Gal kas patars kur isigyti kibirus ir sieteli pasarams? Perziurejau elektroninese parduotuvese siuloma asortimenta. Tai labai jau brangus su firminiais logotipais.

nu blyn o as norejau paciam jau siulyt isigyt akumoliatorine drele jaukui maisytGuru rašė:Nu nemaciau kad kas su DRELEM maisytu jauka... Su suktukais- maciau- drelei elektros lizdo reikia kurio prie tvenkinio vargu bau ar bus
Kalbos pirtele- P.S - suktukas irgi kiek zinau nelietuviskai
sakes apstatei,nepasigyriai,nepasiuliai,viskas grystu is reiso vesi i gariunus.Cia trukeris ne is savo kompo rasoGuru rašė:Šiaip kiek žinau elektrinis gražtas arba suktuvas-Štai : http://www.senukai.lt/irankiai-spynos-f ... rekes3.htm
Beja turiu 18V ir pradesiu naudot siemet(Rekomenduota nemaziauV 18 naudot) Pirkta Gariunuose "nou name"
Paieskok virtuviniu rakandu parduotuvese- nu tokio 'durshliako' ar panasiaivyrgaz rašė:..Gerai būtų prie to 5 ltr kibirėlio ir kokį sietelį priderinti, al tokių mažų musėt nagamina..
vyrgaz rašė:O man vieno pakelio jauko (1kg) užtenka kokiom 3 žvejybom..Vis galvoju kokį kartą visą poką vandenin suvaryt al taip ir nesigauna..O jauko 1 žvejybai pasiruošiu apie pusę 5ltr kibirėlio..vo..Ir per akis man būna..Aišku žvejoju stovinčio vandenio telkiny...Gerai būtų prie to 5 ltr kibirėlio ir kokį sietelį priderinti, al tokių mažų musėt nagamina..
Prieš žvejojant sumetu 5-6 šeryklėles jauko i vieną vietą (valą fiksuoju gumele)..Jauką į šėryklėlę suspaudžiu nestipriai, po kiekvieno ištraukimo ana būna tuščia..O jauko sunaudoju nedaug turbūt todėl, kad toje baloj kur žvejoju, žuvies ištekliai nėra pasakiški..Per 3-4 valndas žvejybos pagaunu iki 20 vnt žuveliokų..shimano 26 rašė:speju zvejoji ne jaukinimo budu,o fukso budu
sietelis naudojamas po brinkimo, kad atskirt sulipusias i gniuzula pasara ir oro ivaryti, o suktuvas tam, kad dregme geriau pasiskirstytu visame pasare. Skridzai cia 2 skirtingi dalykai, jei nenori sietelio imk blenderi tada ir tik tai ka parasei.Skridžas rašė:Pvz. Argumentas su suktuvu maišyti pašaras butu tai,kad maišant su suktuvu pašaras išsimaišo geriau ta prasme gaunasi puresnis ir geriau skleidžiasi ant dugno.Tada iš bėdos butu galima nenaudoti sietelio jeigu pašare nėra stambiu daliu..
Smagiau kai mušamasiAgis rašė:Čia gi juk diskusija, ar smagiau kai tylima
Fematroliuz rašė:bičiuliai, kur matėte Vilniuj sietelių pirkti? Kol kas visose žvejų pardose kur buvau, neturi