Pirmasis mano feeder pries tris metus isigytas http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=2440 ir vis tai pat mylimas. pamirsau senas sunkias dugnines meskeres

Skaitom, žiūrim, stebim, siunčiamės amuniciją.....makaulė rašė:gal,bet nebendraujantys linksmai kaip but turetu.O jei rimtai,taigi straipsnius skaitom irgi tu-kurie varzybose dalyvauja(anglai,olandai...) chempionu sraipsnius....
tj vat butent, ko mes ish tos zvejybos norime...Agis rašė:Matai, čia mano manymu pirmiausia reikia žiūrėti, ko mes iš tos žvejybos norime..
....o tam reik pusę gyvenimo tobulintis ir išleist visą savo uždarbį japoniškiems stebuklamAgis rašė:....jeigu atsiranda kažkoks nesuvaldomas noras vat ten ir ten sugauti su tuom ir anuom, tai to vargo pasiekimas net su menkiausiu plakiuku atneša didesnį pasitenkinimą, negu skiaurė lengvai prigaudytų karšių.......
Yra ir kitas kelias,det bapkes po pagalve,ishlaikyt biezdarius vaikus,kurie jau suauge ir patys turetu dziugint tevus....ir gaudyt bychiokus nuo molo...jei gu tiek tetruksta iki pilnatves-kuo ne zvejyba?Skumbrotas rašė:....o tam reik pusę gyvenimo tobulintis ir išleist visą savo uždarbį japoniškiems stebuklamAgis rašė:....jeigu atsiranda kažkoks nesuvaldomas noras vat ten ir ten sugauti su tuom ir anuom, tai to vargo pasiekimas net su menkiausiu plakiuku atneša didesnį pasitenkinimą, negu skiaurė lengvai prigaudytų karšių.......![]()
bent jau mono vala-tai tkrai.giedriuzzz rašė:Noriu truputėli įsiterpti į jūsų diskusiją.
Na aš žvejoju ne tokiose upėse kaip jūs, bet su lėtesne tėkme ir užmetimas pas mane mažesnis.
Tačiau va susidūriau su tokia problemike. Žvejojant upėje dažnai žuvies kibimas būna staigus. Tai yra viršūnėlė ne tai kad suvirpa, bet tiesiog net pats meškerykotis šokteli nuo šakumėlio![]()
Ir vat po tokio kibimo dažniausiai būna numuštas kukurūzas ar nuplėštas sliekas. Kaip reaguojate į tokius kibimus?
Gal kartais aš nepastebiu pirmųjų žuvies prisilietimų prie masalo? Nors pagaunu ir kuojikių ir plakiokųtik vat didesniųjų niekaip nesiseka suvilioti
O su plūdine viskas normaliai.
O gal tokiose upėse geriau naudot pikeriuką?
Manau ne vien stebūkluose esmė, o tiesiog praktikoje, kiekvienos nugirstos versijos patikrinime ir sau tinkamo varianto pasirinkime, nes kartais ir mažytė smulkmena, pasirenkant valą, šėryklėlės tipą, tiksliau jos formą atneša visai priimtiną rezultatą, Tačiau kartais sunku susitvarkyti su srove ir prisimeni kai kurių garsių užsienio žvejų patarimus, kad žvejok ten, kur gali ir sugebi žvejotiSkumbrotas rašė:....o tam reik pusę gyvenimo tobulintis ir išleist visą savo uždarbį japoniškiems stebuklamAgis rašė:....jeigu atsiranda kažkoks nesuvaldomas noras vat ten ir ten sugauti su tuom ir anuom, tai to vargo pasiekimas net su menkiausiu plakiuku atneša didesnį pasitenkinimą, negu skiaurė lengvai prigaudytų karšių.......![]()
sitas asaras vyriausybes valandelei pas Kubiliu pasilik... kai gyvensim kaip britai ar olandai, tada ir galesim sau leist pirkt "japoniska technika" ir trankytis kas antra savaitgali po visa Lietuva, po varzybas idant is 250 metru serykla i 1 kvadratini metra pataikyt visus 100 is 100 metimu. pasiskaiciuok kiek kainuoja tavo zvejybos per menesi ir sulygink ta suma su ne tai kad daugumos, bet bent jau vidutiniu atlyginimu... kodel koks Jonusis ar Semaska neverkia kad lietuviai neisleidzia visu savo uzdirbtu pinigu propaguojant autosporta - gi ziurek per 100 metu gal koks Schumacheris ir isaugtu...makaulė rašė:Man ziauriai gaila,kad nesutikau nei vieno forumiechio feeder cup Lithuania varzybose.Tiek kalbeta,tiek tiesu ishsakyta,kaip mes suprantam ir zinom ta idomu zukles buda,kokie mes mochni,o pasitikrint ir pabendraut-niekas neatvaziavot.Nereik laimett,reik pasitikrint,kur musu mintys ,ir kitu.Internetas-tai tik straipsniai ir ruskiu,britu,olandu nuomones....Man gaila,kad nemaciau ZT feederiu guru,taip bepropaguojanciu tokia zukle.Ner ko varzytis-ok.Taciau pabut PIRMOSIOSE oficialiose varzhybose Lietuvoj reikejo.As jau bent per 5 valandas zukles pamaciau-pajauciau kokias 50 klaidu,kuriu nezinojau zvejodamas-sheip sau.Ar norim tobulet?.....dalyvaujam,bendraujam su meshkerem....jei norim eit pirmyn.Internetas-shudas,tai tik raides ekrane ne visad teisingos.
Nei aš ieškau priekabių, nei ką, piktikiškiai nebūkitAgis rašė:.... o ne ieškoti "priekabų" prie pasakytos minties ar žvejojamo įrankio pavadinimo
Skumbrotas rašė: Man kažkaip nuo vaikystės įaugę į kraują kiek kitoks "tobulo žvejo" įvaizdis - tai visu pirma tobulas sugebėjimas skaityti gamtos knygą, tobulas žuvų gyvenimo, maitinimosi ir įpročių pažinimas, gamtos jėgų poveikio žuvies elgsenai žinojimas, ir pnš ....
su mielu noru sudalyvaučiau bet šiemet išvis dar neradau laiko pažvejoti....Agis rašė:Nu va kaip gražiai išsiaiškinome savo supratimus, o viskas prasidėjo tik nuo to, jog ne visi suspėja sudalyvauti norimuose renginiuosenet su eiliniu biudžetiniu feederiuku
![]()