Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #352417   Guru
 18 Kov 2012 20:35
ai karpius pas mus dauga kas gaudoir zino kaip tai daryti, paziurejau straipsnis pries apie lynų gaudymą pavasarį, gal pradžiai šį, o po to jei atsiras dar kas apart skridzo kuris manau ir pats rusiskai skaito tada ir apie karpius pavasarinisu isversiu ;)
 #352629   Wirtualus
 19 Kov 2012 09:45
vyrgaz rašė:Bereikia sulaukti sąskaitos papilnėjimo ir ketinu griebti šitą http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3621 Gal galit kas paaiškinti kaip veikia tas "Minkštas ritės montavimo mechanizmas"? ;-)
Praeita sezona prazvejojau su situo kotu ir tikrai tik geri atsiliepimai...Pas mane iki 90 g. O del seryklu tai stovinciam vandenyje niekada negaudau su tokiomis dydelemis karmuskemis. Naudoju 14 ir 21 g. foxines ir tikrai ezere man ju srove nenesa :)
 #352636   vyrgaz
 19 Kov 2012 10:06
Wirtualus rašė:Praeita sezona prazvejojau su situo kotu ir tikrai tik geri atsiliepimai...Pas mane iki 90 g. O del seryklu tai stovinciam vandenyje niekada negaudau su tokiomis dydelemis karmuskemis. Naudoju 14 ir 21 g. foxines ir tikrai ezere man ju srove nenesa :)
Man ne dėl nešimo, o dėl atstumo..kokrečiai naudosiu Kauno mariose, te pavasarį reikia karosą iš toli paimti..Kaži kiek toli 21 gr šėryklą užmestum? Mėginau- jaukinau su 30gr didelio tūrio šėryklėle, paskum kai reikėjo žvejoti su mažesnio tūrio 25 gr, nu niekaip nedamesdavau, o naudoti didelės nenorėjau..Taip pat buvo ir žvejojant valinsko prūde, kai papuolė sektorius, nuo kurio iki žuvies buvimo vietos prie žolių apie 50m, tai tik su 40gr mažo tūrio šėrykla vargiai pasiekdavau..Dabar turiu fox'us 42 gr..sakyčiau gan didoko tūrio, ateity dar ketinu įsigyti svorių komplektą jiems.. :roll: Artimais atstumais tai nieka nesakau, pilnai tinka ir šėryklos iki 30gr. ir fyderiukas iki 90..
 #352645   Skridžas
 19 Kov 2012 10:39
Tai vidutinio didzio 21 foxisine nušvantalinu sunkai bet nušvantaliniu,bet čia kai vėjo nėra kai vejas atsiranda tai ir 28 nelabai padeda gal dėl to kad jos tokios plastikinės...Ti toliemisms karosams tas nuspirk kur svinas ant galo sakao anos gerai eina...

O foksiniu planuojiu prasiplėsti asortimentas šeis metais su silkutėm be skilučiu visokiu :)
 #353143   Wirtualus
 20 Kov 2012 14:51
Guru rašė:kas nors esat naudoję ar čiupinėję Trabuco feeder valą? http://www.sport-fisher.ru/product1987.html tokį vat?
As esu ciupinejes kai tik pradejau gaudyti federiu...Netamprus, kietas valas...Nezinau ar tik man bet silpnoji vieta buvo mazgai...
 #353167   Guru
 20 Kov 2012 17:43
hm.. keista nes sake kad mazgai laiko puikiai.. bet raso kad labai daug priklauso nuo partijos.. gal papuole toks? daugiau nenaudojai?
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė