O tai idomu tos kad ir mini amortizacijos atsiradima neissprestu soklyderio atkarpa? Man su 7-8 metru soklyderiu ir pagrindiniu pintu - nebuvo dar problemu su per maza amortizacija ir zuvu atsikabinejimu.... nors kita vertus gal cia man taip ir koto deka (turiu sheakspeare mach2XT)savas rašė:Na pintas man irgi labiau prie dusios - matosi maziausias net ir delnines kuojos prisilietimas. Bet po nuotykiu su didesniais zuvies svoriais pradejau mastyt, kad kazkas ne taip. Po keliu nevykusiu traukimu, kai supratau, kad visa sistema per kieta, pradejau traukdamas vien tik ant rieso laikyt - praradimu maziau buvo, ale malonumas kazkaip dingo - parsitrauki, graibsto kita ranka ieskai - tuo momentu uodega vikst ir saukstai po pietu. Na tiesa sakant, gal per daug nusiploninau, mat priprates prie visokiu ul ir laight... Tai kazkaip keista storint ant baltos zuvies daugiau nei ant lydekos.
P.s.Siandien tikrai atidirbau vieno tasko teorija - sugebejau dvi meskeres sukabint uz kabliuku (gaudziau su dviem po viena kabli)
Ne tai jei dėt gumą, tai tą šiaudą ar taip ar taip reikia gi nuiimt (nekiši gi gumos po šiaudu), va tada ir sakau kad painiojasirenaldas rašė:Mesk lauk tuos savo siaudus, niekam tike jie, butent jie ir duoda painiojimasi
Nu šiaip jo, jei su guma reiks taip ir pasidaryt. Su pintu didesni karšiokai iš tikro kartais atsidaužovyrgaz rašė:Marčiau, kam tu tuos robobkopus konstruoji, rišk paprastutį "inlainą" ir gaudyk savo malonumui su viena meškerėle..
Kaip tai neįkiši, pažiek fiederio sistemų puslapy, te yra mano sukonstruotas frankenšteinas su fidergumo kasyte..blight rašė:...... (nekiši gi gumos po šiaudu)......
Aha radau, kažkaip tada neužfiksavau to frankenšteino įdėmiau. Aj tai tu iš tos gumos kasytę supynei, hmmm, tada visai gal ir nieko, nepagalvojau... Galvojau tik viengubą ir kilpa-kilponvyrgaz rašė:Kaip tai neįkiši, pažiek fiederio sistemų puslapy, te yra mano sukonstruotas frankenšteinas su fidergumo kasyte..![]()
Man butu didele garbe pamatyt ta tavo robokopa kaip Virgis issireiske, gal turi kokia fotke?blight rašė:Ne tai jei dėt gumą, tai tą šiaudą ar taip ar taip reikia gi nuiimt (nekiši gi gumos po šiaudu), va tada ir sakau kad painiojasirenaldas rašė:Mesk lauk tuos savo siaudus, niekam tike jie, butent jie ir duoda painiojimasi. O šiaip jei be gumos tai ta sistema man
tadu nieks te nesipainioja, tam ji ir padaryra
Nu šiaip jo, jei su guma reiks taip ir pasidaryt. Su pintu didesni karšiokai iš tikro kartais atsidaužovyrgaz rašė:Marčiau, kam tu tuos robobkopus konstruoji, rišk paprastutį "inlainą" ir gaudyk savo malonumui su viena meškerėle..
Shtulas rašė:O kam tokia pajibėnija reikalinga?Tipo paprastai surišus inline sistemą kažkas blogai būna ar tiesiog patinka legolendas?
Ale ot gudrūsRapalas rašė:Sistema tam kad išleistum lt, tiem kas nenusimano tokios nesamonės ir reikalingos, atseit gerai ir patogu, bet ištikro nefega
Duociau nemokamai, bet pas pati gal pora metru beliko, bet kaip Skirdzas rase, daiktas tikrai reikalingas ir naudingas, nusipirk spule, ir tikrai ja sunaudosi, gulejimo stalciuje ji nebijo, galesi ir kelis metus ja naudotsavas rašė:Kreipiuos i klaipediskius - gal kas parduotu koki metriuka tos stebuklines gumos pabandymui. Privaziuociau... Reik sestadieniui pasiruost, bo vel visi didieji su lupu dekoracijom plaukios. O gal kur matuojamos yra pirkt?
Buc dekingas.
blight rašė:Shtulas rašė:O kam tokia pajibėnija reikalinga?Tipo paprastai surišus inline sistemą kažkas blogai būna ar tiesiog patinka legolendas?
Ale ot gudrūsRapalas rašė:Sistema tam kad išleistum lt, tiem kas nenusimano tokios nesamonės ir reikalingos, atseit gerai ir patogu, bet ištikro nefegaJūs pirma bent pabandykit, o paskui galit peckeliot
Tų trišakių svarsyklių dėka metant pavadėlis stovi statmenai ir susipainiot labai mažai šansų. Nu o kadangi aš nenusimanau, tai man anos pukiausiai tinka... gaudau tom nesamonėm jau antri metai
Ne nu piniga sumokejes gi nemesi lauk, tai reik girt kol nenutruksi visublight rašė:Shtulas rašė:O kam tokia pajibėnija reikalinga?Tipo paprastai surišus inline sistemą kažkas blogai būna ar tiesiog patinka legolendas?
Ale ot gudrūsRapalas rašė:Sistema tam kad išleistum lt, tiem kas nenusimano tokios nesamonės ir reikalingos, atseit gerai ir patogu, bet ištikro nefegaJūs pirma bent pabandykit, o paskui galit peckeliot
Tų trišakių svarsyklių dėka metant pavadėlis stovi statmenai ir susipainiot labai mažai šansų. Nu o kadangi aš nenusimanau, tai man anos pukiausiai tinka... gaudau tom nesamonėm jau antri metai