*** laisvę Lietuvos kiršliams ***
Zinoma,pilnai pritariu,bet manau perkant kota trizenklia suma tikrai leidzia pamojuoti,juolab manyciau ir ne viena modeli.Sir_Limon rašė:Aisku galiDonis rašė:Tai ka,pradedantysis rimto koto nusipirkti negali![]()
Tik noriu apsaugot nuo vargo pardavinejant nepigu kota,jei netycia nepatiks ta museline
Kotas praktiskai metimuj nera pagrindinis dalykas,veliau kai atsius diska idesiu draugelio atsiusta filmuota medziaga is svedijos muselininku suvaziavimo,tenai vienas austras meto sniura mazindamas po viena koto dali(kotas triju daliu)galiausiai padejas kota sniura meto tiktai su rankomMagnumas rašė:tai va butent kad noriu gero koto,nes manau butent jisai ir padetu susidraugaut su museline zukle!
O tai kas pagrindinisDonis rašė:Kotas praktiskai metimuj nera pagrindinis dalykas,veliau kai atsius diska idesiu draugelio atsiusta filmuota medziaga is svedijos muselininku suvaziavimo,tenai vienas austras meto sniura mazindamas po viena koto dali(kotas triju daliu)galiausiai padejas kota sniura meto tiktai su rankomir taip ismeta apie 15m,gerai vyrutis ivaldes tehnika
Kai pasiimsi gera kota,sniura-tinkamai sukomplektuota-nustebsi,kaip tau visai liuxiskai gaunasi mest ;)Donis rašė:Kas tau blyn is to gero koto bus jei pas tave tehnikos nebus.Magnumas rašė:mano manymu kotas turi didele reiksme...ir kam jau kam bet jam reikia skirt didziausia demesi!
tai as jau anksciau rasiau kad sniuras svarbiausiaSir_Limon rašė:Sniuro nepamirsk ;)Magnumas rašė:mano manymu kotas turi didele reiksme...ir kam jau kam bet jam reikia skirt didziausia demesi!
taip! hardy geresni nei greys...ta norejau ir pasakyt! jei hardy kotais(kurie yra geresni uz greys) pasiektum ta pati rezultata kaip su greysu (kuo as netikiu nes manau kad hardy geriau) tai tada ta pati rezultata galetum pasiekti su toli grazu ne paciomis geriausiomis firmoms jaxon ir eagle claw (kuo as netikiu bet pateikiau kaip pavyzdi ar utopija) you dig?tuomahaukas rašė:Magnumai, čia juk tavo nuomonė:
mano nuomone,kad jei greysu pasieksi ta pati rezultata,kaip su house of hardy,tai tada ta pati rezultata pasieksi ir su jaxon ar su eagle claw
What's up ?