skmaba panasiai kaip gumines bobos dulkinimo arba bealkoholinio alaus gerimohipy rašė:...virtualaus bendravimo kursai ...

skmaba panasiai kaip gumines bobos dulkinimo arba bealkoholinio alaus gerimohipy rašė:...virtualaus bendravimo kursai ...
Šiaip tai tema užvadinta "Diskusijos" ir nemanau, kad tai turi būti analogiška temai "Klausymai Sauliui"SauliusM rašė:Viena kita konkreciai suformuluota (pageidautina taip konkreciai, kad jis butu uzdaro o ne atviro tipo) klausima prisokes galiu atsakyt, bet debatu tikrai nevesiu, nes jau fiziskai tam laiko nebeturiu.
del sito buk ramus: gumine boba niekam nepasakys, kad tu lovoj prastas, o ir geriant bealkoholini alu turbut niekas taves nemate...SauliusM rašė:skmaba panasiai kaip gumines bobos dulkinimo arba bealkoholinio alaus gerimo
Vat šito manau ir nenorima suprasti ir ta apčiuopmama nauda čia niekam neaktualihipy rašė:kalbama ne vien apie tai "kam reikia", o apie tai kad isvis mazai dar kas zino apie ta LiMS'a ir apie ji kalbet, ji minet, ji rodyt reikia... .
Tinklu ištraukimas iš LT vandenu,valčiu nuleidimo irengimas-tai klausimai ,kuriais užsiima dabar,kas žino kiek panašiu problemu galima būtu išsprest sajungos pagalba..Čia nauda ar ne?tukasG rašė:Tiesiog nuomonė :-) :
kiekvienas asmuo (ar jis bus juridinis, ar fizinis), leisdamas kažkur tiek savo pinigus, tiek savo laiką visų pirma skaičiuoja, ką jam tas duos ir ar apsimoka, na nebent ta suma, ar tas laikas tiek nereikšmingai mažas, kad galima tai "nurašyt" tiesiog žaidimui, tiesiog moraliniam savęs pasitenkinimui (neva mano pastangomis įvyko kažkas nepaprastai reikšmingo)... Būna išimčių, bet tai tik išimtys.
Reziume: didžiausią rezultatą gali atnešt tik reali abipusė nauda.
Greičiau atvirkščiai, iš sąjungos įkūrėjų pusės dažnai jaučiamas panašus požiūris, nors laikas parodo, kad toli gražu ne visada taip yra. Kai maždaug prieš metus šio forumo diskusijose sakiau, kad LiMS neišsivers be tiesioginės fizinių asmenų narystės, buvau panašiais epitetais apdalintas, neva tokia nuomonė yra nesąmonė, neva užteks tik juridinių asmenų narystės, o fiziniai asmenys galės prisijungt tik per organizacijas, kurioms priklauso. Laikas parodė, kad visgi be fizinių asmenų narystės neapsieit.vava rašė:neikirtau, tai cia norit pasakyt, kad Saulius ir kiti sajungos ikurejai yra debilai, kurie kazko nenori suprast??
Kiekvienas labai subjektyviai tą naudą suprantam ir vertinam. Reliatyvi sąvoka. Kas man, ar Tamstai atrodo nauda, kitam gali būt visiškai neaktualus niekniekis. Mano apsisprendimui jungtis pilnai užteko to, ką LiMS jau spėjo nuveikt ir to, ką siekia nuveikt, tačiau žvejų bendruomenė labai marga ir įvairialypė. Aš šiek tiek pesimistiškas, kai apeliuojama į tautos sąmoningumą. To sąmoningumo brandą puikiai matom bene kiekvienų rinkimų metu. Nieko gero kol kas. Net gi artimoj ateity. Beveik vien tik asmeninis egoizmas su abejingumo priemaišomis. Ne šiaip sau netgi tokie strategiškai svarbūs projektai kaip referendumas dėl LT narystės ES neapsiėjo be euro skalbimo miltelių, ar euro alaus. Kol kas tokia visuomenės sankloda, kad be pamatuotos dozės populizmo nieks iš vietos ir nejuda.paska rašė:Tinklu ištraukimas iš LT vandenu,valčiu nuleidimo irengimas-tai klausimai ,kuriais užsiima dabar,kas žino kiek panašiu problemu galima būtu išsprest sajungos pagalba..Čia nauda ar ne?
tai apie ka ir kalbam, kad reikia pritraukt, o del ju naudos... 95% (jei ne daugiau) apsipirkimu zukles prekese paprasius be jokiu korteliu ir pan. gaunu nuolaida (dazniausiai ~10%), jie tai daro be kazkokios apciuopiamos naudos, nieko man neprizadant, tai kodel jie negali tos nuolaidos pavadint LiMS korteles nuolaida ir skelbt apie ja viesai?... ir kad sioje diskusijoje mes tokius dalykus siulom, nereiskia kad sauliukas turi kazkur begt ir kazka tartis, gal tiesiog koks savininkas ar direktorius parduotuves (vavapaska rašė:O dėl nuolaidu,tai tam visu pirma reikia pritraukt pardavėjus.Kas jums sakė,kad jie be naudos ims kažka daryt?
jei profesionalus lobistas, tai su tokiom sumom geriau nepradet net juokint voveriu.Rapolas rašė:tiesiog aritmetika:
jeigu, tarkim, 600 fizinių asmenų X 20 --> 12000 ... tai kiek laiko už tokią sumą gali sėdėt LiMS "lobistas" seime, vyriausybėje ir kitur, organizuot LiMS veiklą, spręst buhalterinius ir kitus dalykus?
teisinga pastaba ir aciu uz tai. kartais rutina taip itraukia, kad nebepastebi paprastu dalyku ir reikalingas va toks sveikas zvilgsnis is salies.Agis rašė: Šiaip tai tema užvadinta "Diskusijos" ir nemanau, kad tai turi būti analogiška temai "Klausymai Sauliui"![]()
ir man aktualus klausimas. arba gal galit kas is moderu tiesiog padaryt man toki parasa kaip pas Agi? nu su LiMS ir ZT logo.Rapolas rašė:Protingieji kurmiai ,paprotinkit ,kaip jūs tą LiMS emblemikę parašo vietoj užsidedat
p.s.: galit į PM brūkštelt ,jei viešai bus lb ne į temą ;)
galitSauliusM rašė: arba gal galit kas is moderu tiesiog padaryt man toki parasa kaip pas Agi? nu su LiMS ir ZT logo.
Bandžiau ieškoti pries prašydamas, bet neradauHorseFly rašė:Tai galit pasidaryt. Visiskai nesunku, ieini i savo profili paspaudi aprasymas, tada pasirenki keisti parasa ir ivedi [.img]http://oi58.tinypic.com/17e0e0.jpg[/img] tik be tasko pries img.