Vakar buvau šeriklėliu yra visokiu,piniginė paplonėjo...kaina 7,9
Kiek mačiau turi gan nemažai...Turbūt užteks visiems..

tipo nesupratai ko klausiu ? turiu omenyje kurios geresnės , ir ar išvis jos geros butent iš visų method tipoBratka rašė:Spalva,gamintoju...
O čia irgi eina komplekte konektoriai ?Antas rašė:visos jos geros in-line, svarbu uzmesi ir zvejosi. Antroje pakuote visos skirtingos dydzio, ka pirktis jau pats spresk, jei ka nueik i KOTAS, ten yra drennan ar preston firmos.
Skridžas rašė:Va atsitiko toks nemalonus daliklis drenanao šerikla persprogo,galvojau kad plastikas prastas kai pirmoji perskilo ,bet dabar antra papikes pouliau ardyt ir laužit,daugau niekur neskila plastikas elastingas galima daryti kaip nori lansktiti,toks jausmas kad kai jis sujungtas ovalo forma tada silpniausias,o skilo būtent per tas vietas kur prijungta prei švino...Bet dar galvoju kad čia pats kaltas pašaras išsausėja ir per daug persistengiu primušinėdamas šerikla..
Skridžas rašė:Man irgi sekasi aš jau drenana perspaudžiau 2 guru šėryklas.Drėkint jauk reikia daugiau ir nebus tokiu problėmu
Butent situ seryklu pirk Kaune yra Akropolyje Rovanoje,bet kaina tai nori zveriska,vien uz forma nori 23 pinigus.Seip tai rinkciausi geriau Drenano,nes yra vietele didesne masalui idetviz rašė:Gal žinot kur lietuvoje yra pirkti šių šeryklėlių ? Domintu kaune.
Preston Quick Release Method Mould LARGE +2 30g Feeders
tikrai keista,nes butent vakar ir as jas ciupinejau,ir jie ju tikrai turejo,net palazdavojau,kad nori nezmoniskus pinigus,nes as kazkada forma parsisiunciau uz 2 svarus,o cia 23 ltviz rašė:Keistoka, vakar buvau kaip tik akropolį, žvejų parduotuvėj, klausiau ar turit Preston šeryklėlių, tai atsakė, kad neprekiauja preston produkcija. Turbūt teks nusipirkt Drenan šeryklėle.