisija su tavim, nes bus kaip ir su nova system.
 #258180   Rapalas
 21 Vas 2011 14:43
Aš lyginu seafox neskestanti nekvėpuojanti su seafox neskestančiu kvėpuojančiu, ir jau nusipirkau ir nesigailiu, ši savaitgali ešerių jiškodamas per 3.5 valandos nuėjau 2,5km ir sušilau begreždamas nes ledo storis pakankamas ir tikrai geriau jaučiausi drėgmės požiūriu nei su nekvėpuojančiu. Tad sulyginu du kostiumus ir darau išvadas. O plius mačiau kaip internete plūduriuoja su seafox kostiumu, tad neteisus kad jis skesta. O pabandyk su norfinu skestančiu pasimaudyti! Tau ir atsakymas.
 #258195   zzzubarruu
 21 Vas 2011 15:08
Rapalas rašė:Aš lyginu seafox neskestanti nekvėpuojanti su seafox neskestančiu kvėpuojančiu, ir jau nusipirkau ir nesigailiu, ši savaitgali ešerių jiškodamas per 3.5 valandos nuėjau 2,5km ir sušilau begreždamas nes ledo storis pakankamas ir tikrai geriau jaučiausi drėgmės požiūriu nei su nekvėpuojančiu. Tad sulyginu du kostiumus ir darau išvadas. O plius mačiau kaip internete plūduriuoja su seafox kostiumu, tad neteisus kad jis skesta. O pabandyk su norfinu skestančiu pasimaudyti! Tau ir atsakymas.
tironas nei skesta nei dega... :-D
 #258200   Rapalas
 21 Vas 2011 15:13
Dar pridursiu nei žvejoja, nes nesimato jo laimikiu :)
 #258204   Bratka
 21 Vas 2011 15:17
Rapalas,o to zvejoji :?: Nes laimikiu taip pat nesimato...
 #258265   Tironas
 21 Vas 2011 17:11
tai puikuk kad kvepuoja, kitamet bus norfionu neskestanciu kvepuojanciu. vadinasi rinka naiviu zmoniu yra :)
 #258293   Rapalas
 21 Vas 2011 17:59
Aš žvejoju, bet nieko nepagaunu gero tad ir nededu, bet niekam nepersu savo prekiu, o pasakau tik savo nuomone, o jei tu ant norfinu prisiusi nekvėpuojančio kad jis kvėpuoja tai užsiundys ant taves kad prekės informacija yra neteisinga, negalima sakyti kad masinoje 3 litru variklis jei yra 1. Bus bėdų. Turėsit pateikti dokumentus kad yra tikros membranos ir t.t..
 #258331   Tironas
 21 Vas 2011 19:14
nu rapalai tu ir keistuolis. greiciausi membrana yra tuose kostiumuose. tik iki jos kelias prakaitui gana tolimas ir sudetingas. plius isorine medziaga ant membranos irgi kitokia. as nepirsau jokiu savo prekiu. norfinas irgi mamino neskestanciu kvepuojancius ir vel ketina kamint. as tiesiog manau kad tokios medziagos yra perbrangios ir tokiam rinkinyje jos savo funkcijos neatlieka
 #258342   Bratka
 21 Vas 2011 19:29
Tironai,a kam tie isikalinejimai-palakstykit,pasportuokit,negi is kart sunku buvo viska sklandziai paaiskint,nevisiem juk viskas taip paprasta ir aisku kaip tau.
 #258415   silkius
 21 Vas 2011 21:44
Dekoju Rapalai, Tavo nuomone objektyvi, juo labiau, kad pats isbandei. O bendrai del kvepavimo siulau kitiems kolegoms maikiu neplesyt, nes paprasto kvepuojancio Norfino sie parametrai irgi ne stebuklai. :lol: ne tik deklaruojamieji, bet ir is praktikos (turiu Norfin arctic): slabdriba per 2 val. pramusa, vejas perpucia - eiline "fufaike" tik kad su daug uztrauktuku. O ypac jeigu siuos parametrus palyginsim su rimtu drabuzeliu, kurie aisku kainuoja ir rimtus pinigelius, bet zmones, kurie juos naudoja alpinistams, pludrumo funkcija neaktuali :)
 #258469   vava
 21 Vas 2011 22:39
nu keistai cia man del to arctic. Na, nenesiojau as jo, bet turiu extrym'a. Tai joks vejas dar nera perputes to kostiumo. Ir vandeni palygint neblogai laiko. Karta visa diena ant dulksnos prazvejojau .. ir nieko. apsunko pats kostiumas, bet neperslapo
 #258482   Vegys
 21 Vas 2011 23:05
Vaidai,
ne taip senei buvau rašęs, kad per ~3 valandas neblogo lietaus perlijo Extreeme. Šalta nebuvo. Kas keisčiausiai, kad perlijo pamačiau tik namie, kad ir vidus drėgnas. Šiaip tai man pirmas atvejis toks, nes su Extreeme po lietum retai kada pataikau ...
 #258494   krioklis
 22 Vas 2011 00:36
Jei esat pastabus tai vienos Tv laidos apie zvejyba , dingus pagrindiniam laidos remejui, kazkaip dingo ir nuo laidos vedejo visi norfinai, o apsivilko kazkodel shimano rubus, bei uzsimete tikrai gerus batus Rocky, turbut vargsas vedejas vargo su tais norfinais del suknistos reklamos ir pinigu laidai, kaip ir kotu reklamavimas pries kamera gaudo su firmos reklaminiais spinigais, o kai kameras isjungia ciumpa miela g.loomis.Cia ir yra visa logistika kas uzsako tas ir groja. Manau reik informacijos ieskot daugiau ivairiose testuose ju tikrai yra pilna, ir drabuziu, ir irankiu tik reik pagoolinti ypatingai pas rusus forumose!!!
 #258500   krioklis
 22 Vas 2011 00:58
Jurginas rašė:O Shimano ir Rocky reklama manai neužsakyta? :lol: Rėmėjas ne dingo, o pasikeitė.
Na rocky gal ir pareklamoja bet shimano tai nereklamuoja tik mano pastabi akys pamate :liež-uvis , O remejo tai nera isskyrus vieno pono spaustuve, nei titrose nei reklamoje turbut viksta intensivios paieskos ''plot , tad bus naujas remejas bus ir naujos prekes lauksim paciu geriausiu prekiu pasaulyje is naujo remejo :lol:
 #258501   vava
 22 Vas 2011 01:01
senai nusibodus tema. negalima lygint bmw ir skodos. kiekvienam daiktui sava kaina ir savas pirkejas. vat jei tu - krioklis rastum tuos shimano drabuzius ar rocky batus uz norfinu kaina, tada butu galima ir lygint. o kol kas šakem ant vandens
 #258505   Jurginas
 22 Vas 2011 01:27
krioklis rašė:
Jurginas rašė:O Shimano ir Rocky reklama manai neužsakyta? :lol: Rėmėjas ne dingo, o pasikeitė.
Na rocky gal ir pareklamoja bet shimano tai nereklamuoja tik mano pastabi akys pamate :liež-uvis , O remejo tai nera isskyrus vieno pono spaustuve, nei titrose nei reklamoje turbut viksta intensivios paieskos ''plot , tad bus naujas remejas bus ir naujos prekes lauksim paciu geriausiu prekiu pasaulyje is naujo remejo :lol:
Tavo žiniai ir shimano, ir rocky ir da visokio gėrio kurį matom makaulės laidoj, Lietuvon veža ta pati kontora.
Beje šį sezoną poroj žūklių išmėginau Chiruca batus ( berods taip vadinas, kažkas panašaus į Rocky, irgi ten brangūs baisiausiai ir atseit bais geri), tai galiu pasakyt, kad savo lenkiškų Lemigo čebatų nekeisčiau į juos. Aišku jie šilti, patogūs, gali lakstyt, vsio takoje, bet vienas dalykas nervavo, tai kad ant jų yra polinkis formuotis ledo gniužului, nu karoče apledija jie. Mat aš lochas mėgstu visas vandeniu apsitaškyt grąžtu eketę valydamas, ne tokiems lochams gal šitas minusas ir atkrenta.
 #258508   krioklis
 22 Vas 2011 01:53
vava rašė:senai nusibodus tema. negalima lygint bmw ir skodos. kiekvienam daiktui sava kaina ir savas pirkejas. vat jei tu - krioklis rastum tuos shimano drabuzius ar rocky batus uz norfinu kaina, tada butu galima ir lygint. o kol kas šakem ant vandens
Sutinku su jumis visi pirktu pigesni ir geresni bet taip nebuna, turbut ir pats nesivazineji su kokia tai kia, hundai, ar dacia biudzetine masina, tai manau norfinai irgi yra is tos pacios netgi ne ekonomines klases, bet tiesiog biudzetines, ( na kaip opel calibra ubagu ferraris) Iskart atsiprasau norfin rubu turetoju cia tik mano asmenine nuomone, suprantu kai pasaulyje sunkmetis nekekvienas ikandam brangius daiktus, bet kaip pavyzdis tikrai perdaug neperkam tokiu auto kaip dacia ar tata nors ir pigu.
 #258532   Tironas
 22 Vas 2011 09:15
jusu keisti pastebejimai. tik matyt nelabai blaivus, nes pracioje pradzioje jungia rapala reklama, tai akivaizdu kad su norfinais nevaikscios :)

O del zieminiu norfin kostiumu, tai pilnai sutinku kad 3000, 3000 parametrai realiai silpnoki. bet galeciau lazintis kad realus kvepavimas yra didesnis negu bet kurio neskestancio nors parasyta 5000 ar daugiau.

3000mm ir neturi laikyt lyjant gerai . jei truputi padevetas tai 2-3 val ir 3000 membrana pradeda pabiski leist. tiesiog manoma kad ziema neturetu lyti ( nors mano nuomone siuo klausimu visiskai kitokia).
 #258541   Rapalas
 22 Vas 2011 09:39
VGK remia normark'as, todėl ir gražtai ir meškerytės ir dėžukė yra rapalos ir apranga shimano ir batai rocky, nes visa tai nusipirkes normarkas yra. Beje turiu pastebėjima dėl norfin kostiumu, tiek extrem II berots tiek artic red ir kiti yra prastos kokybės, nes plyšta, ir kaip pvz ant žurnalo virselio buvo vyriokas su red kostiumu ir suplyses klynas, pas pusbroli irgi suplyses, pirstines tik nusipirkau iskart pradėjo irti, kokybė yra stipriai nukentėjus, nors sumoki ir nemazus pinigus.
 #258553   silkius
 22 Vas 2011 10:09
Tirone, del tu 3000 kvepavimo, tai reiktu vadovautis rusisku posakiu "zacem sporyt cje gavno menshe voniajet" - nes rimtos medziagos sis skaiciukas sukasi apie 20 000, aisku tie drabuziai atitinkamai ir kainuoja, o nuo 3000 tik pats kvepavimo vertinimas prasideda...
 #258558   Tironas
 22 Vas 2011 10:19
rapalai, rubai plysta visi, nes is medziagos padaryti.
Jei manai kad shimano rubai niekada nesuplys, tai matyt ir dieva tiki ir i baznycia vaikstai :)

Nu seip nesipykstam bet kuriuo atveju. Shimano ta kostiuma kur nesioja yra ziauriai geras, bet ir kainuoja nejuokingai. O jo kelnes, deja, storesniem zmonem suplysta momentaliai.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė