Atsiprasau visu , tik dabar pastebejau isivelusia klaida ..
turejau omenyje iki 50 euru

ziurint klaip tu isvaizduoji zvejyba. as lydekom siulyciau imti kietesni ir be jokiu fakin sargeliu.The hound rašė:nusimato:D pagal ka orentuotis ar sis tiks 7cm balansyrams ? http://www.ciakimba.lt/lt/ziemines-mesk ... ice28mxfts
Nekelk streso Tironuiinf rašė:Tu ju nemates net, o as siandiena is 5 pardaviau 5. Visi kas norejo spiningelio jame juos. Na nzn ar cia talentas ar produktas. O gal abu.
Ciupinejau as tuos kotus visiskai nepatiko-neprilipo balancyrams sueitu maziems blizgutems NE galiukai nera labai jautrus taip kad labiau talentas sudirbo nei pats produktasinf rašė:Tu ju nemates net, o as siandiena is 5 pardaviau 5. Visi kas norejo spiningelio jame juos. Na nzn ar cia talentas ar produktas. O gal abu.
Siauliuose pabaliu turguj negalvokit,kad jus vieni ir patys pirmi viska gaunat.... antras dalykas gaudant eserius didesniuose giliuose,kai eseriai labai atsargus ir vos tik priliecia masala su tomis meskeres be sansu pamatyt kibima ar pajust tad be liauno sargelio neapseisi niekaip. Apciupinejau berods 4 kotus toliau neciupinejau ,nes supratau,kad jie ne mano rankai. Ir as ne velniukais gaudau( niekad nepraktikavau),o mazomis blizgutemis kurios sveria 2-3grinf rašė:Absolut, kur tu ciupinejai? Mazoms blizgutems dazniausiai naudoja liauna trumpa spiningeli , tiesa sakai visiskai ul nera, laiko klausimas manau. Siaip tie spiningeliai yra ir labai kieti velniukui. Zodziu reklamuoju juos ziauriai, nes jie tikrai geri, straideris saunuoliai, lenkiu galva.
"Ant jo nebekimba"inf rašė:Duociau, bet zmones kalba, kad tas irankis su kiriuo tu pagaudai tampa bevertis ir daugiai ant jo nebekimba.
Dykuju sneki. Sargelis nereikalingas lydziams balansuot. Nu starkiam kas juos pagauna. Eseriaujant velniu, blizgem, kad pasiekt maximalu efekta sargelis reikalingas. Si sezona sargeli meginu pakeist Clam meat stickais su iklijuota virsune.Tironas rašė:Aš pav esu tikras kad sargelis nafig nereikalingas.