2005m nebuvo tokių dalykų kaip UL nebuvo PE ir jokių mikro masalų tik nevykę vieno kito entuziasto bandymai kažkaip panašiai kažką žvejoti
. 2010m tik pradėjo kažkas atsirasti in LT ir tai tik nuolat tarkuojant parduotuvėms uodegas kad kažką užsakytų, užvežtų skirto tokiai žvejybai
Pamatė laimikius, apako ir atsargiai bet po truputi kažkas kažką pradėjo užsivežti Tik praėjo keli metai ir jau apstu žinovų
. Iš kur ? Visada sakiau yotube daro neigiamą įtaką
Įklimpęs pats tame "š" gal nuo 2005m, bet nieko nežinau nors praėjau visą tą brudą nuo nulio, kai nė koto doro nebuvo, nė pinto valo, apie kitką tik pasvajot . Žinau tik tiek, kad ne užrašas ant koto apsprendžia pasirinkimą, o tai ko iš to koto reikalauja pats žūklės būdas. Ar jis japas, ar amerikosa ar anglies 99 ar tik 95 toli gražu ne taip svarbu prieš tai, kaip jis atitinka keliamus jam tokios mikrobinės žūklės reikalavimus. Pats geriausias japas jei neatitinka ko iš jo reikalauja tokia žūklė gali būti pakeistas ne tokiu blizgančiu brendu. Keičiau ir aš ir du japai antri metai jau kabo ant sienos. Geri superiniai, bet kabo ir kabės nes apšovė juos kiti gamintojai, kurie per tą laiką labai neblogai atliko namų darbus. Ir ką ??? Pasitaikys tam tinkamas japas, jamsiu, nepasitaikys žvejosiu ir laižysiuos iš laimės žvejodamas ne visai japais ir tegu kas pasako kuo jie blogi, kodėl jais negalima pasitikėti, kas su jais negerai ir kaip tai įtakoja mikrobinės žūklės įpatumus.
. Visos teorijos gražūs pavadinimai ir skaičiai baigiasi kai ateini prie vandens
, kaip sakant tada visi galai į vandenį