o man buvo tjp kad ash nuo teleskopo kuri naudodavau ir kaip pludine, ir kaip donke iskart prie feederio(tixliau prie pikerio) per klaida papuoliau..., o pt ir prasidejo...

paauglystei turejau lb daug laisvo laiko, ir su tuo feederiuku zvejodavau visur ir viska (teleskopai pradejo kirmyti), tiek karosiukus prude, tiek uztvankoi karsius. bet idomiausias darbas man budavo pasharu gaminimas....

kadangi gyvenau rajone ir ir iki artimiausios zhukles parduotuves dviraciu nedavaziuodavau, o ir nemazha dali tevo algos (vasarom zvejodamas po 3/4x per savaite) buciau ishleides. tai vasarai priartejus tevo visad prasydavau kad nupirktu man maisiuka 20ar 25 "bazinio" KG granuliuoto jauko. kuri jau pats visais imanomais budais "pimpindavau". Prisiskaites internete ir susirases i uzrasu knygute receptus ir kanapiu i kita kaima vogt vaziavau uzhmates kad ten auga

ir pyragu kampai visi nupjaustyti budavo

jau nekalbu kad specialiai tevam nematant duona i mikrobange kisdavau kad pakaitinta greiciau sukietetu ir mama leistu man pasiimt, o tada as ja greit permaldavau

mazai pinigu likdavo ant cigareciu ir alaus

nes visdelto lb vertindavau maltus zhemes rieshutus, kokoso drozhles, melasa, vanilini cukru, biskvita, ekkskruduotus kukuruzus, cinamona ir t.t... net balandziu meshlo vaziavau nekarta pas ukininka kuris juos augina rinkt

vnz pirmas kaime buvau kuris 0.16 vala kaip pagrindini uzhsivyniojo

ir jau 14 metu budamas tevui pradejau pirshtu rodyt kurius kabliukus jam donkei pirkti, kur dabar karsiu butu galima tiketis ir kodel. tj sezona atklauses mano bumbejimu isviso nustojo zhvejot jis

pt prireike geresnio feederio bet tokio kokio jau tada norejau dar po siai dienai neisigijau...

supykau kad jie perdaug brangus yra ir apleidau ta buda... dbr laikas nuo laiko gaudydamas ekonominiais variantais ir varvindamas seile kai pamatau ishkelta, kieno nors rankose, gera feederiuka, kurio tik pats pats galiukas dailiai linktelejes labai uzpavydziu...
ir turbut nuo tos nuoskaudos begdamas surfais gaudyt pradejau