Kai rankena kamstine, tai meskre daug maloniau rankoje laikytinuziurejau feederiuka - 3,9m. ,heavy, 100g., carbon, +3 virsuneles,rankena nekamstine bet kazkoks kaip paralonas ar kas ten per medziaga net nezinau tokia juoda minksta

Kai rankena kamstine, tai meskre daug maloniau rankoje laikytinuziurejau feederiuka - 3,9m. ,heavy, 100g., carbon, +3 virsuneles,rankena nekamstine bet kazkoks kaip paralonas ar kas ten per medziaga net nezinau tokia juoda minksta
tai bent pavadinima, kokias charakteristikas pavardikskridzas rašė:Pirma gerai išbanysiu,nenoriu gyrtis per ankty,gal pasirodis kad pasirinkimas blogas arba labai geras,gal dar kokiu iškils paviršiun blogybiu,ar gėrybiu...
Kolkas galiu ivertynti patenkinamai![]()
O ateiti bus matyty,šeip aš per daug pedantyškas gal kitu akimis atrodau,kiti puikausia žvejojia ir nesuka galvos ar yrankis jautresnis ar ne labai,procesas tas pats žvejyba...
Svarbausia kad malonu butu
o ilgis, uzmetimo svoris ir pan?skridzas rašė:"DAIWA VULCAN-X" ytariu kad laitas bus bo labai minkštoss viršunės visos3 galunės bet jios viso beveik savo minsktumu vienodos,nors rasio kad viena sunki kita vidutinė,kita lengva...Nu žodžiu pažvejosiu pamatysiu kaip ten bus:p Normalai ir neteko išbandyti dar...
O bent raso kad ten "feeder"skridzas rašė:Ilgis "11'6"coliu,tai kaškur apie 3,5-6mėtro gaunasi,svorio užmetymo nerašo niekiur manau bus iki kokiu 70g ,aš pagal viršunes nusprendžiau kad čia bus lengvausias modelis fidero,daugau kaškaip jokios informacijios ir nerašo,tai va manau ežeruose bus pats tas
Nu gal ne coliu, o pedu, ponuliskridzas rašė:Ilgis "11'6"coliu,tai kaškur apie 3,5-6mėtro gaunasi,svorio užmetymo nerašo niekiur manau bus iki kokiu 70g ,aš pagal viršunes nusprendžiau kad čia bus lengvausias modelis fidero,daugau kaškaip jokios informacijios ir nerašo,tai va manau ežeruose bus pats tas
Bet su tokiom seryklėlėm svinio turėtum sočoiai davalai,skaitik nutraiukai viena ir likio 3,nutraukai dar jau 6 ir t.t..
va va man ir kazkoks keistas tas straipsnis pasirode, negi tikrai naudojant labai plona vala imanoma zvejot sroves viduryje ir srove nenunes seryklele jakijabimateriPauliuS rašė:Virusas turbut prisiskaitei korsako straipsniu ar laidu prisiziurejai apie zvejyba vagoje "nemuno viduri"... kad serykleliu iki 100g prisireike..
vaidazz rašė:va va man ir kazkoks keistas tas straipsnis pasirode, negi tikrai naudojant labai plona vala imanoma zvejot sroves viduryje ir srove nenunes serykleles jakijabimateriPauliuS rašė:Virusas turbut prisiskaitei korsako straipsniu ar laidu prisiziurejai apie zvejyba vagoje "nemuno viduri"... kad serykleliu iki 100g prisireike..O gal jau kas bande taip zvejoti?
va va man ir kazkoks keistas tas straipsnis pasirode, negi tikrai naudojant labai plona vala imanoma zvejot sroves viduryje ir srove nenunes serykleles jakijabimaterivaidazz rašė:vaidazz rašė:PauliuS rašė:Virusas turbut prisiskaitei korsako straipsniu ar laidu prisiziurejai apie zvejyba vagoje "nemuno viduri"... kad serykleliu iki 100g prisireike..