Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #258394   Guru
 21 Vas 2011 21:15
Buvau ermitaze kibirelio- ale nera tokiu ale is po spaklio... Skridzai o Maximkei tokiu "is po spakliaus" yra?
turiu sena- bet siauras maisyt nepatogu..
 #258400   Skridžas
 21 Vas 2011 21:25
Aš pirkau kibirą toki kad butu platus ir butu patogu uždėt sijojimo sieteli,ta prasme kad sietelio kojelės butu kaip tik,maximoj tokiu yra plastikiniu ir plačiu.

Iš po špaklaus tai kaip supratau kad norisi su dangčiu,o dangtis kam?
 #258404   Guru
 21 Vas 2011 21:31
Ne ne- tu pasakei pirmu sakiniu ta ko ieskau- kad sietelio kojeles kak raz butu, dangtis man nereikalingas :) Eisiu i maxima kibirioku ziuret, beja dabar kak raz paziurejau kiek ale firminis kibirelis kainuoja... siaubas .... kainos nuo 50 lietuvisku prasideda.. cia mazas ..
 #258471   shimano 26
 21 Vas 2011 22:43
dar buvau skaites cia,tik kitoj temoj,kad tipo paparastas kibiras rankas braizo :DD arba,kad po sezono visas vidus buna subraizytas :D net juokas ima,aisku,jei ten akmenis maisai tam kibire gal ir susibraizo,bet kaip gali nuo jauko susibraizyt kibiras,,:D kad ir tie patys sensas jaukai,as nesakau,kad jie blogi,bet lb daug mokama ir uz ta varda sensas,nes esu tam tikrose vietose ir ta sensasa ir tarkim traper firmos jaukus bandes,tai skirtumo nebuvo jokio... taip ,kad niekad nebeperku to sensaso.nusiperki paparastesni jauka,tik primaisai kvapu,pridedi gyvuliuku ir viskas ciki ;-var-var.
 #258478   shimano 26
 21 Vas 2011 22:56
nu kad ir tos dreles subraizo,bet negi kibiras netinkamas jau,negi brukstelejimai kazkokie atsirade kibire jau nebetinka:) kad gali rankas susibraizyt:D tai jei su drele maisoma yra,tai nieko ten nesusibraizysi,nes praktiskai su rankom nemaisai jauko. beto manau,kad lb maza dalis zveju naudoja dreles jauko maisimui.
 #258490   Guru
 21 Vas 2011 23:38
Nu nemaciau kad kas su DRELEM maisytu jauka... Su suktukais :) - maciau- drelei elektros lizdo reikia kurio prie tvenkinio vargu bau ar bus :) Kalbos pirtele- P.S - suktukas irgi kiek zinau nelietuviskai :)
 #258504   trukeris
 22 Vas 2011 01:21
Guru rašė:Nu nemaciau kad kas su DRELEM maisytu jauka... Su suktukais :) - maciau- drelei elektros lizdo reikia kurio prie tvenkinio vargu bau ar bus :) Kalbos pirtele- P.S - suktukas irgi kiek zinau nelietuviskai :)
nu blyn o as norejau paciam jau siulyt isigyt akumoliatorine drele jaukui maisyt '''bum,tai nepakeiciamas daiktas,aiskinu kad ranka tikrai taip neismausysi jauko,ir vis delto teks mums mint gariunus,taupyk
 #258698   subariux
 22 Vas 2011 16:35
Guru rašė:Šiaip kiek žinau elektrinis gražtas arba suktuvas- :) Štai : http://www.senukai.lt/irankiai-spynos-f ... rekes3.htm
Beja turiu 18V ir pradesiu naudot siemet :) (Rekomenduota nemaziauV 18 naudot) Pirkta Gariunuose "nou name" ;-var-var.
sakes apstatei,nepasigyriai,nepasiuliai,viskas grystu is reiso vesi i gariunus.Cia trukeris ne is savo kompo raso :-D
 #258811   Guru
 22 Vas 2011 20:13
:) Valdai- sita daikta turiu seniai, aš matai namuose yrankiu pakankamai daug turiu :) na gal dar bulgarke (kampinis slifuoklis) nepamaisytu :D Pasirodo kaip zinodamas pirkau galingesni- taip kad tiks maisymui :) Tik va sita http://www.senukai.lt/irankiai-spynos-f ... 200_4.html dar reiktu nusipirk - jo tai neturiu.. Grysi galesim pavaziuot
 #258839   Guru
 22 Vas 2011 20:38
Tinginyste ir ispindejimas tai :)
O jei rimtai vesiuosi tik tada kai vaziuosiu ilgam, arba trise, arba prie upes kai nusimatys virs 2-3 kg maisyt :) Kai gamini is vieno pakelio su nedideliu kiekiu dabavkiu- aisku kad rankomis .
 #258868   vyrgaz
 22 Vas 2011 21:03
O man vieno pakelio jauko (1kg) užtenka kokiom 3 žvejybom..Vis galvoju kokį kartą visą poką vandenin suvaryt al taip ir nesigauna..O jauko 1 žvejybai pasiruošiu apie pusę 5ltr kibirėlio..vo..Ir per akis man būna..Aišku žvejoju stovinčio vandenio telkiny...Gerai būtų prie to 5 ltr kibirėlio ir kokį sietelį priderinti, al tokių mažų musėt nagamina..
 #258897   Wytux
 22 Vas 2011 21:29
vyrgaz rašė:..Gerai būtų prie to 5 ltr kibirėlio ir kokį sietelį priderinti, al tokių mažų musėt nagamina..
Paieskok virtuviniu rakandu parduotuvese- nu tokio 'durshliako' ar panasiai :roll:
 #258977   shimano 26
 22 Vas 2011 22:35
vyrgaz rašė:O man vieno pakelio jauko (1kg) užtenka kokiom 3 žvejybom..Vis galvoju kokį kartą visą poką vandenin suvaryt al taip ir nesigauna..O jauko 1 žvejybai pasiruošiu apie pusę 5ltr kibirėlio..vo..Ir per akis man būna..Aišku žvejoju stovinčio vandenio telkiny...Gerai būtų prie to 5 ltr kibirėlio ir kokį sietelį priderinti, al tokių mažų musėt nagamina..

speju zvejoji ne jaukinimo budu,o fukso budu ,kai prikimsama seryklele lb stipriai.Speju kiek uzmeti jauko seryklelej tiek pat jo parsitrauki :lol:
 #258989   Agis
 22 Vas 2011 22:46
Nežinau, keturių, penkių valandų žvejybai man užtenka2-3 kg pašaro, kas nesunku susimaišyti rankomis.Keli stambūs užsimetimai, a po to praktiškai kol pabaigiu ir sutemsta, ryte jeigu žvejoju, darau iš naujo.Užmetęs ilgiau 5 min. nelaikau.Žvejoju srovėje.
 #259030   vyrgaz
 23 Vas 2011 07:15
shimano 26 rašė:speju zvejoji ne jaukinimo budu,o fukso budu
Prieš žvejojant sumetu 5-6 šeryklėles jauko i vieną vietą (valą fiksuoju gumele)..Jauką į šėryklėlę suspaudžiu nestipriai, po kiekvieno ištraukimo ana būna tuščia..O jauko sunaudoju nedaug turbūt todėl, kad toje baloj kur žvejoju, žuvies ištekliai nėra pasakiški..Per 3-4 valndas žvejybos pagaunu iki 20 vnt žuveliokų..
 #259158   Guru
 23 Vas 2011 13:27
Ko jus prisikabinot prie tu mano ranku- nesiginciju, ir rankom galima ir kojom ir tarp koju..
Nu turiu ir viskas- specialiai nepirkau, pvz. vaziuosim su truckeriu ir Ricka pasedet tryse su naciovke.. jauko automatiskai daugiau bus- tada ir pajimsiu ta prakeikta suktuka :) beja vasara jis dazniau bagazinej buna nei namie- tai net imt specialiai nereikes :) Jezus marija.. keiciam temos kryptį...
 #259169   Agis
 23 Vas 2011 13:53
Niekas juk nekimba, mes tik argumentuotai bandėme pasakyti, kad nematome tikslo, o iš Tavęs tikėjomės argumentų kodėl naudoji, ir viskas :donknow' Čia gi juk diskusija, ar smagiau kai tylima :lol:
 #259174   Skridžas
 23 Vas 2011 14:08
Pvz. Argumentas su suktuvu maišyti pašaras butu tai,kad maišant su suktuvu pašaras išsimaišo geriau ta prasme gaunasi puresnis ir geriau skleidžiasi ant dugno.Tada iš bėdos butu galima nenaudoti sietelio jeigu pašare nėra stambiu daliu..
 #259190   Antas
 23 Vas 2011 15:22
Skridžas rašė:Pvz. Argumentas su suktuvu maišyti pašaras butu tai,kad maišant su suktuvu pašaras išsimaišo geriau ta prasme gaunasi puresnis ir geriau skleidžiasi ant dugno.Tada iš bėdos butu galima nenaudoti sietelio jeigu pašare nėra stambiu daliu..
sietelis naudojamas po brinkimo, kad atskirt sulipusias i gniuzula pasara ir oro ivaryti, o suktuvas tam, kad dregme geriau pasiskirstytu visame pasare. Skridzai cia 2 skirtingi dalykai, jei nenori sietelio imk blenderi tada ir tik tai ka parasei.
 #259224   sonca
 23 Vas 2011 16:15
Agis rašė:Čia gi juk diskusija, ar smagiau kai tylima :lol:
Smagiau kai mušamasi :-D
Makaulė vienoj laidoj rodė, kad suktuvą naudoja, ir labai patenkintas buvo, sakė daugiau rankom nemaišys pašaro. Bet aš irgi nematau reikalo naudot suktuvą, ir taip mantos nemažai reikia nusinešt į žvejybos vietą, tai dar papildomai suktuvą neštis manau neverta.
 #259252   senelis
 23 Vas 2011 16:57
Geras daiktas tas suktuvas,nera cia ko gincytis,bet tai toks yrankis,kuri pamirsus pasiimti i zvejyba,nieko blogo neatsitiks ir nuotaika nesuges :lol: Skirtingai,negu pamirsus pasara,fyderi ar panasiai. O kelis kilogramus pasaro,kuriuos paprastai sunaudojame pramogineje zukleje,tai visai ir rankomis galima susimaisyt. O fyderisto nasta (tikraja to zodzio prasme) ir taip nera lengva :)
 #280783   troliuz
 11 Geg 2011 12:13
bičiuliai, kur matėte Vilniuj sietelių pirkti? Kol kas visose žvejų pardose kur buvau, neturi :(
 #280864   Rafal
 11 Geg 2011 17:45
troliuz rašė:bičiuliai, kur matėte Vilniuj sietelių pirkti? Kol kas visose žvejų pardose kur buvau, neturi :(
Fema :roll:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė