+1Adrean rašė:Aš keičiau i Owner ST-36BC 12 numerio.
+1Adrean rašė:Aš keičiau i Owner ST-36BC 12 numerio.
Gal kilpa pasukinetMike rašė:Greitis ir srovė. Dirba jis, tik ne virpesiukais, o palingavimais. Reikėtų traukti kaitaliojant greitį, tada greitinant suspurtuoja.
Jo,tvicinguojant eseriai valgo,bet salatis ignoruoja.gailaSauliusM rašė:man tai jie tvicinant visai normaliai dirba. tolygiai tampant tai jo, gal nelabai.
Kokius ryklius ar banginius su tokiu gaudyti?zyzi rašė:Gal kas bande Evergreen modo faith vobika 115 cm ? gal kazka pasakyt galit ?
Salačiui pabandyk pravest panašiai kaip Salmo Thrill'ą - greitas pravedimas užmetus skersai srovės (be jokių pauzių) ;)PIKE rašė:Jo,tvicinguojant eseriai valgo,bet salatis ignoruoja.gailaSauliusM rašė:man tai jie tvicinant visai normaliai dirba. tolygiai tampant tai jo, gal nelabai.
Darbinis bus toks, iki kiek jį sugebėsi pradžioj užgilint. Abejoju ,ar užgilinsi daugiau nei 1mMike rašė:Klausimukas toks iškilo. Koks realus darbinis gylis Zip Baits Orbit 80, 110, ir Rigge 90 SP?
+1Evaldas Z rašė:Orbita's 110 neria kiek giliau, nei metras.
Tai dar priklauso, kur gaudai. Upėj užgilint padeda srovė (jei meti prieš srovę ir gylini :D) ,tuomet gali kažkiek daugiau užgilint nei stovinčiam vandeny. Teisingai, SauliusM paminėjo, kad su griežtesniu kotu ir giliau ir greičiau užgilinsi. O kam čia taip reikalingas užgilinimas centimetrais tai nlb suprantu, nes gamintojas dažniausiai rašo diapazoną (nuo - iki) ir dažniausiai teisingą (ypač, jap ), o ten jau visokie nukrypimai daugiau nuo technikos ir kitų specifinių sąlygų priklauso. Aš pvz. centimetrais nematavau, bet Orbito 110SP ežere giliau nei 1m neužgilinu ,nu upėj tai taip, skamba kartais akmenai, kur gylis daugiau nei metras. O vat Rigge-90 tai išvis galima pravest ir tarp 10-50cm gylio diapazonoMike rašė: Tai ir norėjau sužinoti realius darbinius gylius.
Na, paziurejus video, zaidimas visai nieko. Dydis lydekai priimtinas. Ir nors yra masalu, kurie zvejo akims zaidzia graziai, bet nelabai gaudo (ne visur/visada) ir atvirksciai, as visgi noreciau sita isbandytzyzi rašė:Gal kas bande Evergreen modo faith 115
ar reiketu suprast, kad ziedelio nuemimas gali 'pagerint' voblerio darba??PIKE rašė:.....eina kaip pagalys,virpesiu nera.fluorcarbonas plonas.zedeli nuemiau.nesuprantu.gal greitis itakoja voblerio zaidima
Kalbant ne konkreciai apie Ryuki (bet tinka ir jam), salaciai kimba jokiu budu ne tik stereotipiniais budais ir masalais.PIKE rašė:....Jo,tvicinguojant eseriai valgo,bet salatis ignoruoja.gaila
Tikrai taip, rudra isvis kaip pagalys, darbas labai paprastas ir nieko neissiskirentis, bet zuvy gaudo tai nenormaliai. Taip kad jeigu mums graziai dirba tai nereiskia, kad zuvi gaudo.Evaldas Z rašė:Na, paziurejus video, zaidimas visai nieko. Dydis lydekai priimtinas. Ir nors yra masalu, kurie zvejo akims zaidzia graziai, bet nelabai gaudo (ne visur/visada) ir atvirksciai, as visgi noreciau sita isbandytzyzi rašė:Gal kas bande Evergreen modo faith 115
Aqua v. rašė:Vakar pakeliuj link upes kalboj issirutuliojo paprasta, bet svarbi mintis: "vieni zvejai labiau orientuojasi i masalus, kiti i taktika" (cituoju forumieti bendrakeleivi)
Galima butu tema pletot beveik be galo....
Aqua v. is pat pradziu :) rašė:....Galima butu tema pletot beveik be galo....