Tenka cituot patį save. Taigi išbandytas šis naujas valas žieminiu spiningėliu. Tokio šūdo dar nesu turėjęs. Atmintis baisinė. Susisuka "barzdon" tik nuėjus nuo ritukės. Tokiu pačiu apdovanojau dar pora draugelių. Viens jau prakeikė mane, kits dar nespėjoVitolis rašė:Paliksiu kitai žiemai. Dabar jau susvyniojau kažkokį Rapture Spin Cast ceramic-powered technology. Japanskas. Gavom dovanėlių per mytą vasarinį medaus slėnyjeNutariau išbandyt žiemą.
Nu,bet tu Vitoli,irgi nerimsti naujoviu neisbandes,tiek pragyvenai,ne viena zilka isbandei,o geriausios neissirinkaiVitolis rašė:Tenka cituot patį save. Taigi išbandytas šis naujas valas žieminiu spiningėliu. Tokio šūdo dar nesu turėjęs. Atmintis baisinė. Susisuka "barzdon" tik nuėjus nuo ritukės. Tokiu pačiu apdovanojau dar pora draugelių. Viens jau prakeikė mane, kits dar nespėjoVitolis rašė:Paliksiu kitai žiemai. Dabar jau susvyniojau kažkokį Rapture Spin Cast ceramic-powered technology. Japanskas. Gavom dovanėlių per mytą vasarinį medaus slėnyjeNutariau išbandyt žiemą.
Mesiu nafik ir ieškosiu ko nors normalesnio. O ne tai užvyniosiu senai patikrintą ir nei karto nenusiviltą Stroft.
Tai zvejyboj sudalyvavo anas? ar pabijojo!Jurginas rašė:Nusipirkau ir aš šito duelio 0,19 kažkokio ten diametro, bet kad labai jau slobnas man anas pasirodė, baisoka kuusamo balansyriukus mylimus kabint :D Ir kad būtų labai jau netamprus, irgi kažkaip nepasirodė.
Ai net nevyniojau, reikės seaguaro musiau insgyt.djdj74 rašė:Tai zvejyboj sudalyvavo anas? ar pabijojo!Jurginas rašė:Nusipirkau ir aš šito duelio 0,19 kažkokio ten diametro, bet kad labai jau slobnas man anas pasirodė, baisoka kuusamo balansyriukus mylimus kabint :D Ir kad būtų labai jau netamprus, irgi kažkaip nepasirodė.
Jurginas rašė:Ai net nevyniojau, reikės seaguaro musiau insgyt.djdj74 rašė:Tai zvejyboj sudalyvavo anas? ar pabijojo!Jurginas rašė:Nusipirkau ir aš šito duelio 0,19 kažkokio ten diametro, bet kad labai jau slobnas man anas pasirodė, baisoka kuusamo balansyriukus mylimus kabint :D Ir kad būtų labai jau netamprus, irgi kažkaip nepasirodė.
Šaltupys rašė:Gal kas Drenan žiemą bandėt ,kokie atsiliepimai .
yra ir Kote ir Triturusedjdj74 rašė:Gal kas mate siu pavadeliu http://spinning.dn.ua/shop/index.php?ro ... uct_id=208 pirkti Vilniuje?