Raupsuotas rašė:Bobi, prieš patardamas noriu pateikti keletą sukoncentruotų klausimų, o tada galvosime kaip pačiam padėti
1-kokio tipo koto ieškai - matcho, bolonkės ar teleskopo be žiedų?
2- kur žvejosi - upė, bala, ežeras ir pn.?
3- kokiuose gyliuose?
4-kokio svorio žuvys numatytos (sudarys pagrindinę dalį) tavo būsimuose laimikiuose?
5-kiek pinigėlių gali tam išleisti (skirti)?
P.S.Jei apsilankytum Kaune (progai pasitaikius) suteikčiau idealų variantą natūraliai pačiupinėti kelių tipų kotus bei padėčiau susidaryti nuomonę pagal kokius kriterijus išsirinkti savo svajonių kotą

Žiema dar neprasidėjo, o pavasaris už kalnų todėl laiko gražaus tikrai yra, lieka tik surasti lašelį noro savo minčių, svajonių įgyvendinimui nes vien rašymas forume ne visada duoda norimą bei teigiamą galutinį rezultatą

Į visus tuos klausimus aš buvau atsakęs, bet jie biški čia platokai pasiskleidę, tad galim ir sukoncentruot:
Atsakymai:
1.ieškau sudurtinės meškerės matcho tipo būtinai su žiedeliais...
2. žvejosiu daugumoj upėj, bet ne Nemune ir ne Nerį, o Ventoj, Vadakstį, Varduvoj ir pn.
3.gyliai 0,5-2 metrai,
4.žuvys pagrindinės gaudomos- kuojos 30-150 g ir aukšlės 10 g.
5.galiu tam skirti apie 300 lt, bet jei neįmanoma į tai įsitekti, drėbtelčiau ir visus 500 ...
6.
O pats pagrindinis reikalavimas būtų, kad jausčiau kaifą traukdamas minėtas žuvis..., nes gaudant su Shimano Catana, tą orgazmą pajaučiu tik užkibus kuojai 200 g...Su Šekspyriniu teleskopu kaifas jaustųsi labiau, bet ten kitos problemos, kaip ir pas visus teleskopus- žiedeliai retai, jei tik drėgna, nebeužmeti, nu ir t.t, ir pn....
P.s. Į Kauną aš kartais atvažiuoju, nedažnai, bet atvažiuoju, pvz dabar būsiu sekamdienį, apie pietus...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.