Bene ju buna pirkti jau paskrudintu?
nu ne, skrudinti reikia paciam
Melasa vet. vaistineje 5 litrai - 13.49 Lt., isigijau kanistriuka. Ziurejau Romadoje, tai 200 ml apie 7 Lt.
Kanapiu seklos - 1 kg - 10 Lt (bet vakar ju neturejo)
Apie kopra toje vet.vaistineje nieko negirdejo, bet reikia kitose paklausineti...
Man atrodo kokoso drozles ir korpa ne tas pats. Kopra - tai isspaudos, kitaip tariant kokosu aliejaus gamybos atliekos, o drozles - pilnavertis produktas. Drozles gan brangios - 100 gr/1.49 Lt
Apsimoka namie labiau darytis, nei pirkti gatava? Kaip zuvys reaguoja, ka naudoji, kad spalvinguma isgauti?
as nemokamai gavau duonos, todel pagal kaina tikrai apsimoka. Velnias zino kaip butu su kastais jei reiketu ja pirkti... pigiausia juoda Maximoje - 1,24 Lt uz 700 gr kepaliuka, batonas 81 ct./300 gr. Malti dziuvesiai sudaro pagrinda, todel duonos reiketu daug..
Zuvys reaguoja gerai, siandien labai sudetingam tvenkiny kur pilna zveju, su sportine meskere apgaudziau visus kaimiecius. Manau jaukas turejo nemazai itakos, nes pas mane kibimai budavo labai dazni, tuo tarpu vietiniai rybokai, serdami kosemis ir pan. kibimu beveik neturejo.
Del spalvinimo nelabai sukau galva, nes pagrinda sudare juoda duona, todel jaukas isejo tamsus, butent tokio reikia kuojoms.
Manyciau, kad mano padarytas jaukas gavosi tikrai geresnis negu pigus pirktiniai, taciau iki Sensas dar toli :D