Sokinet ant jo nesiruosiugiedriuzzz rašė:Ir vien už tai verta mokėti 50Lt. Ką tu ant jo šokinėt ruošiesi?

Sokinet ant jo nesiruosiugiedriuzzz rašė:Ir vien už tai verta mokėti 50Lt. Ką tu ant jo šokinėt ruošiesi?
TikėtiJurginas rašė:Nu tai va, nusipirkau Mikado Alborella Black Draft 4 metrų.. Tiek Salmolitoj, tiek pas Jablonskį ( buvo tas seniokas ) neturėjo konektorių, kad idealiai užsimautų ant viršūnės ( per platūs, 0,6 diametro berods) , bet ir ten ir ten aiškino, kad suklijuot super klijais ir viskas bus gerai. Tai tikėt man dabar tuo ar netikėt?
Salmo "Grand Pole" modeliuko jau senokai negaminaMike rašė:Salmo Grand pole (kaip vienas iš variantų).
Dekui , zinoma blight'ai uz pasiulyma, bet pas mane biznio planas kiek kitoks...blight rašė:Liorenas, sugalvojau biznį - davai pamainom mano Salmo į tavo Milo?
tai faktas :D tik klausimas kokio ilgio pirktis, nes kaip minejau zvejybos gylis nebuna didelis. 6,7,ar 8m?Wytux rašė:na vincai prie geresnio yrankio TIKRAI nebus problemu priprast
Jei uztenka 6,7m tai tokia ir imk. Bus geresnis pakirtimas ir kontaktas su plude, ir svoris lengvesnis.vincas rašė:tai faktas :D tik klausimas kokio ilgio pirktis, nes kaip minejau zvejybos gylis nebuna didelis. 6,7,ar 8m?Wytux rašė:na vincai prie geresnio yrankio TIKRAI nebus problemu priprast
Čia kur? Kauno "Salmolitoj" buvai?vincas rašė:Buvau Salmolitoj, tai ciupinejau toki italiska kota (nepamenu pavadinimo) 7m ir 8m.
taip, kauno salmolitoj, pries gera menesi. meskeres italiskos, anglies puosto pilnai, labai lengvos ir ne "salmo" gamybos. Kaina 6m berods buvo 360lt. as paklausiau pardavejo ir tas man iskart jas parode.blight rašė:Čia kur? Kauno "Salmolitoj" buvai?vincas rašė:Buvau Salmolitoj, tai ciupinejau toki italiska kota (nepamenu pavadinimo) 7m ir 8m.Meškerės kiba Milo? 7m ir 8m jų buvo tik stiklo pluošto, tai neišsidurk. Su tokiom tai tikrai po 5-8 valandų žvejybos rankos gali nukrist
tai kaina aišku irgi ten čiut didesnė nei tavo DAM
O anglinės Milo ten yra tik trumpųjų aukšlinukių 2-4m... Ilgosios tik Salminės
Nors jei sakai labai patiko, tai neįsivaizduoju ką ten rankose laikei, bet aš praeitą savaitę daugiau ten nieko nepastebėjau
taip, butent sitos firmosMike rašė:Aš manau, kad čia kalbama apie Maver, o šio "brand`o" gamintojai yra tiek anglai, tiek italai (jei neklystu).