Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #246858   vaiskas
 09 Sau 2011 11:14
giedriuzzz rašė:Buvau uzlekes katik i zveju parde Pasvaly. Truputi papildziau avizeliu atsargas :grin: Dar paziurinejau tuos kuginius sargelius, bet jie tokie standoki. Gal yra kokiu priemoniu kaip ta metala truputi suminkstinti? Kad sargelis but liaunesnis truputi?
Draugelis kaitino su ziebtuveliu ,pakaitina paziuri ,jei dar per kietas dar karta kaitina :gutgut gavosi suminkstejo tiek kad net aviza volframo kaip degtuko galvute gerai lenkia ta sargeli
 #323086   Arnuxazz
 27 Lap 2011 20:13
Sveiki, prisijungiau ir aš prie žvejų diskusijų. Norėtųsi sužinoti iš kokios vielos geriausia gaminti kūginius sargelius, mačiau forume yra prigaminta berods Karolio, bet kad ir kiek besukčiau į normalią kokybę visai nepanašu... 'viarkt
 #323088   Tironas
 27 Lap 2011 20:18
tai kad nekazin kiek tie valukonio kainuoja. jei neiseina taip va iskart susisukt tai paimi ir nusiperki. po kelis litus tekainuoja gi
 #323094   Arnuxazz
 27 Lap 2011 20:30
Tironas rašė:tai kad nekazin kiek tie valukonio kainuoja. jei neiseina taip va iskart susisukt tai paimi ir nusiperki. po kelis litus tekainuoja gi
nu pas mus Alytuj tokių nėre pirkt, bent jau nebūdavo
 #323102   Vardas.Pavarde
 27 Lap 2011 20:52
Creativ rašė:
Tironas rašė:tai kad nekazin kiek tie valukonio kainuoja. jei neiseina taip va iskart susisukt tai paimi ir nusiperki. po kelis litus tekainuoja gi
nu pas mus Alytuj tokių nėre pirkt, bent jau nebūdavo
Jo Alytuj nera, dar paklausiau ar turi o atsakymas ne
 #323308   Tironas
 28 Lap 2011 18:20
tai moliai matyt tam alytui parduotuves turi. vaziuokit kaunan apsipirkt ir boikotuokit tuos kaimiecius, gal ateis i prota
 #323939   Dziedas
 01 Gru 2011 15:09
Kūginiu yra Varėnoje ,pard. prie „kombikormo “.Jų tinkamumo nežinau ,nenaudoju ,bet keliu didžiu yr.
 #323953   f'eD
 01 Gru 2011 17:02
galetu Varenoj pavadint parduotuve "Pas Makarona", zinoma, sviesaus uzkietejusio zvejo Makarono garbei atminti :gutgut
o dabar prie kombikormo, ne prie kombikormo, zinau kad prie baznycios parduotuvele tai tikrai buvo :roll:
 #323964   Dziedas
 01 Gru 2011 18:00
Ta ,kur buvo prie bažnyčios jau daugiau kaip metai dirba kitur, Basanavičiaus gatvėje ,prie sankryžos su Čiurlionio g-ve ..O prie buvusios kombinuotuoju pašaru g-klos kita.Ir dar dvi pard. yra .Viso jų yra 4.
 #323982   Arnuxazz
 01 Gru 2011 19:41
Normaliai gavosi ir pačiam gamintis, aišku dar reikia įdėt pastangų daugiau, bet pasitreniravus kol bus ledas ,manau pasigaminsiu. Nieko sudėtingo
 #324438   Arnuxazz
 04 Gru 2011 20:20
Creativ rašė:Normaliai gavosi ir pačiam gamintis, aišku dar reikia įdėt pastangų daugiau, bet pasitreniravus kol bus ledas ,manau pasigaminsiu. Nieko sudėtingo
per anksti apsidžiaugiau :( pasirodo gaminau iš per mikštos vielos, ko pasekoje bet koks didesnis timptelėjimas sargelį išbalansuoja ir jis tampa nenaudojamas... griebiausi vielos paieškoms, ir aptikau trosą 0,6mm, išvyniojau jį ir gaunasi 6 gijos po 0,1mm, pabandžiau sukt iš jo, bet kažkas ne to. Gal viela turi būti nesusigarankštijus pagalvojau sau, ir tęsiu vielos paieškas. Gal kas gali parekomenduoti iš kur man iškast naudingo "materiolo"??
 #324448   Wytux
 04 Gru 2011 21:41
Ar skaitei tema nuo pat pradzios? man rodos kazkur forume buvo tu sargeliu gamybos technologija, lyg ir vielos buvo aptartos, tik reikia susirast - maziau bandymu atlikt reikes.
 #324449   Arnuxazz
 04 Gru 2011 21:44
Wytux rašė:Ar skaitei tema nuo pat pradzios? man rodos kazkur forume buvo tu sargeliu gamybos technologija, lyg ir vielos buvo aptartos, tik reikia susirast - maziau bandymu atlikt reikes.
Vat būtent kad skaičiau, ir apie vielą neparašyta, tik kad geriausia gaminti "anot rusų" iš balalaikos stygos.. o kai jos neturi žmogau tai ir bandai iš visko :) todėl ir klausiu
 #325816   salmonas
 10 Gru 2011 18:05
Megstu juokus :) na bet klausimas buvo ne juokam suzadint o suzinot ar yra jau meginusiu sita pagal mane nauja atradima.

No-Knot Fast Snaps make it easy to change lures and hooks in seconds.
fast snaps is for a lot of things. Mostly ice fishing.

Kas neskaisto en, tai kalba eina apie lenga ir greita avizeliu su kilpute,zieminiu blizgiu pakeitima bei ,kad situos fas snaps naudoja daugeli daliku bet dazniausiai ice fishing'e.
 #325819   Simonas
 10 Gru 2011 18:46
salmonas rašė:Megstu juokus :) na bet klausimas buvo ne juokam suzadint o suzinot ar yra jau meginusiu sita pagal mane nauja atradima.

No-Knot Fast Snaps make it easy to change lures and hooks in seconds.
fast snaps is for a lot of things. Mostly ice fishing.

Kas neskaisto en, tai kalba eina apie lenga ir greita avizeliu su kilpute,zieminiu blizgiu pakeitima bei ,kad situos fas snaps naudoja daugeli daliku bet dazniausiai ice fishing'e.
Nu blizgutem, tai suprantu, bet avizelem, tai nemanau, nebent avizom. Tikrai turetu itakos avizeles darbui ir zuvies kibimui, del papildomu geleziuku. Beto man geriausios avizeles gaudant ant truklio lervu yra be kilputes, o kablys gali buti ilituotas kokiu nori kampu.
 #325825   p.arturas
 10 Gru 2011 18:56
salmonas rašė: Gal kas bandet ant avizeliu det? cia vobleriukui bet radau speceliai avizelems maziukai tokie visai vos ne kaip pati avizeles kilpa.
8mm tai maziukai?
 #325884   SauliusM
 11 Gru 2011 00:54
yra ir visai maziuku anu. parsisiuntes turiu is statu. spiningo temose diskusija buvo kazkada. marmyskem man juos naudot tai net minciu nekyla. va blizgutem ar balansyram nebent.
 #336688   p.arturas
 26 Sau 2012 15:44
siemet sumasciau isigyt monokristalo sargeli ir bl... niekur neberandu.
 #336693   hipy
 26 Sau 2012 15:51
uzgooglinau tirono pasakas, ale nuotraukos neislike...
vaikam saldainiu geriau nupirktum, basanaviciu nemetes... :-D
 #336703   p.arturas
 26 Sau 2012 16:23
hipy rašė:uzgooglinau tirono pasakas, ale nuotraukos neislike...
vaikam saldainiu geriau nupirktum, basanaviciu nemetes... :-D
matematika paprasta, nereiktu spiningelio keist, tik sargeli.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė