Man Realis niekad nepersimeta.

O tu turi multa? Ir su juo patvoviai gaudai, kad taip griestai tvirtini?martiz-zz rašė: o kad su multiku maziau persimeta manau nesamone
zipai geri, o va su squadu 95 nesusidraugauju. 80, 115, 128 gaudo puikiai, o va 95 neklauso manes nors tuzyzi rašė:Keli nauji blizguciai,gal kas papasakos ar stiprei juos must reike ir ar su spalvom neapsisoviau !?
lengvai, jie patys viska padaro, jiem daug pastangu nereikia.zyzi rašė:zipus stiprei must ar lengvai ?
taip, nes teisingai uzmetus su paprasta, vobleris lygiai taip pat pasiekia vandeni kaip ir su multiku. uzmetus is jegos, gali vobleris nukristi i vandeni taip, kad uzsikabins. taip pat kaip minejau manau, gali uzsikabint iskart patempus. daugiau nematau priezasciu kodel uzsikabina su paprasta o su multiku neMenke rašė:O tu turi multa? Ir su juo patvoviai gaudai, kad taip griestai tvirtini?martiz-zz rašė: o kad su multiku maziau persimeta manau nesamone
kokius pavadelius naudoji?edmundaxx rašė:Zipai tai klasikiniai ir užtikrinti![]()
Man Realis niekad nepersimeta.
Aš turėjau omeny, kad kai užmeti voblerį, tai pirmiausia laisvą valą surenki.zyzi rašė:as valo beveik neisukineju,na gal kas 20 ribalka persuku ir su kempine perejnu,daugiau nieko o susisukes power pro 0.16 nieko ipatingo
su multu beveik niekada neuzsimeta man,o vat su mesmale buvo ir man tokiu bedu... kadangi vienu metu susikomplektavau nauja spininga,vala ir rite,tai nelabai supratau ant ko pykti,kad uzsimeta tas masalas ant pavadziomartiz-zz rašė:taip, nes teisingai uzmetus su paprasta, vobleris lygiai taip pat pasiekia vandeni kaip ir su multiku. uzmetus is jegos, gali vobleris nukristi i vandeni taip, kad uzsikabins. taip pat kaip minejau manau, gali uzsikabint iskart patempus. daugiau nematau priezasciu kodel uzsikabina su paprasta o su multiku neMenke rašė:O tu turi multa? Ir su juo patvoviai gaudai, kad taip griestai tvirtini?martiz-zz rašė: o kad su multiku maziau persimeta manau nesamone
kogero jokio kad visai neskandintuJulius's rašė:Sveiki. Kokio reik pavadzio kad neskandintu 8cm suspenderio?
But gerai kad klp gauciau..
nu bet labai jau didoka rizika gaudant lydziukus :/ vielinis gal? Ar tie mikro dziginiai?Kipas rašė:kogero jokio kad visai neskandintuJulius's rašė:Sveiki. Kokio reik pavadzio kad neskandintu 8cm suspenderio?
Jeigu vobleris yra tikras SP be pavadėlio, tai pavadėlis turi būti kuo lengvesnis, su atitinkamai negriozdiškais segtukais ir pan. Pasieškok pavadėlių iš stygos ar AFW vielos, jie gan lengvi ir patikimi ;)Julius's rašė:Sveiki. Kokio reik pavadzio kad neskandintu 8cm suspenderio?
Labai daug tokių voblerių , bet daugiau floating'ai ir negyliai (nu man negyliai - tai iki kokių 4m :D) neriantys. Norimas gylis (bet ir tai ribotas) su tokiais vobleriais pasiekiamas jį sunkinant (tiesiogiai ar su papildomis priemonėmis). TheStyl, paklausk konkrečiau ,ko ir kur pačiam reikia, o tai lekcijų apie voblerių priklausomybės nuo jo konstrukcijos, liežuvio kampo, svorio centro ir kitų niuansų čia tau nieks nesiruošia dėstytTheStyl rašė:gal zinote plataus darbo/amplitudes vobleriurogos, deadfloat atkrenta
sinkingai ar floatingai gyliai
neriantys domina
Ką čia juokini su savo X rap'ukais ,imk normalius X Rap'us (10,12,14cm) ,tai ir pavadėlis neskandins jau tokio dydžio SPJulius's rašė:X rapuku pora paimsiu8cm
turejau tai puikiai dirbo
gal dar koki panasu rekomenduosit
lengvai patvicinant labai puikiai palei zoles pravest eina su pauzikem po pora sekundziu suspenderius.
Kadangi as upininkas man 4m gylio nereikiaRapolas rašė:Labai daug tokių voblerių , bet daugiau floating'ai ir negyliai (nu man negyliai - tai iki kokių 4m :D) neriantys. Norimas gylis (bet ir tai ribotas) su tokiais vobleriais pasiekiamas jį sunkinant (tiesiogiai ar su papildomis priemonėmis). TheStyl, paklausk konkrečiau ,ko ir kur pačiam reikia, o tai lekcijų apie voblerių priklausomybės nuo jo konstrukcijos, liežuvio kampo, svorio centro ir kitų niuansų čia tau nieks nesiruošia dėstytTheStyl rašė:gal zinote plataus darbo/amplitudes vobleriurogos, deadfloat atkrenta
sinkingai ar floatingai gyliai
neriantys dominaarba vargintis vardint kaskadą tokių voblerių, kurių darbinės savybės didejant gyliui artėja prie tam tikrų (atitinkamų) vartiklių darbo