Kuri laika ir aš taip galvojau ir ėjau link to kad norint toliau numesti reikia ilgesnio koto...Turėjau ir viena dar turiu tos pačios serijos fiderius,ir kažkada tiesog pabandžiau kuris toliau meta ar 3,90 kuris savo pavadinime net turėjo skambu žodi DISTANCE ir 3,60 tos pačios serijos tik nebuvo to skambaus daug žadančio žodžio ir ka jus manot šis 3,60 daug geriau susitvarkė su atstumu nei 3,90 šis beje niekaip neperlipdavo 60 mėtru atsumo..Dabar kas turi drenanaus ir ten su žiedauis pahimitčina lengvai perlipa 60m o visu ilgiai 3,60 kiek teko matiti,. plius tokie kotai džnausai buna jautresni o 3,90 buna sunkesniems svoriams aišku buna išimtčiu..tada ir klausimas ar verta turėti ilga fideri kuris užemta tiek pat kiek ir 3,60 o jautrumu nepasižymi?Tad šuo momentu aš ir dairausi kažko tokio 3,60 kad jautrus ir toli užmestu..Tiesa turiu 3,30 fideri toli nemeta bet priekrantėje upėje ar ežere tvenkinyje man labai patogu o jeigu dar medžiai trukdo tai 3,30 man pats tas..O tas mažiukas fideris kur idėjau nuoroda aukščiau jeigu ištikruju tiek meta,tai jis permeta visus mano turimus kotus.