O kaip tapti "geru žmogum'makaulė rašė:geri sargeliai,ti geriem zmonem

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
O kaip tapti "geru žmogum'makaulė rašė:geri sargeliai,ti geriem zmonem
Reikia 20 metu vesti laidas ne apie politika,, ne apie apsivogusia Jurgeleviciute,, o apie zukleSkumbrotas rašė:O kaip tapti "geru žmogum'makaulė rašė:geri sargeliai,ti geriem zmonem![]()
o bandei jau juos? nusipirkau bet man jie kazkokie nelabai, platus, ilgimakaulė rašė:koto pardofkej prie akropolio yra triju minkshtumu,shiemet suktu
klysti, upei ir su sunke aviza ka tu su tuo lafsaniniu padarysi ?Saugirdas rašė:Į šiukšledežę tuos "super" sargelius. Sargiam geriau tuos lt...![]()
Aš manau, kad niekas niekad geresnių sargelių neišras nei už dabartinius lafsoninius, tik papraščiausiai norint gut jautrų nepatingėt švitriuku brugštelt...
kuoja sutinku, eseri lietu virpinimu sutinku, bet jai nori tobuleti ir isvirpinti eseri kai visiskai jie nekimba tu manai su lafsaniniu vos pajudines ta aviza jis paims ja? ar mieliau rinksis ta kuri virpa nesustojus?Saugirdas rašė:Apie upę žinoma kita kalba.... Bet argi turit po 1meškerytę ir del to už sargelį mokat po 30lt? Na tada aš nk nesakau... Bet kas labiausiai mane juokina, kad visi šnekat nuo Visagino iki Nidos reikia būt arčiau sportininkų, jie daug pagauna ir bla,bla,bla... Jūsų avižos spėju nieko nesiskiria nuo musiškių. Nuo mano gal jo, nes aš spalvotų niekad neperku, nepasiteisino man jos kažkodėl... Dydžių pas mane visokių. Bet ar yra skirtumas tam ežeriui ar kuojai koks sargelis??? Žinoma NE. Kam mokėt tuos pinigus, jei su paprastu galima tuos virpesius išgaut???
Saugirdai, yra žmonių, kurie žvejoja jau du kart tiek, kaip tavo gyvenimo trukmę sudėjus ir negali vienareikšmiškai teigti, kad va šitie ar anie yra ze bestSaugirdas rašė:geriausi sargeliai yra tie kuriuos naudoju, nes aš pats, kol atradau šituos tikrai nemažai išbandžiau...
yra tokiu kurie per visa gyvenima nei proto igyja, nei igudziu...Vaidis rašė:Saugirdai, yra žmonių, kurie žvejoja jau du kart tiek, kaip tavo gyvenimo trukmę sudėjus ir negali vienareikšmiškai teigti, kad va šitie ar anie yra ze bestSaugirdas rašė:geriausi sargeliai yra tie kuriuos naudoju, nes aš pats, kol atradau šituos tikrai nemažai išbandžiau...Kiekvienai situacijai galim parinkt optimalų variantą, bet ne su vienu visur ir visada
Nebūk toks kategoriškas
![]()
man ir trumpesnis smagesnis nei is kotoTanius rašė:Šitie iš "koto" man taip sau, trumpesni kazko smagiauBet cia jau tas pats kaip kam patinka blondinės, kam brunetės