Daugiau priklauso nuo jauko sudeties ir priedu jame.Man yra buwe pora kartu kai melasos per daug pripyliau,jaukas pasidare kaip plastelinas,per sieta kol issijojau tai nemazai laiko praejo,bet i serykles prikimsus net stipri srowe neisplaudawo.melasa skysta pyliau tiesiai i jauka ir maisiau suktuku,sekanty karta istirpdziau wandeni,tada supyliau i jauka ir ismaisiau suktuko pagalba. Iswada - per daug melasos.ubuntu rašė:Priklauso nuo to kaip paruostas ;)
na perdaug perdaug pripyliau prisipazysturenaldas rašė:Nu tas "kiek reikia" plati savoka, neteko daryt eksperimentu kaip zuvis reaguoja ipylus 100g ar puslitri, as dazniausiai maisau 2kg sauso pasaro + dar visokie priedai, gaunas apie 3kg sauso, tokiam kiekiui turiu apie litra vandens, viso nesunaudoji, kartais su likuciu dadrekini pasara jei jis greit dziuna, tai i litra pilu puse bankes melasos, ta banke berods 300ml yra ir aisku pilu i vandeni, o ne tiesiai i pasara, istirpinus toki kieki vandeny gaunas gan stiprus melasos kvapas ir daugiau jos pilt nematau tikslo, bet kad ji lipintu pasara tikrai nepastebejau. Sausos melasos neteko naudot, gal ji kitaip veikia sudrekinta.
ieskojau, bet nerandu internete apie tas zamatar.Tironas rašė:o Zamataro seryklas pirkti zapadlo? aisku papildomus kelis litus "sutaupai" ant visokiu bravninguvyrgaz rašė:Per stipriai paspaudžiau kimšdamas jauką, ir browningas "išsižiojo"..Kaip dabar aną sutaisyt?
Nu turiu as is to mano kalegos kaip minejai tuos ale foksus kelis pasiemes, nieks man nieko nesusuko. Tiesa, tu dugna jom su smirgeliu ispjovei?vava rašė:o del tavo parasymo, tai visad pasiziuredavau del sukimosi. trai rankose "ant oro", atrodo, kad sukasi, o parsitraukus val, reikia pastoviai atsukinetyyyyy
Kokios konkrečiai zammataro šėryklos domina? Ant LT parduotuvių tįai tik kulipkų matęs..vava rašė:ieskojau, bet nerandu internete apie tas zamatar.
duok kokia nuoroda. Oze galima paciupyt?
kaip jos del susipynimo? Man pvz Fox tinka, brangi Fox kopija (Vega) dirba, Pigi kopija(...) nedirba. Nepanu pav, bet apie 4 lt karmuske
Tu čia apie tas su spygliukais iš vidaus?vyrgaz rašė: drennan šėryklų už gerą kainą viens vyrukas atvežęs buvo.. kaina kaip alefox'o, o kokybė