na pridesi normalu sniura, kuris kainuoja 180lt ir ka turesi?
nors imk ir nesuk galvos, nepatix parduosi uz 100lt
nors imk ir nesuk galvos, nepatix parduosi uz 100lt
Natter rašė:Gerai, o jei gryžtam prie rekomenduoto Vision Zulu komplekto kaip jis ritė aliuminė ar plastikinė, nes visur visi rašo kad plastikinė yra blogis.
metaline ir pigesniu ir nelengva. bet stabdis yra ir veikia ir reguliuojasiNatter rašė:Gerai, o jei gryžtam prie rekomenduoto Vision Zulu komplekto kaip jis ritė aliuminė ar plastikinė, nes visur visi rašo kad plastikinė yra blogis.
aš ant #3 buvau užsikinkęs, nieko uostyti nereikėjo.cesius rašė:nu nedrysciau siulyt , ant 5/6 gales uzsikinkyt skagituka pavasary, o su 4 gales uostyti. Pirmas labiau univertalesnis.
aš pvz gan impulsyviai įsigijau kotą už tuomet nerealiai atrodžiusią sumą pinigų per išpardavimą ~ 450Lt. Atėjo sezonas ir ką, gaila kažkaip daikto - reik bandyt žvejot, taip ir užsikabliavau. Su SERT'u greičiausiai būtų pomidorinis variantas nutikęsTironas rašė:baik tu. kox cia universalumas, jei prikibs tai kita sezona ims normalu kota. o jei ne tai neebus gaila pamidorus paremt su kokius sertu ar tomsonu
Nu ir ką tu supratai?mindoze rašė:dekui kolegos gavau i pm atsiliepimu tai manau jau zinau ka imsiu. Doni geras pastebejimasas seip pabandziau pamosikuoti biski tai jau si ta supratau
Gal kas atsakys kokio ilgio šis kotas nes parašiau jau gan senokai pm pardavėjui nieko neatrašoTironas rašė:Parduodu 4 klases, 2 daliu SERT kotuka pradedanciajam kartu su metaline ritele. Kaina 150 Lt.
vytautas.buckus@gmail.com arba PM.
imi sita ir vargo nematai. toks pat sudas tik su rite. siulau drasiai deretis iki 100 ar bent jau 120
Sorry, kotas rezervuotas, tai ir nesigilinau kas daugiau ka raso. kotas man pasirode letokas, 8'6 pedu.mindoze rašė:supratau kad su spiningu as geriau susivaldaunu nieko svarbu nesinervuoti , o pagauti garmonija sio zvejybos meno
beja gal kam pades sis reportaziukas, man padejo http://video.yandex.ru/users/ilia-apostolov/view/1085/