Manau pravers 

Šiandien kimba kitur...
kaip bebutu-svoris atitinka kota....taip kad susumavus lyg ir tas pats-metimas priklauso apart irankiu ,nuo metiko sugebejimuDeGrigo rašė:Surf tai surf svoriai tai nors vaiksto o va UL metimas tai cia jau yra apie ka pasneketi kaip koki toliau uzmesti...
tai sita tai viska aisku, tik jei zvejot reiktu o ne i toli metyt su tokiu kotu (karpinis blankas) tai po pusvalandzio tokios zvejybos ranku nebejaustum. vat tu man geriau atrask su vienarankiais spiningais 7gr kur meto kokius ten konkreciai kotus naudoja.okuma rašė:http://www.youtube.com/watch?v=61X9FBaJqcs
pradziai...0.35 mm ismetimo valas, 0.25 mm pagrindinis valas, 18 gr. blizge.... rekordas- 140 metru...
ruginukas rašė:INFO apie kastingo PČ
![]()
vienarankis spiningas - ilgis 1,37 - 2,50 m; metamas svarelis 7,5 g; valas min. 0,18 mm skersmens; rekordas 82,81 m
dvirankis spiningas - ilgis bet koks; metamas svarelis 18 g; valas min. 0,25 mm; rekordas 119,41 m
stebuklu nera Sauliau...norint numest reikia pastangu,jegos ir technikos,cia joks kotas tau nepades atsiputus be vargo didesnius atstumus pasiekt...sitiek kotu isbandei...o metimo taktikos ne nekeitei....vienu zodziu mesdams per galva nieko naujo cia neislausi...tik standartaSauliusM rašė:tai sita tai viska aisku, tik jei zvejot reiktu o ne i toli metyt su tokiu kotu (karpinis blankas) tai po pusvalandzio tokios zvejybos ranku nebejaustum. vat tu man geriau atrask su vienarankiais spiningais 7gr kur meto kokius ten konkreciai kotus naudoja.
keiciau, keiciau, siemet net su multiku spiningaut pradejes buvauokuma rašė:stebuklu nera Sauliau...norint numest reikia pastangu,jegos ir technikos,cia joks kotas tau nepades atsiputus be vargo didesnius atstumus pasiekt...sitiek kotu isbandei...o metimo taktikos ne nekeitei....vienu zodziu mesdams per galva nieko naujo cia neislausi...tik standartaSauliusM rašė:tai sita tai viska aisku, tik jei zvejot reiktu o ne i toli metyt su tokiu kotu (karpinis blankas) tai po pusvalandzio tokios zvejybos ranku nebejaustum. vat tu man geriau atrask su vienarankiais spiningais 7gr kur meto kokius ten konkreciai kotus naudoja.
nepyk,bet cia tik tau taip atrode kad keitei...stovedamas vandeni ne ka geriau ten uzmesi isskyrus kaip per galva, o del koto apkrovimo naudojant beinercine ar multika-tai cia isvis jokios reiksmes neduoda koto apkrovimui....kas groja tai tavo atlikimo technika plius jega...SauliusM rašė:keiciau, keiciau, siemet net su multiku spiningaut pradejes buvaubeje turiu pastebet, kad nezinau kodel, bet su multu metant kota "apkraut" zymiai lengviau nei su beinercine. bent jau man toks ispudis susidare.
Cia tave chebra specialiai vis paerzina, kad turetum ka veiktSauliusM rašė:as tai kazkaip mastau, kad uzmetimo nuotolis maziausiai priklauso nuo koto ilgio, bent jau mano fizikinis issilavinimas man taip sako, nu bet zmones mane pastoviai bando itikint kad yra atvirksciai ir as pastoviai gaistu laika eksperimentuodamas ir bandydamas metyt tais ilgais kotais ir kazkokio stebuklo ieskodamasa vdrug?
gal ir durnas as, nu bet nors ne nuobodu ir ka veikt turiu
Labai dekui uz nauja tema. Dabar gales zmones atsirinkt kas kam idomu ir ramiai skaitytAgis rašė:Manau pravers
arba galbut tai, kad tas kotas su kuriuo as meciau labiau multikui nei beinercinei skirtas...okuma rašė:nepyk,bet cia tik tau taip atrode kad keitei...stovedamas vandeni ne ka geriau ten uzmesi isskyrus kaip per galva, o del koto apkrovimo naudojant beinercine ar multika-tai cia isvis jokios reiksmes neduoda koto apkrovimui....kas groja tai tavo atlikimo technika plius jega...SauliusM rašė:keiciau, keiciau, siemet net su multiku spiningaut pradejes buvaubeje turiu pastebet, kad nezinau kodel, bet su multu metant kota "apkraut" zymiai lengviau nei su beinercine. bent jau man toks ispudis susidare.
vat as jau irgi ta itart pradeduaudrutis rašė:Cia tave chebra specialiai vis paerzina, kad turetum ka veiktSauliusM rašė:as tai kazkaip mastau, kad uzmetimo nuotolis maziausiai priklauso nuo koto ilgio, bent jau mano fizikinis issilavinimas man taip sako, nu bet zmones mane pastoviai bando itikint kad yra atvirksciai ir as pastoviai gaistu laika eksperimentuodamas ir bandydamas metyt tais ilgais kotais ir kazkokio stebuklo ieskodamasa vdrug?
gal ir durnas as, nu bet nors ne nuobodu ir ka veikt turiu
![]()
be abejo...multiku darei metima su ta koto puse kiri skirta zuvi vargint t.y. minkstesne....ikraut lengvai ikrausi,bet atstumo neislosi nes per minksta ...nebent bandytum su mazesniais masalais,taciau vel ar tecniniu sugebejimu uzteks mazesniu masalu ikraut kota taip kaip su 22 gr...SauliusM rašė:arba galbut tai, kad tas kotas su kuriuo as meciau labiau multikui nei beinercinei skirtas...
bet faktas tas, kad su beinercine su tuo kotu metant jaucias kad 22gr jam mazoka apsikraut normaliai, ka tu bedarytum su juo, o va su multu tai pats tas. kaip cia dar kitaip toki fenomena paaiskint nezinau.
tai vat itariu kad taip praktiskai ir buvo. o del atstumo, tai is akies +/- tiek su multu tiek su beinercine tie 22gr skrido ta pati...okuma rašė:be abejo...multiku darei metima su ta koto puse kiri skirta zuvi vargint t.y. minkstesne....ikraut lengvai ikrausi,bet atstumo neislosi nes per minksta ...
Zinai, senas krienas kol issijudina, kol anam dasunta, kad reik naujos temosaudrutis rašė:Labai dekui uz nauja tema. Dabar gales zmones atsirinkt kas kam idomu ir ramiai skaitytAgis rašė:Manau pravers
jo ,ne neabejoju, sitie multikai turi valo vedikli-kuris stabdo, taip pat zvejojai su centrifuginiais stabdziais-kurie stabdo,na ir 4(jei neklystu) magnetai-kurie sabdo...SauliusM rašė:tai vat itariu kad taip praktiskai ir buvo. o del atstumo, tai is akies +/- tiek su multu tiek su beinercine tie 22gr skrido ta pati...
nesibovysiu as matyt, nes su multu spiningaut man patogu nepasirode, nu nifiga nesuprasi kokiu ten greiciu ta masala trauki (nu nebent masalas bais agresyvus koks butu), o metyt i toli vien tik vardan metymo, nezinau... nu gal nebent donkei, tobesh surfuiokuma rašė:jo ,ne neabejoju, sitie multikai turi valo vedikli-kuris stabdo, taip pat zvejojai su centrifuginiais stabdziais-kurie stabdo,na ir 4(jei neklystu) magnetai-kurie sabdo...SauliusM rašė:tai vat itariu kad taip praktiskai ir buvo. o del atstumo, tai is akies +/- tiek su multu tiek su beinercine tie 22gr skrido ta pati...aisku visa ta reikala gali patvarkyti,bet su valo vedikliu-problema ta ,kad isemus ji prarasi spinigavimo malonuma...vis tiek yra iseitis isimt centrifuginius stabdzius ir per pus sumazint magnetu skaiciu ir tada bandyt
sutinku...spinui patogiau bein. visai kas kita donke ir surfasSauliusM rašė:nesibovysiu as matyt, nes su multu spiningaut man patogu nepasirode, nu nifiga nesuprasi kokiu ten greiciu ta masala trauki (nu nebent masalas bais agresyvus koks butu), o metyt i toli vien tik vardan metymo, nezinau... nu gal nebent donkei, tobesh surfui