Taip ir galvojaulinasykas rašė:Ta rankena, tai tik ijungia terksle, o ant stipino verzle veikia kaip ant multiko asinis stabdis, atbulinio stabdzio cia nera, sukasi i abu puses vienodai

Taip ir galvojaulinasykas rašė:Ta rankena, tai tik ijungia terksle, o ant stipino verzle veikia kaip ant multiko asinis stabdis, atbulinio stabdzio cia nera, sukasi i abu puses vienodai
galvoju apie Stradic'a 2500, o kurį modelį rekomenduojat - Ci4?Raupsuotas rašė: ↑29 Sau 2019 07:04Atsakysiu į abu postus. Kažkada, daugelį metų, turėjau Daiwą, bet pribrendo laikas ir pakeičiau į ilgesnį kotą. Tikrai dėmesio vertas, bet nepigus kotas. Aš visada už tai, kad turėti vieną gerą nei tris prastus daiktus.
Kas dėl ritės tai mano silpnybė shimano ritėms. Turiu jas net tris. Nežinau kaip kam, bet mane pilnai tenkina stradiko tūkstantinis modelis su 1:6 perdavimu. Man modeliai trys tūkstančiai ar didesni asocijuojasi su dugninėmis ar spiningu. Žinoma perdavimas jų irgi atitinkamas....![]()
NeprašoveiMoonwalker rašė: ↑10 Bal 2019 09:28sveiki, isigijau drennano acolyte plus 4.2 matchuka, ir pajamiau jam c3000hg shimano stradic ritele, galvoju ar neprasoviau, nes uzdejus atrodo kaip zaisline ant tokio koto, dydzio atzvilgiu..
Ne ultra visgiMoonwalker rašė: ↑10 Bal 2019 09:28sveiki, isigijau drennano acolyte plus 4.2 matchuka, ir pajamiau jam c3000hg shimano stradic ritele, galvoju ar neprasoviau, nes uzdejus atrodo kaip zaisline ant tokio koto, dydzio atzvilgiu..
Moonwalker rašė: ↑10 Bal 2019 15:43Arturai, siek tiek grieztesnio norejau, kad lynui stovinciam atidirbtu.. abu labai faini![]()
Sveiki,norejau paklaust kaip balancas sio koto ir riteles,ar neperlengva truputi,idomu kaip deretu kokia ultegra 3000,gal kas pades rast atsakyma?Moonwalker rašė: ↑10 Bal 2019 09:28sveiki, isigijau drennano acolyte plus 4.2 matchuka, ir pajamiau jam c3000hg shimano stradic ritele, galvoju ar neprasoviau, nes uzdejus atrodo kaip zaisline ant tokio koto, dydzio atzvilgiu..
Balansas idealus.Tarsi rankoj laikytum praktiškai nieko nesverenčią visumą.Uždėjus sunkesnę ritelę,jauti,kad laikai tik ritęAlvydass rašė: ↑15 Rgp 2019 22:09Sveiki,norejau paklaust kaip balancas sio koto ir riteles,ar neperlengva truputi,idomu kaip deretu kokia ultegra 3000,gal kas pades rast atsakyma?Moonwalker rašė: ↑10 Bal 2019 09:28sveiki, isigijau drennano acolyte plus 4.2 matchuka, ir pajamiau jam c3000hg shimano stradic ritele, galvoju ar neprasoviau, nes uzdejus atrodo kaip zaisline ant tokio koto, dydzio atzvilgiu..