o as vot nepatikejau kazkaip tom bezmotylkom... ne karta bandziau nuo tada, kai makaulynas mada nauja uzrode.. nu nekimb man ant ju nors tu ka.. 

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
geda prisipazint, bet man irgi. nu nemoku as anu masturbuot aneikaip...vava rašė:.. nu nekimb man ant ju nors tu ka..
Nesprindinukas aš.Vitolis rašė:Pats tu sprindinukas. Kimba visokie. Ypač gerai pavasarį pagal nendres Raudės klumpinės. Bet reik dirbt su jom. Svarbu teisingas sargelis ir ypač lengvas kotelisSaugirdas rašė: Vitoli, o kokie ešeriai kabinėjasi? Sprindinukai???
O tai ant torto dažnai da ir dešros uždedi?SauliusM rašė:dieduk, ale zinok kai ant anu matyliaus prineri, tai jos visai darbinem patampa
?giedriuzzz rašė:Saulens taigi ir ant voblerio dažnai slieką kabina
analogiskai...savas rašė: as ne zuvis - uz anas atsakyt negaliu.
Tavosiossavas rašė:Is tikro, tai gali but, kad vienodai tos spalvos, nebent kontrastinga kazkas. Manyc, kad tu karoliuku skimbciojimas irgi kazkoki efekta duoda. Nors as ne zuvis - uz anas atsakyt negaliu.
nuinafig kaip cia sudetingai viskas... tu bent pats supratai viska ka parasei? Nes man tai cia skamba panasiai kaip Kurto Giodelio nepilnaties teorema (su menulio pilnatim tai neturi nieko bendro... nors gal ir turi... biesas zino...)Vitolis rašė:Tavosiossavas rašė:Is tikro, tai gali but, kad vienodai tos spalvos, nebent kontrastinga kazkas. Manyc, kad tu karoliuku skimbciojimas irgi kazkoki efekta duoda. Nors as ne zuvis - uz anas atsakyt negaliu.tik gal kiek ilgoki kabliai. Ir pačioj šiknoj turėtų būt prisabačinta kilputė o ne dziurka. Kodėl? Todėl, kad tada intensyviau mataruojasi pats kabliukas ir ant jo sumautas biseris (kaip tu teisingai sakai daužosi viens į kitą). O veriant per skyliukę, ji kabo undeny jau beveik harizontaliai ir tokio darbo su ja nebeišgauni. Dar kai kurios pas mani su maža grandinėle ant kabliuko tarp dviejų stikliukų. Trumpa 3-4 nareliai. Irgi veiksminga. Žaidimą irgi reik rast savo. Na panašiai kaip tvičinant
Drebinant su pauzytėm, su skirtingom amplitūdėm ir dažnumu, galima nustebt rezultatais kitus, kai aplink nieks nieko gero nepagauna. Bet rankytės riešas turi būt atidirbtas kai radiotelegrafisto
p.s. tiesa, dar butinai po stikliaškų, turi būt užmautas ir kembrikiuko gabalėlis. Jis atlieka dvi funkcijas. Neduoda biseriui nusimaut visai(o kartais su didesne skyle biseris gražiau dirba) ir kita tai, kad galima kembrikiuko pagalba reguliuot biserių eigą ant kablio kotelioKartais tai labai svarbu.
- Kabliu ilgis - ne problema. Liejant galima trumpesniu kotu kabli naudot, ir dar tam paciam vietos yra kur pora mm paslinkt.Vitolis rašė: ...tik gal kiek ilgoki kabliai.
...kabo undeny jau beveik harizontaliai ir tokio darbo su ja nebeišgauni.
...po stikliaškų, turi būt užmautas ir kembrikiuko gabalėlis.
Va čia ir bus pats cimusas aniemsavas rašė: - Vandeny kabo mazdaug 40'-50' kampu nuleistu kabliuku. Virpinant sargeli (spyruoklinis), kabliukas pradeda "sokti", nors pati aviza beveik nejuda,