Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #397282   Ramekas
 17 Rgp 2012 15:43
ubuntu rašė:Priklauso nuo to kaip paruostas ;)
Daugiau priklauso nuo jauko sudeties ir priedu jame.Man yra buwe pora kartu kai melasos per daug pripyliau,jaukas pasidare kaip plastelinas,per sieta kol issijojau tai nemazai laiko praejo,bet i serykles prikimsus net stipri srowe neisplaudawo.melasa skysta pyliau tiesiai i jauka ir maisiau suktuku,sekanty karta istirpdziau wandeni,tada supyliau i jauka ir ismaisiau suktuko pagalba. Iswada - per daug melasos.
 #397287   Sokratas
 17 Rgp 2012 16:17
o kiek melasos reik pilt, tarkim, į kilogramą pašaro... Aš jos irgi kol kas neskundžiu...
 #397289   renaldas
 17 Rgp 2012 16:25
Nu tas "kiek reikia" plati savoka, neteko daryt eksperimentu kaip zuvis reaguoja ipylus 100g ar puslitri, as dazniausiai maisau 2kg sauso pasaro + dar visokie priedai, gaunas apie 3kg sauso, tokiam kiekiui turiu apie litra vandens, viso nesunaudoji, kartais su likuciu dadrekini pasara jei jis greit dziuna, tai i litra pilu puse bankes melasos, ta banke berods 300ml yra ir aisku pilu i vandeni, o ne tiesiai i pasara, istirpinus toki kieki vandeny gaunas gan stiprus melasos kvapas ir daugiau jos pilt nematau tikslo, bet kad ji lipintu pasara tikrai nepastebejau. Sausos melasos neteko naudot, gal ji kitaip veikia sudrekinta.
 #397332   Ramekas
 17 Rgp 2012 19:22
renaldas rašė:Nu tas "kiek reikia" plati savoka, neteko daryt eksperimentu kaip zuvis reaguoja ipylus 100g ar puslitri, as dazniausiai maisau 2kg sauso pasaro + dar visokie priedai, gaunas apie 3kg sauso, tokiam kiekiui turiu apie litra vandens, viso nesunaudoji, kartais su likuciu dadrekini pasara jei jis greit dziuna, tai i litra pilu puse bankes melasos, ta banke berods 300ml yra ir aisku pilu i vandeni, o ne tiesiai i pasara, istirpinus toki kieki vandeny gaunas gan stiprus melasos kvapas ir daugiau jos pilt nematau tikslo, bet kad ji lipintu pasara tikrai nepastebejau. Sausos melasos neteko naudot, gal ji kitaip veikia sudrekinta.
na perdaug perdaug pripyliau prisipazystu :-D apie 100g i kilograma sauso jauko.
 #397402   vava
 17 Rgp 2012 23:35
Tironas rašė:
vyrgaz rašė:Per stipriai paspaudžiau kimšdamas jauką, ir browningas "išsižiojo"..Kaip dabar aną sutaisyt?
o Zamataro seryklas pirkti zapadlo? aisku papildomus kelis litus "sutaupai" ant visokiu bravningu
ieskojau, bet nerandu internete apie tas zamatar.
duok kokia nuoroda. Oze galima paciupyt?
kaip jos del susipynimo? Man pvz Fox tinka, brangi Fox kopija (Vega) dirba, Pigi kopija(...) nedirba. Nepanu pav, bet apie 4 lt karmuske
 #397415   vava
 17 Rgp 2012 23:56
tai nafiga tie suktukai pas jas?
o siaip visai rimtai. vat naudojau wyrek. tai viskas neblogai. Kartais susuka, kartais ne, bet kentet galima. pasiemiau gera kaina pas tavo klubo drauga tu fox kopiju..... nu i nax... pradejau keiktis nemune, bet pagalvojau, kad upiniai niuansai... Bet paskui stovinciam vandenyje toks pats gaidys gaunas ziuriu. Nu ir paskutini savaitgali man su chebra bezvejojant ir besikeikiant ant tu karmuskiu, vienas draugelis sako - imk ir uzsidek.
Uzsidejau nieko nekeisdamas. tiesiog atsegiau viena ir uzsegiau kita. Daigiau nesusipyne nei karto............
 #397419   renaldas
 18 Rgp 2012 00:05
Metant ta sparnuota daikta jis suktis neturi, nebent koks gusingas vejas pucia, traukiant nuo dugno jis gali syki antra apsisukt aplink savo asi, nors jei subalnsuota serykla, to neturetu but, bet zinama is ale fox stebuklu ir nereik noret. Tu paimk i rankas ta kuri tau pynes ir pasuk, jei stringa, raiskas suktukas is rietavo ilyditas. A siaip as su tais foxais nezvejoju, jei zvejybos taskas iki 50 metru, as su ja tik jaukinu, ji gan didelio turio, lengva, greit soka i virsu. Paciai zvejybai yra geresniu kormuskiu :)
 #397422   vava
 18 Rgp 2012 00:10
o del tavo parasymo, tai visad pasiziuredavau del sukimosi. trai rankose "ant oro", atrodo, kad sukasi, o parsitraukus val, reikia pastoviai atsukinetyyyyy
 #397425   renaldas
 18 Rgp 2012 00:14
vava rašė:o del tavo parasymo, tai visad pasiziuredavau del sukimosi. trai rankose "ant oro", atrodo, kad sukasi, o parsitraukus val, reikia pastoviai atsukinetyyyyy
Nu turiu as is to mano kalegos kaip minejai tuos ale foksus kelis pasiemes, nieks man nieko nesusuko. Tiesa, tu dugna jom su smirgeliu ispjovei?
 #397544   vyrgaz
 18 Rgp 2012 10:29
vava rašė:ieskojau, bet nerandu internete apie tas zamatar.
duok kokia nuoroda. Oze galima paciupyt?
kaip jos del susipynimo? Man pvz Fox tinka, brangi Fox kopija (Vega) dirba, Pigi kopija(...) nedirba. Nepanu pav, bet apie 4 lt karmuske
Kokios konkrečiai zammataro šėryklos domina? Ant LT parduotuvių tįai tik kulipkų matęs.. :? Per varžybas drennan šėryklų už gerą kainą viens vyrukas atvežęs buvo.. kaina kaip alefox'o, o kokybė :gutgut Ir lekia kaip kulka panašiai ir iškyla kaip originalus fox'as.. ;-)
 #397572   Guru
 18 Rgp 2012 15:36
vyrgaz rašė: drennan šėryklų už gerą kainą viens vyrukas atvežęs buvo.. kaina kaip alefox'o, o kokybė :gutgut
Tu čia apie tas su spygliukais iš vidaus?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė