isidurs shapals savo glezna lupyte, nepagriebs per tuos stagarus 

Tuo jis ir skirias nuo kitu, kad dubingas is principo nereikalingas, apacia taipat is ale ,,FOOMO,, ir panariuota. Juk tikri vabalai irgi nelabai jau kailiu apzele. Beje yra versija su ryskiu dubingu priekiniame segnente iki kojeliu. Bet skirtumo kibimuos nuo to nei daugiau nei maziau, cia zvejui daugiau suviliot.dead_drift rašė:geras vabaliuks, ale dubingelio reik ant pilvo uzdet
Pas jus sapalai matyt kitokie..pas mane jei jau ryzos imt, tai jokios kojeles jien nemotais, vabalas gerklei net 200g. zuvelioke o visiems didesniem tai dar maziau tai rupi. ..Iskyla, priplaukia, paziuri, ir tik didelis ČMOOOK.f'eD rašė:isidurs shapals savo glezna lupyte, nepagriebs per tuos stagarus
Hobio centre maciau...cesius rašė:ar ant Lt yra tos loco foam, ziauriai naturaliai atrodo
yra spec silikonines loco arba crazy legs, o is bedos tinka triusiku gumyte ir LYRA Deco Pen plomasteriaiAgis rašė:Nu jei šepečio šeriai tai tikriausia tas pats valas, tik padryžintas su markeriu
tai velimo vilna dubingui visiskai netinkama, is jos tokius cudus reik daryt:senuks rašė:Tik va,ta vilna(alia dubings)iš audinių prd.nesmagi meikinant musesnu bliaka,bandau dailiai užvelti ant vedamo siūlo,kažkaip gaidiškai apsisuk,o va,tie orginalūs yr kur kas smogesni.Manding jie sumalti smulkiau ir švelnesni.
as kai turiu - lasinu, kai neturiu nelasinu :D bet dazniausiai supergliu... siaip ir nelakuotos neissirisa. sapalus gaudant, po shakom kaisiojant vabala greiciau nutrauki nei speja issiristsenuks rašė:Tava tiesa Vytaireik ma rods pačekinti norm.dubingo,a vat su kabais man dar reik išsiaiškint.Daba vabalai ein ant tokių,panašiai karpinio lenkimo,tai vabaliuks gaunas natural.perlinkęs
Bet,ten museliniai hookai,ne kokie iš lempos leisti
Dar klausims,užbaigiant,ant mazgiuko ką ląšinat.Ar laką,ar klijų(moment).Nes daba nieka netepu ir jaučiu, po pirmos žūklės pasileis, mano meno dirbiniai
Jos jau buvo pasiteisinusios, darant kuneli..dead_drift rašė: Silikonines juosteles papinykams taip pat bandytos, nepasiteisino
sito nesumasciauHIPIS rašė: Jos jau buvo pasiteisinusios, darant kuneli..![]()
nera butina dazyti.... del estetinio vaizdo... siaip del ivairumovaidas.e rašė: O kokiu tikslu tu jų nugarėles margini?
spiridonas rašė:dabar sis vabalas guli forumiecio Taniaus dezuteje.... jei ne kur nors medyje