vyrgaz rašė:Agis rašė:Beje, aš gaudau tekančiame vandenyje
Tikiuosi labai nesupykdysiu toki klausima uzduodamas, tikriausiai kazkur gilioj praeity sitas tema jau placiai isdidkutuota..Kokias seryklas upej naudoji? Per paskutines likusias atostogu dienas ketinu kauno apylinkiu nemunan fideri pamerkti, ir nezinau ku daryt, svino galkos prikabyt nesinori..
O ko aš čia turėčiau pykti, juk niekados kur nos pasislėpęs nežvejoju
Žemupyje man užtenka 30-60 gr šėryklėlių, nor dežėje yra ir lengvesnių ir sunkesnių.Šėryklėlės paprastos, vielines arba tipo tokio metalinio sietelio.Vienos su užkištais galais, žodžiu standartinės, kurių pilna visose parduotuvėse.Žuvies ieškau prie artimojo vagos krašto, todėl didelės šėryklos man nereikalingos.Pabandau su svareliu, susirandu vagos kraštą dadedu dar pora metrų ir žvejoju tokiame atstume.Viskas paprasta, elementaru ir man gerai, nes atvažiuoju pažvejoti, o ne laukti kol kas užkibs

Likęs be karšiu o tik su kokiais plakiais ar kuojomis, retkarčiais karosu, tikrai nesielvartauju
Dabar laukiu, kada Kintų karpynai pradės teikti normalias paslaugas, kaip kad rodė makauliaus laidoje, kai pažvejoti galėsime didesniuose plotuose, o ne tik tuose trijuose tvenkinukuose, kur apart keletos įleistų karpiukų vandenyje nieko nėra, o ant kranto galybės žvejų, žinoma daugumoje atvažiuojančių pirmą ir paskutinį kartą.
Šiandien kimba kitur...