Bratka rašė:Antai tu mane ka debilu laikai?tavo *PYP* aiskai juodu ant balto parasyta,kad senso purskalai turi skoni ir kvapa,vaniles nors ir geras skonis bet tau nepatiko...tai kaip siulytum suprasti tai ka esi parases??sliekai su matylium is tavo patirties tau labiau patinka ant skonio,tu pats tai parasei...
Padesiu as tau: skaityk pazodziui: sensas bombix VERS DE VARSE (matylinis/muses - neatsimenu koki is siu turiu) ir SENSAS VERS DE TERRE (sliekinis) purskalai turi kvapa ir skoni - cia mano teiginys, kurio net nesiginu. Kvapa visi jaucia nosimi, nu cia normalu, bet ar tai slieko ir matyliaus kvapas nezinau, nors sensasas teigia, kad tai slieko ir matyliaus kvapo purskalai (kiek turejau slieka rankoje - tai kazkoks bekvapis padaras, nebent kai puti-irti pradeda - tada uzsmirsta normaliai. Laikiau ir matyliu rankose - irgi bekvapiai). Tesiam toliau del skonio. Kadangi bepurskiant pasitaiko ir ant pirstu, tai tenka ir paragauti, todel ir parasiau, kad turi ir skoni. Ar tai slieko ir matyliaus skonis nezinau, bet visada gali uzklausti sensano gamyklos, gal atsakys. Asmeniskai nevalges nei slieku, nei matyliaus (kazkodel ta nori irodyti kazkokiu budu atvirsksiciai

), bet is patirties galiu teigti, kad sensasinis sliekinis - yra kartselejes saldus (ar tai slieko nezinau - nevalges jo), o matyliaus/muses - slykstaus skonio (irgi nevalgiau), vaniles jau neatsimenu.
Nu hipy revoliucija padarei mano galvoje, dabar viska ant kamscio zvejosiu (nors ten anglas
komerciniame karpyne spec gaude su kamsciu nuo pavirsiaus), nacher tie matyliai, dzykai, sliekai ir t.t.? Uztenka sampes bonkos ir keliu dipu is pardes. O dar galvojau boilius issivirti. Reiks karpininkams pranesti, kad viska ismestu i siuksliu deze ir nuo sampes ir vyno bonku pradetu kamscius rinkti (pridejus svyno ir ant dugno guletu).