Pas mane ne rusiški, kad galėčiau taip gadinti.EDMA rašė:Nusiimi ir ant 0 nio pagalandi
Pas mane ne rusiški, kad galėčiau taip gadinti.EDMA rašė:Nusiimi ir ant 0 nio pagalandi
Imčiau heinola, ir nesukčiau sau makaulės, tik aišku rinkčiausi mežesnio diametro,nors nežinia kam tau anas reikalingas.dagasxdx rašė:Sveiki, kagi ziema jau rodos ne uz kalnu, tad pradejau dairytis grazto. Virs 15 metu greziojau greiciausiai su rusisku ar panasiai, grezia jis neblogai bent jau sausa leda tai tikrai gerai, bet laikas pribrendo atsinaujinti...
kagi daug cia skaiciau dauguma uz barnaulus einas nes kaip zinia daug didesnis santykis zveju juos greiciausiai ir turi, bet as greiciausiai rinksiuosi kita varianta, tik dar neapsisprendziu, tad gal kas patars is zinanciu.
Zvejoju ivairiomis salygomis kai tik ledas buna grezioju sakyciau vidutiniskai. Is pradziu labai buvau uzsikabines ant mora nova system grazto bet dabar net nezinau prisiskaites apie ji nuomone kiek keiciasi vien del ledo grezimo greicio, na kad lengvai turetu suktis tai suprantu ir dar nezinau ar cia tik mitas ar tiesa del galimo galvos luzio nes kaip suprantu pasitaiko pas juos tai...
Antras ir bene vienintelis favoritas pas mane siai dienai yra heinola raudonas, tad butu labai malonu jei kas galetumet pora zodziu tarti apie siuos du graztus kaip palyginima +- vieno kito ir t.t.
Vienoje parduotuveje labai pirso ale labai neblogas ekonomiskesnis variantas kazkoks kinetic tiksliau apie ji nieko negaliu pasakyt ir labai apie ji niekur net info neradau tad gal kas zino kaip kinetic graztai?
Gal butu ir kitokiu pasiulymu? Kaina zinoma noretus pigiau bet pirmoje vietoje teikiu grezimui komforta ir malonuma o tik po to visa kita...
Tiesa del diametro tvirtai apsisprendes 130(135) kitokiu ir nesvarstau.
Gal kas pasidalins patyrimais tik barnaulu fanu prasyciau nuomone pasilikti sau tuos graztus as zinau kaip ir kas
Kadangi apie antrą gratą nesvarstau tai jis man turės būti universalus visam žiemos sezonui... žinoma dažniausiai tokio nereikia, bet būna ir ne po kartą į sezoną kai ant karšių neblogų užtaikau tai ir į 130 diametro eketę tenka juos per jėgą sulinkusius traukti, tai tokiu atveju sakykim į 110 ekete tik pamojuoti jiems tektų ir palinkėti laimingo gyvenimo su avižėle lūpoje. O kai einu ešeriauti tokių skylių žinoma nereikia, nors kai stipriai šąla ir čia pranašumą įžvelgti galima...ramkis rašė:Imčiau heinola, ir nesukčiau sau makaulės, tik aišku rinkčiausi mežesnio diametro,nors nežinia kam tau anas reikalingas.dagasxdx rašė:Sveiki, kagi ziema jau rodos ne uz kalnu, tad pradejau dairytis grazto. Virs 15 metu greziojau greiciausiai su rusisku ar panasiai, grezia jis neblogai bent jau sausa leda tai tikrai gerai, bet laikas pribrendo atsinaujinti...
kagi daug cia skaiciau dauguma uz barnaulus einas nes kaip zinia daug didesnis santykis zveju juos greiciausiai ir turi, bet as greiciausiai rinksiuosi kita varianta, tik dar neapsisprendziu, tad gal kas patars is zinanciu.
Zvejoju ivairiomis salygomis kai tik ledas buna grezioju sakyciau vidutiniskai. Is pradziu labai buvau uzsikabines ant mora nova system grazto bet dabar net nezinau prisiskaites apie ji nuomone kiek keiciasi vien del ledo grezimo greicio, na kad lengvai turetu suktis tai suprantu ir dar nezinau ar cia tik mitas ar tiesa del galimo galvos luzio nes kaip suprantu pasitaiko pas juos tai...
Antras ir bene vienintelis favoritas pas mane siai dienai yra heinola raudonas, tad butu labai malonu jei kas galetumet pora zodziu tarti apie siuos du graztus kaip palyginima +- vieno kito ir t.t.
Vienoje parduotuveje labai pirso ale labai neblogas ekonomiskesnis variantas kazkoks kinetic tiksliau apie ji nieko negaliu pasakyt ir labai apie ji niekur net info neradau tad gal kas zino kaip kinetic graztai?
Gal butu ir kitokiu pasiulymu? Kaina zinoma noretus pigiau bet pirmoje vietoje teikiu grezimui komforta ir malonuma o tik po to visa kita...
Tiesa del diametro tvirtai apsisprendes 130(135) kitokiu ir nesvarstau.
Gal kas pasidalins patyrimais tik barnaulu fanu prasyciau nuomone pasilikti sau tuos graztus as zinau kaip ir kas
Tada pirk Heinola / rapala UR (dar yra parduotuvėse senai užvežtų) 115 mm skersmens, ir priedo nusipirk gręžimo galvą 155 mm skersmens. kelioms karšinėms eketėms išgręžti užteks - daug neprigręši dėl to kad sraigė labai mažai drožlių iškęls, reiks tankiai valyti gręžiant, jeigu storas ledas bus. Na, tik minusas, kad ta galva kainuos pusantro naujo barnaulo kainos.... O jeigu sunku nuspręsti - imk dėvėtą - va pvz - http://www.skelbiu.lt/skelbimai/ledo-gr ... 00688.html - jeigu galva nėra kokių atgrubnagių nubrūžinta su dilde, tai gręši su šypsena. Ir skersmuo 135 mm, kiek matau iš nuotraukos - to ko ieškai. Aš asmeniškai už tokią kainą tikrai imčiau, tiksliau jau ir pirkau seniau. Ir naują pirkau, ir tokį pat dėvėtą. Nauja galva parduotuvėj kainuoja 150 Lt..., o čia visas gerokai mažiau. Čia tas pats kas Heinola oranžinis. O Kinetic... . Čiupinėjau, kai buvo užsivežę Kotas nelabai man jis pasirodė... O ir patys Čia kimba Vieną sezoną pareklamavo, ir po to metė lauk ir vėl Barnaulus pradėjo tampytis, nes nei morų, nei heinolų nepardavinėjo...dagasxdx rašė: Kadangi apie antrą gratą nesvarstau tai jis man turės būti universalus visam žiemos sezonui... žinoma dažniausiai tokio nereikia, bet būna ir ne po kartą į sezoną kai ant karšių neblogų užtaikau tai ir į 130 diametro eketę tenka juos per jėgą sulinkusius traukti, tai tokiu atveju sakykim į 110 ekete tik pamojuoti jiems tektų ir palinkėti laimingo gyvenimo su avižėle lūpoje. O kai einu ešeriauti tokių skylių žinoma nereikia, nors kai stipriai šąla ir čia pranašumą įžvelgti galima...
O kaip apie kinetic grąžtus niekas atsiliepimų neturi? nes užtikau vienoje vietoje 200 kaštuoja su akcija kaina patraukli bet turbūt šlamštas?
Atsiprošana, Jeruzalės kioske, ar kur tai.. Nevietinis.Jurginas rašė:Jo jo, kur heinolai galvą pagaląst? Kažkur ten Kalvarijų turguj, ar kaip ten? Įdomu, koks darbo laikas to meistro. Per pirmą šių metų žvejybą į akmenis dugne kampą nukaliau
Jopapa visai uzmirses buvau...ryt duosiu zinot.dainiuška rašė:Man Bratka žadėjo tą numeriuką gauti. Kai gaus - parašysiu ir pačiam. Bratka, nestabdyk
papasakok kai išbandysiandrius0302 rašė:Teko šiandien apsilankyti Tubertini parduotuvėje. Tai įsigijau rusišką Nero 130 mm. grąžtą. Pasiėmiau paeksperimentavimui kuris geresnis ar nero ar barnaulas. Beje pas juos dabar taikoma 20% nuolaida šitiems grąžtams, tai man jis atsiėjo vos virš 100 lt.
pernai norejau ta Nero pirkti tai dviem graztam peiliukai neprisisukinejo o vienas visai negreze ,tai grazinau i parde atgal ir nusipirkau Barnaula,na bet gal cia tik man toks bajeris pasitaikeandrius0302 rašė:Teko šiandien apsilankyti Tubertini parduotuvėje. Tai įsigijau rusišką Nero 130 mm. grąžtą. Pasiėmiau paeksperimentavimui kuris geresnis ar nero ar barnaulas. Beje pas juos dabar taikoma 20% nuolaida šitiems grąžtams, tai man jis atsiėjo vos virš 100 lt.
Buvau vakar neturejo, ir esme kiek Vilniui apvaziavau ir rimtesniu parduotuviu niekas ju neturi dar heinola raudona ziurejau tai vieninteliai turi salmo ka aplankiau. Bet jis mane atbaide siaip viskas ok jei nebutu ziauriai itartinas galvos galandinimas. Nezinau gal tik taip pasirode bet heinolos buvo du graztai ir abieju galvu galandimai kazkokie suchalturinti, lyg butu bruzinti napilniku kokio atgrubnagio, vienam graztui net matesi nuo galndinimo patamsejimas truputi metalo nudeginimas, isiziurejus galima nesunkiai pastebeti kad lenkimo sriti kaip peilis eina net pavieniai mini kampukai vidury peilio iziurimi. Gal jiems visiems taip buna nezinau bet toks dalykas labai itartinas. Palyginimui paemiau mora tai grazu ziuret ir abejoniu nekyla tai simtaprocentinis gamyklinis galandinimas peiliu. Tiesa ant ledo atlikus praktika gal namo nuomone visiskai apie juos apsiverstu bet paziurejus pardej kazaip nelimpa man jie...Bratka rašė:Pas Salmo bandei uzklaust?nesvarbu kad jie nepardavineja...
pritariu. Lb geras graztas, su barnaulais net ner ko lygintCriuxas rašė:Mora nova system mačiau Algirdo gatvėj. Gal dar turės. Iš jų pernai pirkau Mora, berods Ice expert (žalias toks). Tai supratau, kad iki tol normalaus grąžto neturėjau, ir visokie barnaulai nublanko
Rametai, tu turbūt po išgręžtos eketės neįgręži į ledą grąžto, kai esi numatęs kurį laiką jo nebenaudoti?Ramekas rašė:Pasireiks tau jo minusai kai zvejosi prie kokia -12 - 15, dar biski vejukogalva apsala ir sukasi graztas vietoj. Vienus metus tai atsikankinau su mora nova system 130. Dabar kol puse metro ledo nebus net negalvoju jo imti, o puse metro manau niekada ir nebus jau, ne ziemos kuo toliau tuo silciau