Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #237513   Skumbrotas
 02 Gru 2010 11:09
makaulė rašė:geri sargeliai,ti geriem zmonem !:fak!
O kaip tapti "geru žmogum' :?: :mėlynvarla
 #237516   Donatelo
 02 Gru 2010 11:14
Skumbrotas rašė:
makaulė rašė:geri sargeliai,ti geriem zmonem !:fak!
O kaip tapti "geru žmogum' :?: :mėlynvarla
Reikia 20 metu vesti laidas ne apie politika,, ne apie apsivogusia Jurgeleviciute,, o apie zukle :grin:
 #237564   vava
 02 Gru 2010 13:20
tai reiskia net makaulei artimiausiu metu nesisviecia....
 #237574   martiz-zz
 02 Gru 2010 13:45
makaulė rašė:koto pardofkej prie akropolio yra triju minkshtumu,shiemet suktu :/braj;
o bandei jau juos? nusipirkau bet man jie kazkokie nelabai, platus, ilgi :shock: nors dar nebandziau, gal ir geriau
 #237591   Saugirdas
 02 Gru 2010 15:06
Į šiukšledežę tuos "super" sargelius. Sargiam geriau tuos lt... :-D
Aš manau, kad niekas niekad geresnių sargelių neišras nei už dabartinius lafsoninius, tik papraščiausiai norint gut jautrų nepatingėt švitriuku brugštelt... :ruko
 #237593   martiz-zz
 02 Gru 2010 15:07
Saugirdas rašė:Į šiukšledežę tuos "super" sargelius. Sargiam geriau tuos lt... :-D
Aš manau, kad niekas niekad geresnių sargelių neišras nei už dabartinius lafsoninius, tik papraščiausiai norint gut jautrų nepatingėt švitriuku brugštelt... :ruko
klysti, upei ir su sunke aviza ka tu su tuo lafsaniniu padarysi ? :-D
 #237594   Skumbrotas
 02 Gru 2010 15:13
Kiekvienas skambina iš savo varpinės :lol: Rytų Lietuvos ežeriniai rybokai tikriausiai net neįsivaizduoja su kokiom kulipkom čia vakarų upėse gaudom :lol:
 #237606   Saugirdas
 02 Gru 2010 15:52
Apie upę žinoma kita kalba.... Bet argi turit po 1meškerytę ir del to už sargelį mokat po 30lt? Na tada aš nk nesakau... Bet kas labiausiai mane juokina, kad visi šnekat nuo Visagino iki Nidos reikia būt arčiau sportininkų, jie daug pagauna ir bla,bla,bla... Jūsų avižos spėju nieko nesiskiria nuo musiškių. Nuo mano gal jo, nes aš spalvotų niekad neperku, nepasiteisino man jos kažkodėl... Dydžių pas mane visokių. Bet ar yra skirtumas tam ežeriui ar kuojai koks sargelis??? Žinoma NE. Kam mokėt tuos pinigus, jei su paprastu galima tuos virpesius išgaut???
 #237610   liorenas
 02 Gru 2010 15:57
Nu pabandyk uzsidejes ant lafsano rimtesne (didesne) aviza isgaut tokius pat virpesius kaip su kuginiu sargeliu... :ks> '''bum :-D man rodos tu cia kalbi apie monokristalo sargelius kainuojancius 30 lt, o ne apie kuginius... :roll: kuginius uz tokia kaina dar nemaciau... :ruko
 #237613   Saugirdas
 02 Gru 2010 16:05
Krč, kas kaip moka tas taip gaudo... Turiu sargelį vieną belekokie geri pribumbasai visokie 150lt ir tavo, gal kam reikia. Žuvis pati iš eketės lipa. :D
 #237614   liorenas
 02 Gru 2010 16:09
Saugirdai, gerei? :shock: :-D cia gi ne blevyzgos... :-D
 #237630   martiz-zz
 02 Gru 2010 16:34
Saugirdas rašė:Apie upę žinoma kita kalba.... Bet argi turit po 1meškerytę ir del to už sargelį mokat po 30lt? Na tada aš nk nesakau... Bet kas labiausiai mane juokina, kad visi šnekat nuo Visagino iki Nidos reikia būt arčiau sportininkų, jie daug pagauna ir bla,bla,bla... Jūsų avižos spėju nieko nesiskiria nuo musiškių. Nuo mano gal jo, nes aš spalvotų niekad neperku, nepasiteisino man jos kažkodėl... Dydžių pas mane visokių. Bet ar yra skirtumas tam ežeriui ar kuojai koks sargelis??? Žinoma NE. Kam mokėt tuos pinigus, jei su paprastu galima tuos virpesius išgaut???
kuoja sutinku, eseri lietu virpinimu sutinku, bet jai nori tobuleti ir isvirpinti eseri kai visiskai jie nekimba tu manai su lafsaniniu vos pajudines ta aviza jis paims ja? ar mieliau rinksis ta kuri virpa nesustojus?
 #237731   heavy
 02 Gru 2010 22:13
Saugirdui i musu krastus reik,tada supras
 #237741   Saugirdas
 02 Gru 2010 22:29
JO, atsivežkit kaikas, parodysit kaip gaudot. :D
Liorenai, ne blevyzgos, vo mlia sumaišiau, bananų dabar gausiu... :D
Na gal pas juk kita galaktika, kiti ešeriai, nežinau net, net yra taip, kad kol neišbandysiu tų legendinių kurie patys virpinasi, tol aš liksiu prie vienos nuomonės, kad geriausi sargeliai yra tie kuriuos naudoju, nes aš pats, kol atradau šituos tikrai nemažai išbandžiau... :ruko
 #237772   Vaidis
 03 Gru 2010 09:01
Saugirdas rašė:geriausi sargeliai yra tie kuriuos naudoju, nes aš pats, kol atradau šituos tikrai nemažai išbandžiau... :ruko
Saugirdai, yra žmonių, kurie žvejoja jau du kart tiek, kaip tavo gyvenimo trukmę sudėjus ir negali vienareikšmiškai teigti, kad va šitie ar anie yra ze best :!: Kiekvienai situacijai galim parinkt optimalų variantą, bet ne su vienu visur ir visada :neutral: Nebūk toks kategoriškas :!: :lol:
 #237817   vava
 03 Gru 2010 10:38
As tai mislyju, kad Saugirdas parase, kurie jam geriausi. belieka palaukt Rubikiu vstriecos ir patikrinsim, koki jis ten stebukla ivaldes ;uolrait
 #237818   zzzubarruu
 03 Gru 2010 10:40
Vaidis rašė:
Saugirdas rašė:geriausi sargeliai yra tie kuriuos naudoju, nes aš pats, kol atradau šituos tikrai nemažai išbandžiau... :ruko
Saugirdai, yra žmonių, kurie žvejoja jau du kart tiek, kaip tavo gyvenimo trukmę sudėjus ir negali vienareikšmiškai teigti, kad va šitie ar anie yra ze best :!: Kiekvienai situacijai galim parinkt optimalų variantą, bet ne su vienu visur ir visada :neutral: Nebūk toks kategoriškas :!: :lol:
yra tokiu kurie per visa gyvenima nei proto igyja, nei igudziu...
 #237932   Saugirdas
 03 Gru 2010 14:34
Atsiprašau, taip, tuos kuriuos naudoju yra man geriausi, atsiprašau už klaidą. :oops:
 #237962   TailDancer
 03 Gru 2010 16:13
Saugirdai paciam reikia tuos kuginius sargelius isbandyt. as irgi sakiau kad lafsaniniai sargeliai man geriausi, kol nepabandziau kuginiu. visai kitas isvirpinimas gaunasi nei su lafsanu, bet aisku kiekvienam savo :)
 #238023   Saugirdas
 03 Gru 2010 18:56
Niu tai davai ribetos, parodykit kada tą sargelį, jei patiks visiems diskutavusiems po butelį, ar tuščią ar pilaną. :D :-D :-D :-D
Jei rimtai tai kas per stebuklas tie sargeliai, čia tipo tie kur Korsakas gaudo?
 #238079   Tanius
 03 Gru 2010 22:39
Šitie iš "koto" man taip sau, trumpesni kazko smagiau :gutgut Bet cia jau tas pats kaip kam patinka blondinės, kam brunetės :roll:
 #238298   martiz-zz
 05 Gru 2010 18:46
Tanius rašė:Šitie iš "koto" man taip sau, trumpesni kazko smagiau :gutgut Bet cia jau tas pats kaip kam patinka blondinės, kam brunetės :roll:
man ir trumpesnis smagesnis nei is koto :shock:
 #238299   diego
 05 Gru 2010 18:48
taildancer, esi tikrai kad misteris korsakas lygiais tokiais gaudo? :)
 #238334   tukasG
 05 Gru 2010 21:11
Šiandien idomumo dėlei išsiardžiau tokį plono plieninio troselio gabalą. Susuktas jis iš labai plonų vielučių. Pabandžiau vieną vielos giją suvyniot rankom ant storos adatos vija prie vijos. Išėjo kažkas panašaus į kūginį sargelį. Gerai spyruokliuoja, jautrus, tik vyniojimo tolygumo dar reiks pasimokyt. Faktas tas, kad labai pasistengus nelabai sunkiai galima ir patiems tų stebūklingųjų sargelių pasigamint. Ir kas idomiausia bei smagiausia, kad pačiam gaminantis, pažaidus ilgiau su vielos diametru, stangrumu, sargelio diametru, ilgiu ir t.t. įmanoma pasigamint konkrečiai jūsų laimingąjai avižėlei geriausiai tinkantį SAVĄ sargelį. Reiks bandyt... O tai vis pirktiniai nepatinka. Tai to tai ano trūksta.
 #238584   Tanius
 06 Gru 2010 19:17
Toky susukt teke yra ir man bandyt, gavosi panasus kaip taviskis, bet gyvai :/nek Yra video tik niekur nerandu, kur suka lyg is storo valo, bet rusikas video (is sitos serijos http://club-fish.ru/content/view/6417/223/ ) , tai taip ir iki galo nesupratau kaip ten kas. Gal kas linka turi?
 #238597   Wytux
 06 Gru 2010 19:36
Tai kad cia kazkur ZT buvo topic'as apie tokiu sargeliu sukima man rodos....? :roll:
 #238609   liorenas
 06 Gru 2010 19:57
Jurgelio meistrelio kampely yra ideta kaip graziai susukt toki sargeli... ;-)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė